A work of art

image402image403

Helgerna går så fort alltid. Både bra och dåligt faktiskt. Skönt eftersom det blir höstlov, eller ännu bättre jullov snart! Men lite små jobbigt också eftersom veckorna alltid är fullspäckade med plugg.

Hunnit med ganska mkt i helgen ändå. Övningskört, pluggat, städat, träffat vänner och framförallt tagit det lugnt och sovit ut. Riktigt skönt! Hade en sån där skön "refreshing" söndag idag. Tog en lång varm dusch och peelade & skrubbade både kropp och ansikte. Badade faktiskt fotbad och målade tånaglarna också hihi. Superskönt! Avslutade söndagen på bästa sätt med att koppla av med några underbart roliga Vänner avsnitt också. Pricken över i:et lixom!



Btw, dem
HÄR är så jävla bäst! Älskar programmet! Blir verkligen mer o mer sugen på att skaffa en tatuering nån gång i framtiden när man ser de konstnärliga verken de faktiskt gör. Så himla grymt! Om ni inte sett programmet så titta! Inte blir det sämre av att Ami är en riktig heting heller ;)

"I like to keep it gangsta"

Äntligen helg!

Nyss hemkommen från Ash. Blev en riktigt skön softar kväll med filmer, massa skitsnack och självklart massa gott att äta ;) Precis vad man behöver efter en sån här jobbig pluggvecka som det har varit nu.

Ser fram emot en ganska lugn helg. Har inte nåt speciellt plugg heller så ska försöka hinna med lite övningskörning och sånt viktigt också. Är rätt trött redan nu faktiskt så funderar på att sova ganska snart. Om jag inte drar en film först förstås hehe ;)

image399image400image401

Matthew Perry (Chandler), D.L Hugley och
Columbus Short var med i Studio 60 on the sunset trip. Holymacaroni! Vi var ju bara tvunga att titta!

Special broownies

Första dagen på länge utan plugg! Det firade jag rejält genom att baka Brownie moha! Dock blev den inte så bra som jag hoppades på. Faisa is still the master of the masters på den fronten ;)

Utan något plugg blev man istället rastlös så vet inte vad jag har sysselsatt mig med. Bakat, diskat (belive it or not!) och allmännt ruttnat. Kollade Idol iofs och selvfølgelig den danska serien Örnen!

image396
En vanlig konversation med min käre "normale" broder HAHAHA!
Antar att det är för att jag är så rastlös som jag finner detta mycket underhållande hahahaha. För inte har jag dålig humor iaf 8)

Wednesday

image394image395

SENASTE

Saken du sa: Skrattade högt åt nåt Vickan sa på msn haha!
Mat du åt: Falukorv och makaroner, elr åt en glass nyss iofs (A)
Puss: Fishken idag kanske hihi
Låt du hörde: Kanye West - The glory
Film du såg: hmm minns inte, something new kanske
Känslan: Chokladsug :(
Resa: Bussresan hem från stan idag
Glädje: Att jag är klar med plugget!
Ilska: Är inte arg =)
Gången du var utomhus: Några timmar sen hehe

VAD

Har du gjort idag? Skola, besök på stadshuset och pluggat :(
Ska du göra ikväll? Kolla scrubs sen sova :D
Gjorde du igårkväll? Pluggade :/
Ska du göra imorgon? Skola, stan kanske och antagligen plugga lite 8)
Har du på dig? T-shirt och stora basketshorts
Gör du just nu? Fyller i den här listan :)

Sacred Heart

Mitt huvud är överfullt!
Aristoteles hit, Julius Caesar dit, Alexander den store här och gladiatorer där.

Räddade min kväll med lite glass och godis iaf. Det är sjukt hur mycket bättre man pluggar när man får nåt gott att tugga på elr hur? Tjockisen som talar haha ;)

Nej så var det Idol igen då.


image393
Det här gänget räddar iaf min kväll idag!

Tärningen är kastad

image390image391image392

Är mitt uppe i en riktig pluggvecka. Hinner inte mer än att komma hem innan man måste sätta sig framför skolböckerna igen. Imorn är det historiaprov om Antikens Grekland och Romariket som väntar. Ser ut att bli en lååång kväll. Tycker iofs det är intressant och roligt att läsa om just Antiken, MEN jag hatar att ta tag i saker!

Får väl pigga upp mig själv med nåt gott mellanmål eller nåt, för nu måste jag verkligen sätta igång med pluggandet!

It's just emotions

image359
 And where are you now
Now that I need you
Tears on my pillow
Wherever you go
I'll cry me a river
That leads to your ocean
You'll never see me fall apart.

Seg Söndag

Det är inte kul med massa plugg när solen för en gång skull skiner ute. Typiskt att allt plugg alltid ska komma samtidigt. Har setat hela eftermiddagen och skrivit fakta om Mexico på Spanska. Är iaf klar med det, så nu har jag bara talet om Retorikens Historia kvar att skriva, och sen ska jag sätta mig och jämföra det Antika Grekland med Romariket. Låter väl som en rolig söndagkväll?

Nehe, bäst jag fortsätter om jag ska bli klar nångång idag.

Dagens I-landsproblem

En bulle i näsan elr helt enkelt en vanlig förkylning?

Dont know, faktiskt, dont know!

image389

Saturday night out

Äntligen Lördag!

Nyss hemkommen från en shoppingrunda på stan. Länge sen jag riktigt shoppade loss, så blev glad när jag hittade saker jag behövde. Härligt höstväder idag oxå så det var mysigt att gå runt på stan lite. Haha btw så uppträdde Tomas Di Leva på Fristadstorget haha, han är ju så söt.... Not 8)

Nej om man ska ta o städa undan lite här så man hinner med allting. Ser knappt mitt golv hehe. Blir nog lite fest sen ikväll, najs :)

Piz & luv

Gossip Girl

Lång seg skoldag. Mycket plugg, nu börjar allt på riktigt. Var bara o sätta igång direkt när jag kom hem och måste säga att jag tycker jag varit ovanligt effektiv idag. Cred till mig! :)

Brorsan ringde och gav den glada nyheten att Pablo minsann var bättre förra året! Yey! Då fortsätter jag att leva på de roliga minnena från förra sommaren. Dock hade Flip varit ännu bättre den här gången vilket iofs hade vart kul o se men men. Håll utkik efter Flip iaf, är säker på att han kommer synas mer o mer nu framöver. Sjukt rolig han med!

Förövrigt måste jag säga att jag gärna hade bott i USA idag.
GOSSIP GIRL har ju premiär! TV-serien allså. För er som inte vet så är det en mycket bra serie av böcker som nu allså blivit Tv-Serie. Enligt trailern ser den mycket bra ut! Undrar när den kommer till Sverige? Jag vill ju också se!


Nej nu måste jag röra mig härifrån. Dansträning nästa!

Are you entertained!

Så var det Måndag igen. Men en riktigt soft sådan idag. Slutade tidigt (halv 3) och sista lektionen var Historia (som vanligt). Vi började prata om Romariket, så helt plötsligt blev jag riktigt sugen på att se Gladiator. Så drog hem direkt, fixade mellanmål och kollade på den 2 och en halvtimme långa svinbraiga filmen! Inte ofta man kan göra det efter skolan direkt. Bäst o passa på innan det riktigt jobbiga pluggandet kommer så :)

Fan sitter o snackar med brorsan. Han ska o se Pablo Fransisco imorn nere i Gbg. Fan vad avis jag blir! Tänker tillbaka på förra året när jag o brorsan o hans kompisar var o såg honom uppe i sthlm. Verkligen en upplevelse, något som man minns hela livet. Ville dra nu också men blev inte så. Funderar på att inte prata med brorsan på några veckor, så jag slipper höra hur jävla bra det var haha :P

Nej, nu äre dags för Scrubs!

image387
Jag och Pablo, China Teatern 2006

World a Reggae!

image386

Bob Marley

This is summer music to me!
Behöver nog inte säga så mkt mer - I LOOOOOVE REGGAE!


* - Här skulle det vart Ugly Girls elr You Are My Angel, men det fanns tyvärr inte så mycket av våra svenska stoltheter Kalle Baah på Youtube ;)

Could I be more tired

Kom precis hem från en ganska lång biltur. Jag övningskörde nämligen! Nästan 2 timmar, och både jag och pappa lever. Eller jag lever iaf, pappa är väl lite halvdöd men man kan inte vara annat efter en biltur med mig haha. Nej men det gick bra faktiskt, och det blev ett stopp vid Slagsta Glass också. Mums :)

Igår var det sthlm som gällde, men det blev tyvärr inte så mycket shopping. Var på IKEA och lite sånt kul. Kvällen blev lugn den med då jag Faisa, Madde och Ash kollade på You Got Served och mumsade glass och kakor. Rätt skönt att se en film som man har sett om man inte har träffats på ett tag, eftersom man då gärna sitter o snackar istället för att kolla. Så då gör det ju inget om man missar filmen :) Kul att träffas iaf och när jag kom hem drog jag Something New oxå, mysig film!

Syrran drog hem till Växjö igen imorse. Tråkigt. Men det är ju höstlov snart så lär nog bli ett besök där då :) Nej nu ska jag göra det absolut bästa man kan göra en regnig söndag - Kolla på Vänner!
image383image385

Filmkväll

image376 image377 image382


Det blev den seg fredag. Lång skoldag så var hur trött som helst när jag kom hem efter klockan 4. Höll mig dock från att sova en stund eftersom jag då inte skulle kunna sova nu inatt istället.
 
Orkade inte göra något speciellt, så det blev en riktig Filmkväll här hemma. Passa på nu när syrran är hemma. Kollade på Babel och mumsade både godis och massa glass. Vi hade tänkt kolla på The Pursuit of Happyness med, men Babel var rätt lång så det får bli en annan dag. Mysigt och en bra film var det iaf!


Imorn blir det shopping i Sthlm!



Dagens...

Dagens låt: "I flow when i go in flow-mo...  flowmoooootion!"
Dagens sjukdom: Är frisk som tur är!
Dagens vill ha: CHOKLAD!
Dagens dusch: Blir senare ikväll
Dagens frisyr: Utsläppt bara
Dagens klädsel: Svarta strumpbyxor, svart klänning, vinrödaktig mönstrad sjal
Dagens köp: En chokladcookie i skolan 8)
Dagens saknad: Min broder <3
Dagens samtal:
- Så stod jag där så kom det massa duvor efter mig o dem drog aldrig
- HAHA är du typ Evan Almighty elr?
- JA! För sen kom det en kråka oxå...

HAHAHA Min syrra i ett nötskal
Dagens citat: "Guuuuud mellanmåååål"
Dagens dricka: Mjölk <3
Dagens mat: Kycklingwook, sallad, knäckemacka och kräm&keso till mellanmål :)
Dagens puss: Natalie hihi
Dagens händelse: Skolfoto i skolan, Syrran kom hem och Tuna Park lite senare
Dagens mående: Just fine! :D
Dagens dåliga: Inget dåligt so far..
Dagens roligaste: Idres min på skolfotot HAHAHAHAHA!

image373 image375

I know you dont care

Så var det Måndag igen då. Ännu en jobbig skolvecka framför sig.
Tidigaste dagen idag (14.20) skönt! Ner på stan och mötte upp kusinen Emilia.
Länge sen vi sågs, så vi åkte hem till henne. Fick se deras nya hus som jag fortfarande inte har sett fast dem flyttade dit i April nån gång. I know, skäms på mig! Fint var det iaf! Men Men, Riktigt roligt hade vi som vanligt och Emilia bjöd t.o.m på Äppelpaj som hon bakat själv! Mumsigt :)

image367 image368 image372

By the way, Lilla Al-Fadji
Slår Till Igen! Hahaha riktigt zajk.
Läste förresten att det skulle bli Tv-serie. Interesting interesting... ;)

Nu Friends, sen Scrubs, sen sova!

Peace Out...

Redemption song

En av mina absoluta favoritlåtar med Bob Marley i ny tappning.
Shiet vad grym den är! Ziggy låter fan som Bobban själv och Lauren Hill, ja vad ska man säga, hon är en klass för sig!



Såg förresten den här filmen igår. Den var bra, men jag tänkte på en sak. Vad betyder Havoc? Filmen heter Kaos på svenska så man undrar ju lite över översättningen där. Så om nån vet vad som menas med Havoc så please tell me (speciellt riktat till emelie här haha) Förövrigt saknar jag dig systra mi!

Dagens Hödjpunkt

image366

När jag tryckte en kokosboll rakt i Milans ansikte, och natalie smetade ut den ända upp till hans öron. HAHAHA! Garvade tills jag inte kunde andas. Förlåt Milan, men det är nåt jag alltid velat göra och fan vad kul det var hahaha!

För er som undrar så kan jag meddela att jag självklart inte tryckte en helt ny kokosboll i hans fejja. Jag åt 2/3 först 8)


20 frågor

1. Värsta känslan?
Hunger 8) Haha ne men svek kanske
2. Bästa känslan?
Lycka
3. Din första tanke när du vaknar?
Damn it!
4. Vilken ringsignal har du på din mobiltelefon?
Just nu nån Sean Paul låt tror jag
5. Har du någonsin varit kär?

Jo
6. Vad har du på väggarna i ditt sovrum?
Tavlor
7. Vad har du under sängen?
Damråttor hihi
8. Ser på?
Dataskärmen?
9. Lyssnar på?
Tanya Stephens - It's a pity
10. Skriv nått smart!
fuck you
11. Om du fick träffa vem du ville död eller levande, vem?
Min morbror <3
12. Vad stod det i ditt senaste mottagna SMS?
"haha svanska :P men det går säkert bra" HAHA 8)
13. Vad vill du bli när du blir stor?
RIK!
14. Hur skulle dina vänner beskriva dig?
Zajk?
15. Vilket är ditt lyckligaste ögonblick?
Många minnen med mina vänner. Sean Paul kanske :)
16. Vad skulle du vilja vara världsmästare i?
Trolla höhö
17. Vilken kroppsdel klarar du dig utan?
öööh .. ingen?
18. Vilken superhjältekraft vill du ha?
Flyga!
19. Vad är du beroende av?
Mat och musik
20. Vad skulle du ta med dig till en öde ö?
Mat och min iPod

Die spider die!

OH MY GOD!

Det äckligaste ever hände precis.

När jag skulle ta på mig min myströja upptäckte jag att en SKIT STOR ÄCKLIG SPINDEL kröp där inne! Fyfan jag ryser nu när jag tänker på det. Kastade tröjan på golvet och skrek på mamma att ta bort den helvetes jävla skit skabb spindeln. Jag höll på o gråta så äcklig var den.

Jag tror spindlar gillar mig på nåt sätt. Förra veckan nån gång när jag precis hade duschat kröp det en spindel upp på min handuk! Jag trodde jag skulle dö. Finns det nåt värre djur? JAG HATAR SPINDLAR!

Ben&Jerrys

image365

Snälla snälla snälla, kan ingen vänlig själ där ute flyga över med minst ett sånt här Ben&Jerrys glasspaket till mig typ NU? Snälla? Please? Por Favor?

Gimme more

Ledig dag idag. Mycket skönt förutom att det regnade då! Var både hos frisören och på en Make-Up rådgivning på Bodyshop. Känns helt okej med håret och det var kul att få lite sminktips :)

Imorn drar dansen igång igen. Ska bli riktigt kul! Var ett bra tag sen nu. Hur det kommer gå är en annan fråga. Har världens träningsverk i benen efter idrotten i skolan igår. Så vältränad är jag lixom haha. Inte blir det bättre av att man segat 10 veckor under sommarlovet heller. Har en känsla av att jag kommer vara lagom mörbultad på torsdag.

image364
GE MIG DENNA!

Eller det duger bra med den
HÄR med, eller DEN, eller DEN oxå!

Eller ge mig en trisslott med vinsten 25 000 kr varje månad i 25 år.
Precis vad jag skulle behöva just nu i dessa shoppingtider 8)


Only Time

Gårdagskvällen blev mycket lyckad! Faisa hade fixat det riktigt mysigt och det bjöds på massa god mat. Födelsedagsbarnet hade även bakat både brownie och gjort en egen hallon/choklad tårta. Det var hur gott som helst och vi åt tills vi storknade. Och när vi hade storknat kom chipsen, godiset och ja allt annat snacks fram haha. Men det  var en riktigt härlig kväll som sagt!

Nu har brorsan åkt också. Från och med idag är det studier i Göteborg som gäller för honom. Känns lite tomt här hemma utan honom. Båda mina syskon bor på annan ort så nu är det bara lilla jag kvar hemma. Stackars mig hihi (A)

Ny skolvecka imorn igen. Ser inte så fullspäckad ut. Vi är t.o.m. lediga på Tisdag (en tidig studiedag) så jag hoppas veckan blir rätt så slapp.

Enya - Only Time

GRATTIS FAISA!!

image362image363
GRATTIS ÄLSKLING 17 ÅR!!!

Känns inte som det var längesen vi firade din födelsedag, men hela ett år har gått. Ett år fyllt med skratt, tårar och framförallt nya underbara minnen med dig! Idag är det din dag och vi ska se till att du får en minnesvärd födelsedag även detta år. Your sweet seventeen vare inte så? Haha ;) Du kan iaf räkna med att du kommer höra mig sjunga din låt "Five foot seven with light green eyes..."
Allt för din skull på DIN dag! :)

Älskar dig Faisa, Grattis igen <3


This is all for you honey! ;)

Do you understand the word that's coming out of my mouth

Att gå i skolan till kl 16 på en Fredag är nog den sämsta idén man kan komma på. Hur många är pigga och orkar plugga sista lektionen då? Speciellt om det är en jobbig Historia Lektion oxå. Livet är hårt säger jag bara!

Psykologi lektionen idag var ju iaf rogivande. Eller tydligen tyckte iaf klassen det var mycket intressant att ge sin bild av psykopater och ordet CP fick en helt ny innebörd: CykelPeddo HAHA!

Blev en seg kväll. Kollade på Rush Hour 3 hemma hos Ash. Jag som längtat efter den filmen var inte så intresserad när jag väl tittade. I stort sätt same story all over again men Chris Tuckers repliker var som vanligt roliga så den bjöd på några asgarv iaf.

Jag som hade tänkt lägga mig tidigt idag sitter här fortfarande. Typiskt mig! Men nu ska jag banne mig (emelie du har smittat mig!) ta och krypa ner i min mysiga säng. Har en del saker att göra imorn så vill försöka komma upp relativt tidigt, dvs inte senare än 12 haha! Nej men det är nämligen ingen vanlig lördag imorn, utan det är 1a September, Faisas Födelsedag! ;)



Dagens:
Dialog mellan Anonym1 och Anonym2
A1: Håll käften!
A2: Håll käften du!
A1: Säger du ett ord till så slår jag sönder dig!
A2: Va?
*SMAAAAAAAACK*

HAHAHAHAHAHAHA!
A2 vill dock vara anonym i detta sammanhang,
men jag kan avslöja att personen är född just idag (1 Sep) för exakt 17 år sen 8)