Exercising

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!


Sorry, jag var bara tvungen hahaha.
Snart ska jag nämligen bege mig mot gymet med min broder.
Återstår att se hur det ser ut när Bullen ska springa på löpbandet ;)
Tror inte jag når upp till hennes nivå iaf HAHA!I tried so hard.

Åååh! Känns som att inget går bra just nu. Dåliga besked både igår och idag. Elr dem är dåliga för mig iaf. Jag fattar inte jag kämpar som en jude för att nå högsta möjliga resultat i skolan, men så ändå. Snacka om att det känns som jag precis har snubblat på mållinjen. Så surt att veta att man var så nära men ändå lyckas man inte. 5 steps forward 10 steps back? Jag vet jag har höga krav och förväntningar på mig själv, men I need it. Om jag inte hade kraven skulle jag aldrig kunna plugga. Jag behöver nåt som pushar mig och mina krav gör det. Men den negativa sidan av mina höga krav är att ibland lyckas man inte. Och då är det fan inte kul. Är så jävla arg! Det finns 3 personer som jag har lust att döda just nu. Bokstavligt allså. Trippelmord på rekarne.
 
Inte nog med det. Nu känns även mitt val till årskus 2 riktigt dålig. Ekonomi? Dont think so. Känns helt fel, känns mer som att Sam är min grej. När jag valde var jag inte 100% säker, det stod mellan ekonomi och sam men det blev ekonomi. Men allt eftersom den här terminen har gått har jag blivit mer osäker. Och idag när vi träffade lärarna och klassen och såg cheman med alla ämnen kändes allt bara bajs. Så begav mig tillsammans med Mickis till rektorn för att fråga om det går att byta. "Nästintill omöjligt" säger hon. Jävla piipunge. Den rektorn är inte populär i skolan måste jag säga. Så fick ta o skriva ett brev om varför jag vill byta som jag sen ska lämna till henne. Kul bara att man inte får veta om man kan byta förrän skolan börjar. På 12 jävla veckor kommer jag inte veta om jag ka gå Sam elr Spei. Fatta om man inte kan, vadå ska jag slösa bort 3 år på nåt jag inte vill? Jävla skitgrejer allting. Tur att min engelska och svenska lärare stöttar och ska försöka hjälpa oss med bytet.
 
Inte bara att skolan känns lagom kul just nu. Även andra saker sker.  Jag trodde kanske inte att förändringen skulle bli så som den blev. Visst det känns bra, it really does, men ändå. Trodde kanske inte att jag skulle sakna den här personen så mycket som jag gör. (och nu pratar jag inte om min älskling Sardonia som jag förövrigt saknar varje sekund och minut, Utan jag tror att de flesta vet vem jag menar) Jag visste att det skulle bli så, fast kanske intalade mig själv motsatsen. I dont know. What to do, what to do..
 
Jag tror fan vädret påverkar mig. Kan garantera att allt hade känts bättre om solen sken ute. Nu när det är grått o regnigt o allmänt äckligt ute blir man ju fan depressed bara av tanken på det.

Suck. Riktigt jävla tur att det inte är mkt kvar till sommaren iaf. För just nu ser jag mest fram emot lördan, då jag får träffa Sarda :D Och sen självklart sommarlovet! Ska bli så jävla skönt att det inte är sant! Direkt dan efter avslutningen drar jag o syrran till grekland. Något we both need right now! Längtar :D

För det är det som keeps me going. Mina underbara vänner som jag älskar väldigt mycket. Tror inte att jag behöver nämna era namn, och mina älskade syskon. What would Bullen do without you ;)

Oj, det var inte meningen att det skulle bli ett sånt här inlägg. Ber om ursäkt hehe blev lite fööör långt och liiiite för djupt. Och nu låter det fan som att jag är depressed elr något haha, men det är jag inte. Verkligen inte! Var bara tvungen att skriva av mig eftersom jag antar att mamma inte skulle bli så glad om jag skrek ut min ilska (?) här hemma haha ;) Bullen is fine, as always :D

Nu ska jag fan gå och laga mat, för det är jag grymt bra på moha!

2 weeks left!

Idag är det två veckor kvar till sommarlovet!
Omg så jääääävla skönt!
Kan inte fatta det bara. Men behövs det verkligen?
Noope! bara det blir sommarlov så!

image118 image117 image119

Oj klockan är över tolv då äre ju onsdag.
Alltså 2 veckor kvar till Grekland! :D


Stomp the yard


Dansfilm med bla Ne-Yo och Chris Brown.
Release 1 Juni här i Sverige står det. Lite efter as usual.
Bullen ska definitivt se denna film iaf!


10 underliga saker med mig!

Jag har blivit utmanad av Mickis.

1. Jag loggar alltid in på msn två gånger på raken.
Dvs Offline-Online-Offline-Online. Största tvångstanken!

2. Jag måste alltid känna så jag låst toadörren en extra gång.
En riktig tvångstanke där med.

3. Måste knäcka min nacke några gånger varje dag. Känner mig som terminator men även där tvångstankarna som styr mig haha.

4. Jag kan verkligen INTE gå på brunnar. Inte bara A och K brunnar, Inga brunnar alls! Går runt alla.

5. Min bror har gett mig många smeknamn genom åren. Det främsta är Dudd elr Duddlas men vi kan även lägga till Skatten, Prinsessan, Niklas, Jarmeus, Lukas, Hugo, Juden osv osv...

6. Jag sitter ofta o biter mig på insidan av kinden. Någon konstig sak som jag ärvt av mamma haha

7. Jag älskar smileysarna på msn, speciellt den kända: 8) Ibland önskar jag att jag kunde göra uttrycken på riktigt haha

8. Jag är expert på att ge folk, både dem jag känner o inte känner, smeknamn. Gärna grovt långsökta förklaringar till smeknamnen ska det vara också haha ;) (vissa vet vad jag pratar om här 8) )

9. Jag älskar glass och kan lätt äta en 2 liters bytta själv haha. Väldigt gärna chokladglass :D

10. Jag måste alltid ha på radion eller musik på morgonen när jag äter frukost, byter om och fixar mig. Skulle avlida annars!

REGLER:
Som utmanad ska du nu skriva 10 st underliga/egendomliga saker om dig själv.
Utmana sedan 10 personer som du vill veta mer om.

Jag utmanar:

Faisa, Natalie, Sarda, Madlin, Emelie, Emilia, Madde och alla andra som läste det här inlägget ;)

Morsdag


Get it on the floor

Dansuppvisningen idag gick mycket bra!
Vi var först ut, och taggade till som fan innan, så vi körde på och gick fullt ut i våra roller som spacemänniskor haha. Riktigt kul var det iaf! Roligt att se alla andra grupper oxå. Många grymma danser och koreografier bjöds det på. Man mår riktigt bra av att se sånt. Dans är livet!

Just nu är jag lite småseg, men måste rycka upp mig o plugga lite.
Ska ha en argumentation på spanskan imorn "Supermán es mejor que Spidermán" Haha dvs jag ska argumentera om att Superman är bättre än Spiderman.
Bara o tänka tillbaka på Smallville då
;)

Save the last dance

Jag hade bestämt mig för att lägga mig tidigt ikväll. Åtminstone senast vid 1.
Men jag sitter här fortfarande. Inte speciellt förvånande direkt iofs ;)

Imorn måste jag gå upp tidigt. Senast 9 :O Kommer dö!
Haha är ju van att sova så länge jag har lust med. Men imorn är det Dansuppvisning som gäller, och det är samlingimage114 halv 11. Lite skumt kanske med tanke på att föreställningen inte börjar förrän 4, men med alla gruppers genrep o lunchrast osv så går timmarna snabbt.

Det ska bli riktigt kul imorn iaf. Och jobbigt. Mycket dansande och kommer inte vara hemma förrän vid 7 så det blir en skapligt lång dag. But it's worth it! I just love to dance!

Turn your lights down low


Just love it!

Like the sand through the hourglass...

Jag har precis, alldeles nyss, bara nån minut sen, konstaterat att min tid inte räcker till! Jag menar jag sitter uppe nu fast jag borde sova ju.
Dygnets timmar räcker inte till!

Jag som skulle pluggat massor idag; FE, Matte och Samhäll.
Borde plugga nu oxå, men jag sitter här. Kan ju inte rå för att jag automatiskt dras till datan. Kan inte rå för att jag gör det alldeles för ofta heller. Lite sådär några gånger i timmen Speciellt när man verkligen måste plugga också.
Inte heller kan jag rå för att jag var tvungen att se Sjätte Sinnet idag fast jag sett den sjuttioelva gånger. Alltid bra tv som dyker upp när man har plugg ju! Massa saker tar upp min tid hela tiden. Inte konstigt att jag inte hinner plugga!

Ni ser, jag behöver mer tid helt enkelt!

Hmm, elr kanske lära mig utnyttja tiden effektivare...
Nej! Mer tid vill jag ha. 25 timmars dygn, jo tack!

Chacarron macarron

HAHA asså den är ju bara så jävla skön!
Ännu roligare när nån försöker sjunga på den oxå haha.
Ni förstår nog varför snart..


Sommarlov kom nu!

Ledig dag yeah right!

Mycket man kunde njuta när man har så mkt plugg som jag har
Inte var man effektiv med pluggandet heller. Ovanligt?
Denna vecka ser inte alls kul ut. BARA massa plugg! image113
Har nog aldrig längtat så mkt till fredag som jag gör nu!

Så här kommer jag garanterat
känna mig resten av veckans dagar ---->

Jävla*pip*skola allså
Tur att det bara är ca 20 dagar kvar o sen SOMMARLOV!
Det betyder även att det bara är 21 dagar kvar o sen Grekland! :D
Ska bli så jävla skönt med lov! Bullen läääängtaaar...Dance like nobody is watching

Gårdagen var riktigt bra!

Måste säga att vår present inte blev en katastrof, den blev mer än lyckad! Elr våra presenter kanske man ska säga. Vi hade fyllt en stor kartong med massa presenter, godis och choklad. Enligt mig var den bästa presenten ramen med alla småbilder på mig, Faisa, Sando och Madde som vi tog i en sån där fotoautomat. HAHA topmodel 2008 lätt.

Det kom en hel del folk till festen, och det var ganska fullt på dansgolvet ibland. Även dem man inte trodde skulle dansa haha. Dansen för ikväll blev Simons så kallade "Uppgivelsen" HAHAHA så klockren! Ena handen för ögonen o andra uppe i luften! Den vart mycket poppis haha.

Kort sagt blev kvällen och Gulstans födelsedag mycket lyckad!
Vi hade riktigt roligt och nu är Gullibulli 18 den jäveln :D

image108
image109 image110
 Fler bilder kommer antagligen upp senare. Om dem kan visas offentligt haha ;)

Stuck between my fantasy and what is real

Måste säga att våra presenter till Gulli blev lyckade höhö.
Ska inte nämna något om vad hennes paket ska innehålla med tanke på att man aldrig vet om hon snokar här! Men imorn är det iallafall hennes dag. 18 år blir den lilla bruttan. Stryk borde hon ha :)

Ikväll blir det till att fixa hennes presenter. Allt ska vara perfekt. Eller så perfekt vi kan få det haha. Känner jag oss rätt blir det mer likt en katastrof. Men det gör inget. Vi är vana så det bjuder vi på ;)


Rio de Janeiro, Brasilien
image101
Dit ska vi fan åka! Det har vi redan bestämt.
 Eller rättare sagt, vi måste åka dit! MÅSTE!

Give me a break!

När man är ledig borde man oxå få vara ledig.
Men nej nej kul ska man tydligen inte få ha. Iaf enligt lärarna.
Hur mkt som helst att göra till nästa vecka. Please kill me!

● Naturkunskaps prov
● Skriva klart svenska deckaren
● Läsa klart Svenska deckarromanen
● Skriva Mattesammanfattning
● Matteprov
● Företagsekonomi inlämning + muntligt framförande och en ordlista

Bara att börja då!
Eller måste köpa present till Gulli.
Hmm stan lockar mer. Suck...

I just loooove it!

Feel the rhythm

Körde dubbelpass på dansen idag.
2 timmar intensiv Ragga blev det.
Allt inför uppvisningen om en och en halv vecka.
Vi ska förövrigt ha temat Rymden så vi ska lixom se "spacade" ut.
Jag funderar på att se ut så
här faktiskt haha

Trött som jag är ska jag krypa ner i min säng nu o dra nån braig film.
Ledighet är fan det bästa som finns!

Candy for free!

Blev tipsad av Madde om att bli medlem på Buzzador idag.
På det sättet får man hem olika slags produkter helt Gratis!

Man får chansen att prova nya produkter och tjänster som man sedan
ska dela med sig av och sprida goda ord om till sina vänner.
Madde hade tex fått hem ett helt paket med massa Malaco godisar idag.
Och som sagt var det helt gratis!

Klicka
HÄR för att bli medlemmar ni oxå!

When the sun shine we'll shine together

Idag fick jag reda på att vi har buffertdag på måndag.
Det menas att man får ta igen allt skolarbete som man har missat.
Och för mig betyder det, som inte har nåt att ta igen, att jag är ledig!
Kan det komma lägligare? Verkligen inte!

Detta innebär alltså, att jag har 5 dagar ledigt från och med Torsdag!
Halelulja moment säger jag bara!
image100
Exakt sådär glad blev jag!

Under my umbrella

Från början tyckte jag att den här låten var sådär.
Men den fastnar ju! Så nu gillar jag den + att Rihanna är ju alltid Rihanna ;)
Det går bara inte att låta bli att sjunga på den: Umbrella ella ella eh eh eh..


Grekland 2007!

Bokat och klart!
Korfu 13 Juni med Syrran!

image92image97
image98image99


Födelsedagsfirande

Inte mitt då, utan min kära Morfars :) Det blir feting grillning senare ikväll. Tror aldrig jag har sett så mycket kött förut. Sweet as sweet!


Kommentar angående ungdomsdiscot igår: HAHA!

  
I Höstas när vi körde på Rolling kom det runt 2-300. Igår, på Lotus, kom det väl typ 40 pers haha. Inte så smart att sätta ett disco på samma dag som det är ungdomsfestival i Torshälla kanske. Men folk har tjatat på att vi ska fixa disco, men när vi väl fixar dyker ingen upp. Det blev alltså inte så mkt jobb, så vi roade oss genom att dansa. Jag och Faisa körde ett par riktigt schyssta koreografier till de flesta låtar. Lite 70-tals inspirerad disco dans hahaha. Självklart hann jag även med att skämma ut mig när jag körde några vågade dans moves i garderoben när jag trodde att ingen såg. Madde förstår nog vad jag menar hahaha 8)

Förövrigt fungerar mitt internet igen. Unbelievable!
Men jag hatar fortfarande Telia!


Nu har vi suttit i 10 minuter för att försöka hitta den perfekta rubriken till detta inlägg

Just nu har vi idrott. Jag, Madde, Mickis och Natalie "går en promenad i spåret". Eller snarare datanördar vi inne på Sam, men det är inte väsentligt ;)

Mattenationella i morse gick väl sådär.
Man undrar ju vilka jävla idioter det är som sitter och funderar ut cp frågorna varje år. Mycket till liv dem måste ha!

Om en och en halv lektion är det helg. Äntligen! Behöver all ledighet jag kan få.
Ikväll ska det dock jobbas med Club Electra. Tur att det inte är så krävande iaf. Ungdomsdisco på Lotus. Alla som är 14+ är varmt välkomna haha. Vi jobbar iaf med det som behövs, Servitris, bartender, garderob elr kassan. Får se hur det går idag. Förra gången gick vi plus men har en känsla av att vi går back denna gång. Men vi hoppas på det bästa!

En annan kul sak är att min morfar från Danmark är på besök och han bor hos oss. Alltid kul att träffa honom, vilket jag inte gör så ofta. En gång om året ungefär. Kul med massa Danskt snack i huset ;)

I need Anger Management

Mitt internet är ur funktion.
Därför har det inte blivit något bloggande de senaste dagarna.
Om det har jag bara en liten sak att säga:

Telia är största *piiiiiiiip*ungarna!!!

I'm sick and tired of being sick and tired

Jag är sjuk som en Hebré 

Rödsprängda svullna rinnande ögon, ont i halsen, förkyld, nackspärr,
fryser/svettas om vartannat, ont överallt och feber

Tyck synd om mig!