FRIDAY - I'M IN LOVESkickade in pedagogik-inlämningen som har deadline 24.00 inatt redan imorse, och inlämning nr 2 som ska in på måndag är redan klar och behöver bara skrivas ut när det är dags! Så skönt att inte ha någon stress alls idag. Har tränat och sen bara myst runt i morgonrocken med en kaffekopp nästan hela dagen.

Ska jobba nu kl 18 till 22. Inte många timmar, och en kollega jobbar sin sista kväll så det bjuds på tårta! Ett plus är att han är gammal konditor så tårtan lär ju vara heeelt okej ;) Känns inte ens jobbigt att gå till jobbet ikväll när man vet vad som väntar på än där haha. Dessutom jobbar jag ingenting varken imorgon eller söndag (händer typ 5 ggr/år att jag är ledig en hel helg) och har ingen skola förrän onsdag så är ledig i FYRA daaagaaaaar! Så skööönt!!

Nej, bäst jag sätter fart! Vill ju inte komma försent till tårtan ;)

I NEED

 

Kaffekannan gick sönder imorse. Tusen bitar ungefär. Just då gjorde det inget för jag skulle precis dra o träna, och skulle inte ha kaffe förrän efter jag ätit när det var dags för plugget sen på eftermiddagen.

Men nu är det eftermiddag. Jag har ätit och jag har pluggat - men jag har fortfarande inte druckit kaffe! Väntar förgäves på min kära man som lovat köpa kaffe åt mig efter jobbet. Det där med att jobba övertid passar verkligen inte alla gånger..

I. NEED. COFFEE!

NU!

_

 

Hade tänkt jogga/powerwalka imorse eftersom jag inte börjar skolan förrän klockan 13. Men som vanligt så regnar det när man vaknar. Surt! Mitt gym var tvunget att stänga för några veckor sedan och jag har inte bestämt mig för vart jag nu ska börja träna än, så jag har ju ingenstans att ta vägen när kroppen skriker efter workout! Det är inte så lätt att planera in joggingrundor på morgonen när man lever i detta höstväder tyvärr..

 

Nu; klunka det sista av kaffet och sen ta en gummistövelpromenad till skolan!


SO MUCH LOVE

Jättegrå och trist höstdag! Kände att jag behövde ljusa upp tillvaron med lite sommarminnen efter att ha setat inne och pluggat hela dagen.

Ett litet bildkollage från en supervarm och underbar Augustidag på Gröna Lund nu i somras. Finns det något bättre än att få umgås med sina absolut bästaste och käraste tjejer, och sin älskade man, samtidigt en hel dag?

Kärlek på hög nivå!

 

Tror inte det behöver nämnas hur mycket choklad det åts efter den dagen..


RAIN OVER ME

Okej jag erkänner.. jag har inte vart så bra på att blogga ändå. Har bara gjort massa annat och ingenting istället, men lovar att bli bättre. Försöka iaf! ;)

Sitter här och är fortfarande helt slut i soffan efter att ha krängt vinterjackor och stylat dockor på jobbet hela dagen. Rätt så skönt avbrott från pluggandets värld ändå måste jag säga. Gillar variation i min vardag! Men imorgon är det jag och Sociologi 2.0 som ska spendera lite kvalitetstid tillsammans, så sådär jättelånga pluggavbrottsdagar blir det icke. But I like it! :)

Btw, jag måste bara säga att när jag cyklade till jobbet i spöregn imorse kunde jag mer än konstatera att mina gummistövlar lätt är årets hittills bästa köp! Tog mig bara 21 år att förstå att man faktiskt behöver kläder efter väder när man bor i här kära Sverige haha. Men bättre sent än aldrig eller hur?!


En halvblöt svensk sommardag i mina älskade gummistövlar..

I NEED A SUPERHERO LOVER

I måndags var det temafest för alla MDH-rookies på Le Grand
- Superhjältar vs Superskurkar!

Alla hade verkligen gått in helhjärtat i sina roller så det var en riktigt grym kväll! Och jag måste säga att jag var pretty nöjd med min egna costume.. ;)
RETURN OF THE 'M'

Okej så här är det..

Det fanns en tid då jag bloggade mycket, men av någon anledning slutade jag för över ett år sedan. Vet ej varför, men vet att jag sedan dess ständigt har tänkt att börja igen bara att jag aldrig gjort det.

Men så för några veckor sedan får jag ett sms från min kära vän Madlin där hon skriver att hon sitter och läser igenom alla mina gamla inlägg och asgarvar åt allt vi har gjort i våra dar, och att hon tycker jag borde skriva igen så att vi om några år kan sitta och garva åt allt tokigt och härligt som vi gör nu!

Sagt och gjort, med hjälp av min kära superduktiga kusin Emilia och min finaste finaste vän Sardonia som båda två hjälpte mig fixa designen, tog jag tummen ur röven och bestämde mig för att it's time!

- Så nu är vi här, bloggandes igen!

Och för alla som är intresserade av att läsa mitt svammel om dagarna, varsegoda! Och för alla er som inte är intresserade, varsegoda ni med för ni kommer bli intresserade ;)

PUSS & KRAM! // Mathilda