On my rollerscates

rutten video - Underbar låt!


LIFE WITHOUT MUSIC I CAN'T GOOOO!

Out of my mind

Jag blir knäpp.

Knäpp på mig själv.

Jag vill så mycket, men gör inget för att lyckas med det jag vill.
Plugget dödar mig, borde plugga nu, men orkar verkligen inte. Hur mycket ska man behöva stå ut med egentligen? Stress hit, stress dit, prov där, inlämning här, analyser överallt. Min hjärna kollapsar. PALLAR INTE!

Vill träna. Vill vill vill! Känner i kroppen hur jag verkligen behöver. Mår inte bra. Tänker varje dag att jag ska träna, slutar alltid dock tvärtom. Vill tillbaka till hur jag mådde innan sommaren! Tränade, åt bra, mådde bra! Pigg, glad, sov bra, orkade mer, tränad! Har iaf kommit igång med lite nyttigare mat. Inget skit i veckorna. Bara unna mig något EN dag i veckan, och inget överdrivet. Stenhårt fram till Jul! Fattas bara träningen Vill vill vill! Måste måste måste! Men i slutändan hamnar man där; hur kul är det att träna själv?

Får spel på mig själv, varför klagar jag? Kommer inget vart.

Time for some action!


Imorn blir det banne mig skola, träna, plugg! Nej just det var det där med att träna själv nu igen. Och iofs hur pigg är man på att plugga efter en lång, tråkig, jobbig dag i skolan....

Blir KNÄPP KNÄPP KNÄPP!

Back in the days

HAHAHAHAHAHAHA! Jag dör av garv här HAHAHA! Hittade en sån där Mina Vänner bok som man hade när man var liten. Fast av någon anledning var det jag som hade fyllt i de flesta bladen.. hmm loner? 8) hahah ne men ska säga att även bla Emelies, Emilias och Natalies blad gav många skratt de oxå hahaha!

Iaf tänkte dela med mig av den allra första som jag skrev 1998. Jag var alltså 8 år då. Skriver även med exakt samma stavning jag hade då så ni får se haha. Till det kan ni tilläga att jag blandade stora och små bokstäver hur som helst hahaha.

Namn: Mathilda Evelina Sandberg
Skola: Förslundabarnskola
Roligaste skolämne: matte, idrott, svenska och musik
Tråkigaste skolämnde: ? (HAHA)
Jag samlar på: Bokmärken, Bamse tidningar, BSB-bilder
Jag tycker om: Mamma och Pappa
Jag avskyr: Potatisgratäng ( how could I :O)
Bästa film jag sett: Mr Bean (still got it hahah)
Bästa bok jag läst: Olika Böcker
Favoritdjur: Hund, Häst, Kattt, Kaniner
Favoritmusik: BSB, Aqua, Deze (?) S.O.A.P och Solid Harmonie (HAHAHA yeaah)
Den bästa plats jag vet: Första plats, Tohan och sängen (HAHAHAHA tohan)
Bästa stunden på dagen: Efterskolan och fritids
Världens bästa uppfinnin: Tohan, CD spelare, CD, Radion, TV
Det viktigaste hos en vän: ärlig, snäll och omtegsam (HAHA)
Om tio år hoppas jag att: Jag snart gått ut skolan
Person jag skulle vilja träffa: Nick Karter i BSB och Alla i Aqua
Dagens Datum: 17/4 - 1998

HAHAHAHAHA allså ni anar nog inte hur mycket jag garvar här.

Det jag tänkte mest på var min favorit musik. Kände igen namnet Solid Harmony en aning men kunde inte komma på vilka de var. Men så hittade jag
DE HÄR låtarna. HAHAHAHA! Kommer ni ihåg? Bra musik man lyssnade på då haha. Eller den HÄR S.O.A.P låten? Sååååå 90-tal hahaha!

Smukke ting går, smukke ting kommer



Tiden læger alle sår siger de
Men hvornår er det? Hvornår bliver det?


Everything's bullshit



Vart en mysig filmkväll hos Madde igår. Vi handlade massa frukt och gjorde en riktigt stoor fruktsallad. Det var hur mycket som helst och vi tänkte att vi kommer aldrig orka äta hälften ens. Men som vanligt underskattar vi oss själva haha. Innan filmen hade börjat hade vi i stort sett ätit upp hela skålen + massa glass! Alla var sjukt mätta och vi rörde oss inte ur fläcken i soffan medan vi tittade på Cruel Intentions, eller en Djävulsk Romans då (hatar översättningen!!)

Helgerna går tyvärr alltid för fort. Den här helgen där jag tom var ledig 3 dagar gick ännu fortare känns det som. Imorgon är det Måndag och en ny skolvecka igen. Jag oooorkar inteeeeee! Plugg på plugg på plugg hela tiden, aldrig en lugn stund. Jaja en positiv sak med en ny vecka är iaf att det blir en vecka mindre kvar till Jul! Längtar sjukt mycket till jullovet och ännu bättre, Sandos födelsedag! Ungefär en månad kvar och vi planerar för fullt. Tur att man har något att se fram emot bland allt plugg iaf

Nej fan vad jag babblar mycket jämt, dont know why. Ska inte uttråka er mer, ska gå och uttråka mig själv istället haha. Ska nämligen försöka läsa lite i min 800 sidiga bok David Copperfield på gammaldags engelska. Exakt, kill me kill me now! Nej nu babblar jag skit igen. Hejdå!

" Förlåt, men det är min menstruaatioooon" - HAHAHAHHAHA! lördagens citat!

The game is not over....

Filmen igår var rätt bra, och Saw 4 var iaf bättre och mindre äcklig än trean. Fast i början var det sjukt äckligt och jag, Natalie och Sando höll både för öronen och ögonen för att slippe se och höra haha, men som tur var blev det bättre sen. Nu är det väl bara och vänta på femman då haha 8) Efter bion drog jag och Sando hem till Fayya där Ash och Madde var, och vi chillade och rökte vattenpipa.

Idag har jag gjort nada, försökt plugga lite och jag fick väl iaf lite gjort. Men nu får det räcka med plugget för jag tänkte sätta mig och kolla på några Vänner avsnitt innan jag ska börja laga mat här hemma, Tacos! Senare ikväll blir det en mysig filmkväll hemma hos Madlin.

image516 image517 

Jigsaw

image515

Trean var hur äcklig som helst och jag hatade den. Varför ska jag då se 4an? Har inget svar och kommer antagligen fråga mig själv samma fråga de närmaste timmarna. För självklart ska jag se Saw 4 på bio ikväll, vad annars?

Need you now just like crack to the dopefiend

Öppet hus idag på rekarne från kl 17.30 - 20.00 vilket betydde att vi hade 3 stycken 30 minuters lektioner i Historia, Svenska och Matte på kvällen. Blev ingen matte dock då några lärare hade Modevisning i aulan hehe. Massa utställningar, underhållning, gratis godis(!) och såklart massa folk ute i framgången också.

Nu måste jag bara berätta att det har öppnat ett Vietnamesiskt kök, elr vad man kallar det, där grillkiosken vid mig låg förut. Dvs 10 meter utanför mitt hus haha. Öppnade idag, och jag var såklart där direkt när jag kom hem 8) Gott faktiskt! Snacka om att jag är nöjd när de dessutom har öppet till 03 på helgerna mohahahahaha....

Ledig imorn, som kompensation för öppet hus kvällen. Skööönt! Ska hjälpa pappa med att måla ute i sommarstugan, duktigt va? Nej, nu ska jag kolla på Vänner.

image512









Piiiiiz out....

SOMMAREN 2007!

Händelser:                                  Platser:                                
Grekland med syrran!                  Maddes Balkong
SEAN PAUL 11/7!                         Sandos kök
Grönan!                                       Macbeth
Maddes Födelsedag                    Fröslundaskolan

 

Musiken:                                     Matväg
Sean Paul!                                   Grillat
Timbaland                                    Ice Tea         
Dancehall                                     Vattenmelon
Massa Reggeae!!!                       Glass!

image497
Viktiga sysselsättningar:
Äta
Röka vattenpipa (varje dag)
Spela basket
Äta ännu mer

 


Vi gjorde ingenting, men jag saknar det så mycket!

JAG VILL HA SOMMAR IGEN!


Söndag

Jag hade tänkt försöka skriva nånting kul i bloggen, men pallar inte.
Ska dra och sova istället. Försöka iaf...

image495


Btw, lyllos alla er som var på Winnerbäck idag. Me want too! :(

Jingle Bell Rock!



Kommer ni ihåg det här?

Tv-serien Kniven i hjärtat som gick för några år sen. Jag, Sando och Madde drog alla 4 delarna igår av den iaf haha. Madde gömde sig bakom sin kudde för hon tyckte det var så skämmigt haha, och lite småskämmigt var serien nog haha. Älskade serien när den gick på TV och tyckte Juan och Amir var skit heta haha! Men iofs var ju inte så gammal då, 13 elr 14, så jag tänkte väl inte på att de spelade jävligt dåligt då haha :P

Det är fortfarande kvar massa snö ute! Var kramsnö igår kväll, så när jag kom hem var jag tvungen att kasta lite snöbollar på fönstrena tills pappa öppnade balkongen haha! Nu kliar det i fingrarna för jag vill lyssna på Julmusik, men måste hålla mig till December har jag bestämt! Helt sjukt vad jag längtar till julen!

image493image494

Se det snöar!

image492

Snöar typ värsta ute nu ju!
Trodde det bara var blötsnö men det är ju nästan helt vitt på marken nu! Men man lär väl bli blöt iaf. Tänkte kila ut på en runda ändå med Sando, handla lite smått o gott för sen blir det Film. Fayya, Ash och Gullan är uppe i Sthlm och kollar in Ne-Yo:s gratiskonsert på PUB så blir bara vi och Madde. Vi skulle ju oxå dragit dit först men det blev lite ändrade planer, så nu blir det bara chillkväll :)



P.S för er som inte fatta var det Dammsugaren brorsan snacka om hehe ;)


Soldiers of Jah army



It's for everyone no matter where you're from, Love, it cross all lines.
Like the feeling of all the seasons changing, Love is a memory
And in these last days, when iniquity blazing, Truth Love Speaks.

What is love really if it only affects, one aspect of life?
That's like a musician who only accepts, his own musical type.
That's like a preacher who only respects sunday morning, and not saturday night
That's how a soldier can come to reflect,
that Love is more than a man and a wife.

Denna och
DENNA låt är guld värda!

Whats right for me just aint right for you

image487
Imorgon börjar jag inte skolan förrän 12.40. GULD! Så jag funderar på att fortsätta på mitt SATC maraton nu, har ju bara sista säsongen kvar så. Sen blir det sova och en lååååång härlig sovmorgon imorn mohahah!



You cant tell me who i am.
Cause im working on that to.

Watch dem roll



OH MY GOD!
Sean Paul är hetare än hetast här alltså. Kolla speciellt när han ler vid ca -1.46.
Precis då började jag gråta. Eller okej blev lite fuktig i ögat då men iaf (A) Jag kan inte fatta att jag faktiskt har träffat honom! Jag har sett honom uppträda, pratat med honom, tagit kort med honom, kramat honom, känt hans armar runt mig, känt hans fina rygg i mina händer, och andats in hans parfym! Okej låter kanske lite peddigt men FATTA ATT JAG HAR GJORT DET!

Madde det går fortfarande inte att fatta! Helt sjukt ju! :/

♥ Sean Paul och 11/7 -07 i mitt hjärta! ♥

Back in E-town

Efter en tågresa på 8 timmar, som normalt tar ca 3,5 timmar, är jag nu hemma i Eskilstuna igen. Riktigt segt att spendera hela dagen på ett tåg men SJ är ju inte så mycket att hänga i julgranen så. Fast iofs, eftersom alla vanliga tågbiljetter, bussbiljetter och flygbiljetter var antingen slut eller skitdyra så hade jag väl lite tur som hittade en tågbiljett iaf.



Fredagskvällen var riktigt rolig.
Det var ju lite förfest hemma hos Syrran nere i Växjö och det kom upp emot 30 pers som trängdes i lägenheten hehe. Allt från Australiensare, Spanjorer och Fransmän till Holländare och Österrikare, aa you name it! Jag fick ju tillfälle att träna min engelska där iaf hehe ;) Blev ett par riktigt goda drinkar hemma och sedan blev det även utgång! Där röjdes det på dansgolvet och vi hade riktigt kul.

På lördagen blev det en lång och välförtjänt sovmorgon, och vi lagade en riktig god Brunch och drog några SATC-avsnitt när vi vaknade. På kvällen blev det bio, Hairspray, den var lite små rolig och underhållande och John Travolta var ju snygg höhö! Och idag blev det allså tågresa hem.




Har vart ett par riktigt roliga dagar med syrran och som vanligt går det så snabbt! Hela lovet har gått snabbt, vet inte riktigt vart det tog vägen. Vet inte vad jag har gjort ens haha. En sak vet jag att jag inte har gort iaf, pluggat. Men vadå lov är ju till för att man ska få vila upp sig och ta det lugnt så skolböckerna har helt enkelt fått ligga kvar där dem ligger.

Men imorn är det ny skolvecka igen och som vanligt plugg direkt. Men men bara o kämpa på. Ser fram emot några roliga helger nu framöver som vi försöker planera, och så får man ju tänka på att det inte är så jätte långt kvar till Jul!

Citat från Växjö:

- I'm just gonna stänga dörren

- Äruu kookt i bajs ellerrrrrrr *göteborgska*
- What?
- Oh... Are you boiled in poop or what?

"Nästa hållplats.. stryyykjärnet"

image472Igår lagades det riktigt goda Fajitas som jag Emelie och Pouya mumsade för fullt på. Efter det blev det kladdkaka och den danksa serien örnen och såklart några Sex and the city avsnitt. Mysig kväll :)

Idag blev det en runda på stan och vi kom hem för en stund sen. Nu ska vi börja med maten och sen måste vi börja fixa iordning både oss själva och här. Ikväll är det party som gäller ;)



Växjö - Campus

Efter en natt med knappt 4 timmars sömn och en tågresa på nästan 4 timmar, så är jag nu framme i Växjö! Sitter här hos syrran på campus området. Borde egentligen var rätt skapligt trött, och jag hade tänkt sova en stund men drack en latte när jag kom fram så där är det kört.

Både syrran och hennes kille är i skolan. Syrran kommer väl om drygt en timme ungefär,då ska vi kila iväg och handla massa gott inför ikväll. Så länge ska jag ta och kolla på Sex And The City. See yaa....

image469image470


P.S GRATTIS MIN ÄLSKADE FISHK PÅ FÖDELSEDAGEN! <3