I freestyle my destiny

Inte skrivit på ett tag som vanligt, men har inte pallat. Vad har hänt sen sist då. Hmm.. förra helgen var sjukt rolig iaf då vi firade Ash i lördags vilket blev väldigt lyckat! I söndags blev jag brunett! Veckan var som vanligt me skola o plugg, o nu är det äntligen looov! Firade det genom att sova hela dan så är lagom seg nu. O sen orkar ja inte skriva nåt mer så ska inte tråka ut er heller. Simma lugnt. Piz!
Fuckin fuckface

Jag är arg. Vet ni varför? Jo för att dem ska flytta våran studentdag! Av vilken anledning? Jo att våran äckelstad fyller typ 200 år, det är nationaldag och att den där fuckin kungen o drottningen ska komma på besök, just den 6 JUNI 2009! MIN STUDENTDAG FFS!!!

Har väntat på den här dagen sen jag började skolan för typ 11 år sen. Och har sett fram emot just den 6 Juni 2009 sen jag började gymnasiet. Och så ska den flyttas. Men till när vet man inte. Fredan innan går ju inte, ingen är ju ledig och kan fira en då. Man kan ju inte skjuta fram den en vecka, ska vi sitta o vänta på att få ta studenten en vecka lixom ? Och att ta studenten på en Söndag? Mnjaaa... Helt ärligt fattar inte hur dem har tänkt. Och blir fan ännu argare när nån eskilstuna politiker som har bestämt det  här säger i tidningen att det nog inte kommer möta på nåt motstånd!

Driver han :O Ska visa han motstånd.. hela SpSp3 på Rekarnegymnasiet är i alla fall mot det, och jag antar att de flesta andra studenter i Eskilstuna tycker samma sak. För vem fan bryr sig att Kungen ska komma hit i typ en timme seriöst!
6 Juni 2009 är min dag, punkt slut!

You can have whatever you likeTvå backstage bilder på vårat spexfoto med temat "Förfest, Fest, Efterfest" som vi tog förra veckan. Den riktiga bilden i katalogen blev bättre än den ovan, men roligt hade vi haha :D

Orkar inte skriva något speciellt, har inget o skriva heller, så det får räcka med bilderna och så två låtar just nu: