HAPPY NEW YEAR!

image570
http://bulleens.bilddagboken.se
Sammanfattning av år 2007

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
haha jadå massor

Höll du några av dina nyårslöften?
jag hade nog inga nyårslöften

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
nope

Dog någon som stod dig nära?
inte nära då men :(

Vilka länder besökte du?
Grekland

Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?

ja massor, bla en varm och solig sommar!

Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
Först o främst 11/7 - Sean Paul konserten! Sen 27/3 - Brasilien matchen!
Sen finns det såklart många fler minnesvärda datum från året.


Vad var din största framgång 2007?

har verkligen ingen aning

Största misstaget?
vet inte säkert mycket haha hela jag är ett misstag 8)

Har du varit sjuk eller skadat dig?
aa hade ögoninflammation o shiet, men skadat mig har jag nog inte gjort

Bästa köpet?
Vet faktiskt inte, minns inte sånt

Vad spenderade du mest pengar på?
MAT haha och kläder

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jadå många saker ;D

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
För många för att ens räkna upp....

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
gladare tror jag, fast hösten o vintern var/är depressing....

Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat!

Vad önskar du att du gjort mindre?
ätit skit hahaha, inte mat allså, skit grejer 8)

Hur tillbringade du julen?
Hemma med familjen

Var du kär i år?
nope

Hur många one night stands?
inga

Favoritprogram på TV?
Vänner och Scrubs

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
haha hatar nog inte, ogillar 8)

Bästa boken du läste i år?
Alla Gossip Girl böckerna och Snabba Cash

Största musikaliska upptäckten?

haha va? ännu mer Reggea i år än föregående år får jag väl säga då

Något du önskade dig & fick?
yepp yepp

Något du önskade dig men inte fick?

jodå...

Årets bästa film?
Ooooh shiet! Kan verkligen inte bestämma :S

Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
minns inte haha, åt ute tror jag

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
aa massor

Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
min stil!

Vad fick dig att må bra?
Mina vänner, familjen och musiken

Vilken kändis var du mest sugen på?
SEAN PAUL!

Vem saknade du?
Sardonia som jag träffade allt för sällan, och som alltid min morbror :(

De bästa nya människorna du träffade?
vet faktiskt inte Amine kanske, och Bidita o Barsha och alla andra ;)

Excuse me while I light my split


HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA
BÄSTA!

Shottas

image568image569
Kollar på Shottas med brorsan just nu. Eller vi tog en paus nu för att han skulle fixa lite mackor hehe. Iaf filmen är så bra älskar den! Musiken i filmen äger, både jag o brorsan diggar som fan haha. Och Kymani Marley är het. Iaf i filmen hehe, liknar Bobban skit mkt oxå. Man får verkligen se mycket av Jamaica, allt är så grymt! Om jag ska åka nånstans här i livet så är det till Kingston, Jamaica! MÅSTE!

Nej nu kommer brorsan med mackorna, back till filmen!
Peaace maaaaaan *jamaicansk dialekt* 8)

Sando dör för sin data

image567

Ring my bells

Kom precis hem från stan. Åt på perrongen med Faisa, Sando, Madde, Emma, Caitlin och Ronney. Club Sandwish säger jag bara *homerdrool*

Vi satt där rätt länge och pratade om allt möjligt och vi hade riktigt roligt. Efter perrongen drog vi mot Java en stund och fikade innan vi tröttnade och drog hem. Har inte mobil sladden här annars hade jag lagt upp lite bilder, men ni klarar er nog hehe.

Nu tror jag att jag ska ta och kolla på en film elr nåt istället för att ruttna vid datan som vissa andra människor gör hela natten, nämner inga namn men hennes namn rimmar på Bajsa 8)

True loves kiss

image566
Igår var jag, Sando och Madde på bio. Vi såg årets Disney film, Förtrollad, som handlar om en tecknad prinsessa från sagovärlden som kommer till verkligheten i New York där hon stöter på snyggingen Patrick Dempsey moha. Den var bra faktiskt, men det är ju alla Disney filmer så hehe ;)

Ikväll blir det äta ute med tjejerna på Perrongen

Final Countdown

Så var julen över för den här gången. Den var lyckad med massa god mat, godsaker och mycket skratt. Alltid mysigt när hela familjen är samlad. Är väldigt nöjd över julklapparna oxå, fick ju äntligen min Laptop! :D Är helt kär haha, fick grymma högtalare o det oxå så pumpar musik för fullt här ;)

Nu är det bara Nyår kvar. Countdown 2008, längtar!


image560

Last Christmas

Idag är det Julafton!

Typiskt nog så har det lilla vita frostet som låg på marken smält bort lagom till idag. Inte så kul, saknar jularna med massor av snö som vi alltid firade uppe i Åre när jag var mindre. Men men, ser fram emot denna jul oxå. Hela familjen är samlad och det är alltid mysigt! :)

Nej nu ska jag kila och äta lite tomtegröt! Måste se vilka klappar jultomten lagt under granen oxå moha. GOD JUL ALLIHOPA!


Fairytale of New York

image558image559

Idag kokade/bakade elr vad man nu säger jag Syrran och Brorsan knäck och Ris-Choklad. Blev mycket lyckat som ni ser, och jag mumsar knäck för fullt! Nu känns det iaf som att det är jul, och det luktar mycket gott hemma hos oss från glöggen, pepparkakorna och apelsinerna. Härligt!

Nu tänkte jag kila över med lite knäck till Faisa och Sando som sitter hemma hos Sando. Ha en bra kväll, imorn är det julafton!

Idag blir det en jullåt som är en favorit hemma hos familjen Sanberg,
speciellt hos Syrran och Pappa! ;)
You scumbag, you maggot, You cheap lousy faggot
Happy Christmas your ass, I pray God it's our last

HAPPY BIRTHDAY

GRATTIS ALEXANDRA CHAMOUN 18 ÅR! <3
image540
Sando med sin soulmate Spongebob

Idag fyller alltså allas vår Sando år, och som ni nu redan vet firades hon igår kväll/natt. Kom rätt mycket folk och jag hade riktigt roligt! Tror inte jag har skrattat så mycket på länge allså haha. Bästa människorna! För att inte tala om maten och tårtan...

TÅRTAN! Godaste någonsin! Åt tre bitar direkt, åt folks rester och slickade deras tallrikar haha. Åt även upp det som var kvar till frukost idag moha. Tänk er en tre vånings tårta med BARA choklad! Ett kladdigt chokladöverdrag med mint smak, inuti chokladbotten, chokladmousse, chokladkräm, nån nougat kräm och lite hallonsylt. Heaven säger jag bara, heaven...

Annars var det röj som vanligt, och dansade tills jag inte kunde stå på benen längre. Eller rättare sagt tills jag inte kunde stå på mina klackar längre, och fick köra barfota de sista timmarna. Vid 4 hade de flesta dragit och vi började städa. Inte kul att städa det där kan jag säga. Henning var bäst! Så vi städade i nästan två timmar sen tog vi en liten paus, och jag Gulstan o Faisa försökte sova en stund på golvet. Gick inte så bra då alla störde och Micke o Duy hela tiden kom en gång i timmen för att äta tårta typ hahaha. Iaf vid 7 när vi började städa det sista och vi var så gott som klara, blev det strömavbrott! Verkligen passande. Vi fick helt enkelt dra hem med allt vi kunde få med oss, och dra tillbaka igen vid 9 då jag och Sando fick städa det sista.





Den sista bilden förklarar nog ganska bra hur jag kände mig imorse...

Kvällens bästa: Ahmed, och Gulstans lapp till en viss person HAHAHAHAHAHA!
Kvällens låtar: Gimmie the light och Move, Shake, Drop BÄSTA!

Så efter en slitsam natt och morgon begav jag mig mot stan för att möta upp Sardonia som kom från sthlm över dagen. Jag, hon och Natalie åt och skvallrade lite, och sedan drog vi hem till Natalie dit Rim oxå kom. Underbar dag med Sardonia, saknar henne så mycket så alltid lika roligt när vi ses! Älskling <3

Så nu sitter jag här med ingen sömn på över 35 timmar. Bra där! Fast känner mig pigg på nåt konstigt sätt, men lär ju somna skönt ikväll iaf.


All I want for christmas

Äntligen är det Fredag. Har längtat till den här dan länge, och även till Lördagen imorn. Dem här dagarna kommer bli hur kul som helst! Fast i mitt horoskop idag stod det nåt om att jag inte skulle ha så höga förväntningar på den här dagen för att det inte skulle bli lika bra som jag trodde då. Typiskt att det står nåt sånt idag haha, men I dont give a damn!

Idag är det Sandos dag, eller hennes dag en dag i förtid. Eller vi säger att det är hennes kväll/natt/morgon så blir det bättre, eftersom det är imorn hon fyller år. Ska fira henne ordentligt ikväll! Jag säger bara; Tårtan! Mer säger jag inte, får nog låta bilderna som tas ikväll tala för sig själva sen hehe. Och så var det imorgon Lördag oxå, då kommer Sardonia! :D:D Ska bli hur kul som helst, har inte träffat henne på evigheter känns det som. Så vi lär ha mycket att skvallra om ;)

Ha en underbar dag allihopa!


Denna jullåt får jag aldrig nog av. BÄSTA!

Can't help but wait

ÄNTLIGEN LOV!

Fast känner mig ändå dödstrött. Har typ inte haft en lugn stund eller vart hemma på två dagar. Mycket som ska fixas nu!

Igår spenderades ungefär 12 timmar tillsammans med Madlin och Faisa. Hahaha vi gick varandra på nerverna, fast på ett bra sätt, och vi garvade som fan hela tiden haha. Riktigt kul hade vi iaf.

Idag drog jag till stan tidigt för att handla lite julklappar och sedan kom även Sando ner till stan. Vi fixade med lokalen till imorn, hämtade en stor sopsäck med is från Donken (Tack igen stoffe :D), fixade med stereo och högtalare, och handlade massa snacks och dricka. Sprungit runt hela dan och är sjukt trött. Ska försöka sova tidigt idag (yeah right) för jag måste upp tidigt imorn. Ska laga brunch till Syrran och Pouya vid 10 (slavarbete ju haha) och sedan fixa iordning mig själv och massa andra saker, för på kvällen gäller det - Sando 18 år!

Nej nu kommer snart brorsan med tåget, ska ta o fixa lite käk.

image539
Bästa Stoffe! Agapi Mou! ;)

Silent night

Shiet vad kallt det är ute! Kom nyss hem från Gulstan och höll på att frysa ihjäl. Inte kul någonstans, och speciellt inte med tanke på att det inte finns någon snö ens. Kyla utan snö, whats the point? 8)

Har nog inte så mycket mer att skriva och ska inte tråka ut er. Imorn är det avslutning iaf, alltid fun. Nej nu ska jag ta en varm härlig dusch och sedan sätta fötterna i ett fotbad, käka lite apelsin och glo på TV. Japp det är vad jag ska göra. Peace in the middle east...


Dagens jullåt är en kunglig verision på Silent Night.
Och vilka gör den så grym om inte The Temptations!
Kungligt bra är vad dem är, kungligt bra...


Tänd ett ljus.

Så var det bara en vecka kvar till Julafton idag. Känns helt sjukt, allt har gått så snabbt. Lite tråkigt bara att det inte är nån snö, och vi lär ju inte få nån till Jul heller så, men men.

Nu är det bara julklapps handlandet kvar. Jag är ovanligt sent ute i år för att vara mig. Vet iaf ungefär vad jag ska köpa till alla, förutom till Pappa som varken jag eller mina syskon har någon aning om vad vi ska hitta på. Att det ska vara så svårt! Kan inte alla bara skriva önskelistor eller iaf ge några ledtrådar om vad de vill ha för något, blir knäpp ju, vill ge nåt bra! Jag vet iaf vad jag önskar mig, en laptop, och det ser ut som om Tomten tycker jag har varit snäll i år iaf hehe ;)

Sista skoldagen imorn, skönt!


Älskar denna låt alltså, ett absolut måste vid julen.
Sjunger alltid med, o jag o syrran brukar få till en shysst duett med i alla
"dom dom dom dom"
i bakgrunden hehe.
Shecka in han i mitten som sjunger, fan vilken röst han har alltså!

Eight days of Christmas

Orkar inte skriva något idag heller.
Bara två dagar kvar i skolan nu, avslutning på Onsdag. Finally!


Japp idag är det faktiskt bara 8 dagar kvar till Julafton (!)
så vad passar bättre om inte denna jullåt!


So this is Christmas


So this is Christmas, and what have you done?
Another year is over, and a new one just begun


Värsta dagen!

Eller nästan iaf.
image534

Började med att jag var på stan kollade lite julklappar med pappa. Sen drog han iväg och jag blev kvar. Då hände en liten olycka som jag inte tänker gå in mera på 8) och jag drog mig hemåt istället. På väg hem började min mobil fucka sig. En del av er kanske vet att min mobil har vart lite skel i veckan och slide-luckan har hängt lite löst. Nu hängde den ännu mera löst, och helt plötsligt lossnar de skruvar som gjorde att allt satt kvar, så luckan hängde bara i nån sårts band liknande sak i mitten! :| Jag sprang hem!

Så nu är alltså min mobil körd. Måste skicka iväg den imorn på reparation men som tur är kan jag låna pappas i veckan. När jag kom hem och hade läst igenom garanti papperna och var sjukt irreterad pga min mobil, ramlade jag nästan i trappan och stukade till foten :( SYND OM MIG! HAHAHA okej så farligt var det kanske inte, men just då kändes  det förjävligt! Inget gick bra lixom! 8)

Men som tur är blev jag på bättre humör sen när jag och Pappa klädde julgranen till julmusik, och när vi var iväg och handlade massa  chokladaskar och julmust till julhelgen. Sånt gör mig glad hihi :D Nu sitter jag här och har precis ätit, ska dra iväg om en stund och handla lite gott inför kvällen med tjejerna. Det blir en skön filmkväll och antagligen lite planerande inför Sandos 18års fest på fredag!

Natalie jag älskar dig, och finns alltid här <3

Santa can you hear me?

Bara för att Brittan är grym ibland hehe...

I'm dreaming of a white Christmas!

Äntligen Fredag och äntligen helg! Finally en lugn stund. Inget plugg till på måndag så jag ska verkligen maxa ledigheten! Hinna med massa andra saker som behöver göras, handla julklappar t.ex. Jag har nämligen inte köpt en enda lite julklapp, så börjar känna lite panik. Inte blir det bättre av att ingen i min familj vet vad dem önskar sig! Verkligen jättelätt då!

Jaja ska försöka hinna med det iaf, och lite handlande inför Sandos 18-årsfest nästa fredag. Lookin forward too! Ska bli grymt kul! Jag och pappa var förresten o köpte en mycket fin julgran idag, så imorn hade jag även tänkt hinna med att klä granen. Till julmusik såklart, älskar sånt! Ännu mer julstämning!

image529image530
Let it snow, let it snow, let it snoooow!

Christmas in Hollis

Orkar inte skriva nåt idag så lägger bara in dagens jullåts video!


OOOLD SCHOOOOL!
Luv it!

Do they know it's christmas?

En månad om året flödar julmusiken ut ur mina högtalare här hemma. Men bara under December - innan och efter är förbjudet! Tänkte att jag skulle hinna posta några av mina favorit jullåtar nu innan jul, får se hur många jag hinner med.

Börjar iaf idag med en riktig klassiker!

Så grym jullåt att det inte är sant!
Checka in Bono förresten haha, märks att det är typ 20 år sen.
Men hans röst var lika bra då som nu, gods gift to earth!

Idag fyller mummu år!
Onnea syntymäpäiväne rakkas mummu! <3

I juletider blir Bullen - LUSSEBULLEN!

image527

Jajamensan! Idag var det lussebulle-bak som stod på listan moha! Var jag som fick stå för baket, och medans jag rullade de fina lussekatterna hade jag julmusik på högsta volym i öronen. Fick inte lyssna på musiken i steron nämligen eftersom det störde mamma. Fast med tanke på att jag sjöng för full hals så hjälpte det nog inte. Ni vet hur det är när man sjunger med hörlurar i öronen? mm precis så 8) Helt plötsligt stod mamma bredvid mig och skratta när jag tog i som mest och sjöng "Tänd ett ljus och låt det brinna...." Haha julstmäningen var på topp iaf! ;)

Idag fick jag klagomål från Philip att jag inte skriver något roligt om klassen längre som jag alltid gjorde förut, och framförallt i ettan. Antar att han menar att jag inte längre skriver om alla skadade, roliga kommentarer och upptåg som han gör dagligen och som jag alltid garvar åt haha, så jag får väl kompensera honom. Och en bild säger ju mer än 1000 ord!


Hahahaha klockren bild! Philips (till höger) tröja säger väl det mesta, och speciellt i jämförelse med Davids tröja hahaha.


Nej nu ska jag ta och äta några nybakade lussebullar, dricka glögg och kolla på fotboll! Ciaoo...



You look into my eyes, put me out of my misery



We walk through a world where nobody has been before.
Turn back the hands of time open every door.

I wanna be all the world for you

I adore you

Så var det söndag igen. Den här helgen har bestått av mycket filmtittande och chipsätande hehe. I fredags blev det I now pronounce you Chuck and Larry, skadad och rolig film haha! Och igår blev det American Gangster, igen, How to loose a guy in 10 days, igen, och Stomp the yard, igen! Haha kort sagt några favoriter i repris.

Idag fyllde min kusin Edvin 11 år så var där o käka lite tårta. Han hade fått nån slags godismaskin som gjorde "läskigt" godis. Det smaka inte gott kan jag säga! Massa slajmigt skit som bestod till största delen av färgämnen. Nej, jag kommer nog tveka innan jag köper liknande godis i butikerna igen. Tänk om de tillverkar dem på liknande sett ju! Huaa! :|

Imorgon är det matteprov och har fått ont i huvudet av alla ekvationer. Hatar skiten så får bara hoppas på det bästa. Skönt att det snart är lov i alla fall, det behövs verkligen!

image525image526
en typisk filmkväll - mycket snacks och chill i soffan

Sick and tired of beeing sick and tired

Idag hade jag planerat att träna, men som vanligt kommer jag på ursäkter för att inte dra. Den här gången hade mamma tagit min cykel vilket gjorde att jag inte skulle hinna ner med bussen i tid. Ganska bra ursäkt enligt mig iaf 8) Men credit åt mig för att jag gick en powerwalk på över 1 timme igår iaf. Japp, it's true! Med iPoden i högsta hugg och Sean Paul i öronen var det en lätt match ;)

Imorn är en sköön dag. Visserligen börjar vi tidigare än vanligt men vi slutar även tidigare än vanligt så det jämnar ut sig! Jag, Mickis, Felle och Idres ska nämligen gå runt från halv 9 till 10 och informera alla Sam 1:or om SPSP och varför de ska välja det i 2an. Får se hur det går hehe. Sen slutar vi halv 12! Inte illa med tanke på att vi egentligen slutar 4 på fredagar mohaha. Då blir det en trip till Ikea med päronen och sen får vi se. Ser fram emot helgen iaf, ska bli riktigt skönt!

image524Joey: Ross, if homo sapiens are actually HOMO...
 ... is that why they're extinct?"

 Ross: Joey, homo sapiens are people.
Joey:  Hey, hey, I'm not judging!


Friends - the prom video!


Ååååh vad jag älskar det här avsnittet och den här scenen!
Kan inte ens räkna hur många ggr jag har sett det men jag gråter varje gång!
Så fint o underbart hihi :) Kolla i slutet på de andra i bakgrunden, speciellt på Chandler som slår lätt på Joey's rygg. Vet inte vad det är, men bara älskar det! Åååh dem är så bäst!

Dagens I-landsproblem

Har så tråkigt! Är sååååååååå rastlööös!

Hade tänkt träna idag, men det fanns inga roliga pass på varken Friskis elr Gympozz. Har ingen lust att gå till gymet själv heller när jag inte ens kan maskinerna. Kul att ramla på löpbandet helt mobbad och själv lixom hahaha 8) Tänkte då att jag skulle ta en liten promenad istället, eventuellt en powerwalk, men det är ju så jävla kallt ute! Har ingen lust att gå runt som en Michelin-gubbe så jag skippade powerwalken oxå.

Så nu sitter jag här och har inget att göra. Har redan kollat massa Vänner avsnitt och klockan är inte ens 20.00! Tur att det är fotboll om en timme iaf, annars hade jag avlidit av tristesss!

That's how I see it happening


Just love it!
Låten, videon, dansen, all of it! Den fastnar...

Systeryster

Men ååååh! Arg jag blir på min syster! 8)

Hon är på Winnerbäck spelningen i Växjö precis nu, och tror ni inte att hon ringer mig för att jävlas då eller? Jo såklart! Och så hör jag hur dem spelar Hugger i Sten i bakgrunden. Men kuuuuuuuuuuul! Jag vill oxå ju!

Men ni vet vad jag brukar säga; Revange is a dish served best cold!
Så det kommer, det kommer Emelie! Inga julklappar till dig i år mohahaha! :P


I'm gonna make you feel like you are heaven on earth
I'm gonna saint your mother just for giving you birth
I wanna step up and be with you, if that's ok with you?


Update: Så ringer hon igen när dem spelar Kom Änglar! Nu jävlar Emelie! 8)

Cheap stuff is good stuff - eller gratis är godast! 8)

Mamma: Dem har billiga Romerska Bågar på Ica Maxi den här veckan!
Jag: Aaa men har du inte sett lösgodiset? det är skit billigt...
Mamma kollar på framsidan där det står Lösgodis 29,90 kr/kg
Det blir tyst....
Mamma: OH MY GOD!

HAHAHA jag doog! Söta mamma hahha!

Sex and the movie

image523

ÅÅÅÅH! Kolla!
Massa bilder från inspelningen av SATC the movie. Längtar! Nästa år!
Man blir galen när man ser bilderna ju! Carrie i bröllopsklänning? Springandes? :O
ååh fan vill se NU! Blev ännu mer galen när jag såg massa youtube-klipp
Som det här t.e.x



Vadå är Charlotte gravid nu? :O Och vad gör Big?
I slutet säger hon "my water broke" HALLÅ! :O
Läste nånstans att det bara är ett "dröm scenario" Men ändå.

ÅÅH VILL SEEEE!

En riktig Jul

image522

Idag är det 1:a December. Äntligen! :D Har städat och fixat i mitt rum så nu är det riktigt mysigt med allt julpynt och massa ljus. Det ända som fattas nu är lite snö istället för det här jävla regnandet som har pågått hela dagen!

1:a December betyder även en annan sak, Julkalendern börjar! Har inte kollat så noga de sista åren eftersom de har vart ganska tråkiga. Men iår känner jag mig på ett ovanligt julkalenderhumör, troligtvis för att Allan Svensson spelar jultomte. Han är bäst! Så det blir julkalender, och sedan fruktsallad & glass och en mysig filmkväll med tjejerna i regnrusket ikväll.

Nej nu börjar det...