Here without you

Vila i frid Aleksandar Panic, du är saknad <3


Vad vore jag utan min älskade Natalie?
Hade aldrigt klarat dagen utan dig älskling, och det vet du. Tack för att du alltid finns där för mig i alla lägen. Du betyder så otroligt mycket att jag finner inga ord.
Älskar dig av hela mitt hjärta <3

Action speaks louder than words

Dålig uppdatering på sistone. Sorry!

Skolan har nu börjat på riktigt med både lektioner och läxor. Idag hade vi historia i TRE timmar! Skitkul! Verkligen! Visst det var inte en hel tre-timmars lektion utan två pass på en och en halv timme, men lika illa det med. Riktigt segt. Var hur trött som helst och somnade direkt när jag kom hem.

Längtar till helgen som fan. Vill bara sova uuuuut! Och sen fyller ju min älskade Faisa år oxå så det lär ju bli lite skojigheter på lördagen ;) Något lite tråkigt som även det händer i helgen, är att min käre broder flyttar till Göteborg för att plugga. Kommer kännas konstigt utan honom hemma. Eller jag är ju van att han inte är hemma så mycket, då han alltid är på resande fot och är lite här o där o överallt jämt. Men det blir en helt annan sak när han flyttar och dessutom tar med sig ALLA sina grejer! Jag kommer dö!

Haha kolla in det
HÄR förresten, Simpsons är alltid lika ägande! ;)

Oj jag som inte hade nåt o skriva om från början fick helt plötsligt ihop ett väldigt rörigt inlägg. Jaja, om man ska ta och sova snart då kanske. Inte för att jag kommer kunna sova nu men iaf. Tur att Ipoden finns!

Begravning imorn... Vila i Frid Aleksandar Panic :( <3

This just can't be summerlove

Sommarlovet och sommaren är nu definitivt slut. Tänkte dela med mig av alla bilder från mitt Sommar-07 Galleri här. Det är när jag ser bilderna som jag inser hur kul vi ändå har haft det, fast vi klagat så mycket på att sommarlovet inte blev som vi ville ha det. Fyra saker räddade oss iaf från att avlida av tristess i sommar:  - Maddes balkong - Vattenpipan - Macbeth - MAT!

OBS! Varning för MÅNGA bilder!



















You make be better! <3



Gay Rappers

Hahaha zajk! 50 Cent immitationen är bäst!

"Yeah I fuck Banks, yeah I fuck Buck
Me and Tony Yayo? Hell yeah we fuck!"


Rekarne

image273image274

Min vackra (ehee) skola som man redan är rätt så trött på efter bara tre dagar. Vi som skulle ta det relativt "lugnt" första veckan har redan ett grupparbete att redovisa på fredag. Jättekul!

Bortsett från vårat arbete så är dagarna rätt sega o det finns inte så mkt att göra. Det är tomt utan alla 3or (dem gamla allså) och jag har redan tröttnat på att kolla in alla nya 1or haha. Men som mickis sa, tur att vi har den goda skolmaten. Vad skulle jag göra utan min älskade matsal? =)

Efter att ha strykit dem kurser som jag inte läser, så blev det inte fullt så hemskt som jag trodde det var från början. Har sovmorgon i stort sett varje dag, och bara två riktigt sena dagar (kl 16) Tur det!



Back on track

Skola igen nu då. Blandade känslor. Andra året, SPSP2 är det som gäller nu. Ny klass, men en del från SP1D är fortfarande kvar. Men inte fishken :( miss you <3

Inget väldigt avancerat denna vecka. Mer som introduktion vilket är bra. Man orkar inte börja med allt direkt så.

Hittills verkar allt bra iaf. Ser fram mot några utav kurserna oxå. Men det värsta är vårat schema. Sena dagar varje dag och slutar klockan 4 på fredagar. KLOCKAN FYRA! Skitkul. Verkligen! Men det bästa är, back to
skolmaten moha!

Dags att slagga nu. Peace out...

P.S Fayyas new nickname - NASTY! HAHAHA D.S

Error

Jahapp, så var även detta sommarlov över

image272
Back to this again

Little tortilla boy

Jävla Å-fest! Hur jävla svårt kan det vara att vinna en sån där stooor chokladkaka. För mig, tydligen jävligt svårt! Är nog inte den som har turen på min sida. Men Madlin däremot! Damn you madde! Under sista omgången, innan de stängde, vann hon 2 kg Marabou shweizer nöt choklad! Jag, Sando och Henning höll på o dö, vi som krigade såå :(

Vi försökte komma på massa olika planer om hur vi skulle kunna ta chokladen ifrån henne på vägen hem, men hon vaktade det som ett barn den jäveln! Jag som hade lovat min bror att komma hem med choklad, stackarn. Elr vafan vem bryr sig om honom, Stackars mig!

Annars var det en rätt rolig kväll. Var piggare idag men orkade ändå inte åka karuseller. Men träffade på lite folk så det blev rätt kul iaf. Men roligast var ändå på vägen hem. Höll på o kissa på mig för att jag garvde så mycket haha. Henning körde sköna immitationer av lite alla möjliga, och vi drog en rad med Pablo Francisco skämt. Så när jag kom hem var jag tvungen att kolla på några klipp med Pablo på Youtube. Finns inte grymmare än honom!


Wawawiiwa, det fanns t.o.m med svensk text haha

Oh my god they killed Kenny

Var nere på Å-festen en stund idag med. Ville åka karuseller men pallade verkligen inte. Inte kul o vara sjuk fan :/ Men det hände inte så mycket nere på stan, rastlös, och fick mer o mer ont i huvudet. Så jag bestämde mig för att dra hem helt enkelt. Ringde pappa så han kunde skjutsa mig och kom hem för ca en timme sen. Riktigt skönt o ta på sig varma myskläder, för det var ganska kallt ute. Inte kul alls, ett tecken på att det snart är höst! Men Men, nu har iaf jag o brorsan gjort goda toast o te och ska titta på några avsnitt av South Park!

image271image270

Ayo technology

Så nu har Å-festen dragit igång. Hängde med Natalie lite när hon jobbade i stjärnvideo ikväll. Och när de stängde så tog vi en runda på stan. Vi hann lagom komma till karusellerna när det började regna. Och det slutade ju aldrig! Blev genomblöta allihopa så vi drog hem. Hoppas det inte regnar dem andra dagarna bara, vill åka karusellerna moha.



Justin o 50 Cent? Lite otippat. Passar inte riktigt känns det som, men 50 släpper ju nytt i september så man märker att de tänkt på vad som kommer slå. Kunde först inte bestämma vad jag tyckte om låten men har hört den några gånger nu, och även fast jag inte gillar 50 Cent, så kommer det nog bli en Big Hit!

Softa ofta så blir du oftast softast

image268image269

Segat idag med. Soligt o fint så satt ute o solade ett tag. Läste boken som ni ser på bild ovan. Snabba Cash av Jens Lapidus. Riktigt bra! Handlar om tre personer i Stockholms undre värld som innefattar kokain, juggemaffior och andra tunga kriminella gäng, smutsiga bordeller, fängelser, wannabe brats och de tre männens gemensamma strävan, snabba cash.
  
Hade tänk dra ut en sväng på kvällen men började känna mig riktigt seg så blev hemma. Hängde med mamma och brorsan lite. Jag och Bror kollade lite vänner o så, levde verkligen upp till rubriken hehe. Brorsan är ju sjuk, lunginflammation (:/) så hoppas verkligen inte han smittar mig bara, för känner mig riktigt seg och har lite små ont i halsen :/ Vill verkligen inte bli sjuk! Nej, nu tänkte jag fortsätta i boken, har bara lite kvar och den är riktigt spännande nu!

Brother from the same mother

image266image267

Riktig seg dag har det varit. Kände inte för att göra nåt med allt regnande ute så det blev 9 timmars Vänner tittande. En hel säsong. Så dagen gick fort iaf! Moffade i mig massor oxå. Lite för mycket. Känns lite skumt i munnen efter att ha ätit nästan en hel Turkisk Peppar påse. Går ju inte att sluta!

Ungefär vid 12 tiden nu ikväll kom även brorsan hem från hans nästan 5 veckor långa trip genom Holland, Barcelona och nu sist 3 veckor i Grekland. Grymt brun var han! Riktigt fuskit jag vill med :( Så nu har jag iaf kollat in massa bilder från resan och lyssnat på massa ny musik som han drog med sig hem. Najs! Käkade även massa vattenmelon. Det märks nu eftersom vi satt i min säng och nu är det fullt med kärnor och melonsaft i hela sängen! Men jag är van. Det är ju Bullen vi pratar om. Hon som brukar sova i brödsmulor o allt haha ;)

I ren tristess

Vad är viktigast för dig? Familjen, vännerna, maten och mig själv moha

Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
Om jag ville dö så visst

Har du färglinser? Noope

Kan du gå ner i spagat? HAHA dont push it, det är Bullen vi snackar om

Är du polare med grannarna? Nah inte så värst men dem är väl trevliga. Försöker vara vän med han som äger grillkiosken iofs höhö 8)

Har du varit kär i en kändis? Hahaha jag ÄR kär i MÅNGA kändisar hahaha

Läser du på baksidan av mjölkpaketen? Alltid!

Är du höjdrädd? Inte så värst, ibland kanske

Pratar du fortfarande med den du kysste senast?
Hehe yepp

Har du sett din bästa vän gråta?
Har sett de flesta av mina nära vänner gråta ja

Har du fått någon komplimang idag?
Jepp ;)

Är du mörkrädd? Nej Faisa är inte så skrämmande som hon ser ut HAHA 8)

Har en dröm gått i uppfyllelse?
Jodå :)

Har du haft vattkoppor? Yepp yepp

Har du någon gång testat karate? Haha aa med skolan

Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu? Gillar alltid mina vänner extra mycket :)

Skulle du vilja hoppa fallskärm? Lätt! fett grymt juu :D

Gillar du allsång på Skansen? Haha inte direkt

Kan du vissla? HAHAHA neeej! Skit synd om mig ju :(

Vilken radiokanal lyssnar du på?
p3 Street är utan tvekan den bästa!

Rakar du benen?
Yepp

Hur svarar du i telefonen?
Typ "aa hallå" elr  "aa Mathilda" elr nåt haha

Vad har du i fickorna just nu? Har inga fickor

Vilken parfym använder du?
Just nu DKNY be delicious

Kan du kasta macka? Haha ibland så ;)

När var du riktigt sjuk senast?
Hmm i våras nån gång, ögoninflammation, feber, förkyld o allt fan!

Har du blivit opererad?
Hmm nee tror inte det faktiskt

Äger du en cykel?
Yepp, den bästa :D

Vad har du alltid i väskan?
Paraply, tuggummi, Lypsyl, Ipren, Tamponger, Näsdukar och en tröja, ALLTID!

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
HAHA jag får dåligt samvete när jag INTE äter kött hahaha!

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa? Just nu 3 elr 4 tror jag

Läser du för skojs skull?
Yepp, böcker is najs

Äger du ett busskort?
Inte just nu, men om drygt en vecka gör jag det.

David Gray



● This years love
● Sail Away
● Babylon

Tears in heaven

8:e Augusti.

Två år sen din sista önskan gick i uppfyllelse.
Två år sen din aska spreds i havet som förenar Sverige, Danmark och Finland.
Två år sen. Tiden går så snabbt. Kan fortfarande inte förstå

I know you're in a better place, even though I can't see your face
I know you're smiling down on me, sayin' everything's okay.


Vi har varit med om dig, vi kan aldrig förlora dig. Du fattas oss!

Vila i frid Morbror! <3
image265




Ofattbart är även detta.
Din tid på jorden blev alldeles för kort.
Vila i frid Alexandar Panic 1990-2007

Sommar och sol

image262image263image264

Dem här två dagarna har varit underbara!
Har maxat sol och stekt så mycket jag orkat. Igår badade vi i Borsökna från kl 11 till 7 ungefär och idag blev det Sundbyholm från halv 10 till ca 7, halv 8. Haha riktiga soldyrkare kan man tro. Men man måste ju passa på när det äntligen blir riktig sommarvärme! Synd bara att de här dagarna kom så sent, men man får hoppas på fler sådana dagar innan skolan börjar iaf. Imorn skulle det inte bli fullt lika varmt och molnigt så då drar jag och Mami till Västerås. Hoppas på lite shopping ;)

När mörkret faller

Jag tänkte skriva ett inlägg där jag berättade om hur skön dagen har varit. Med Ikea besök, kladdkake ätande, att Norbit är en skadad film och att Eddie Murphy är zajk! Jag hade tänkt skriva om hur roligt de var att träffa Faisa igen efter mer än tre veckor och höra om allt kul hon har gjort. Men sen kom jag hem och tittade på filmen När mörkret faller...

För er som inte har sett den: SE DEN NU! Den är sjukt bra och riktigt hemsk! Tror aldrig jag har skakat så mkt under en hel film. Redan i början var det knappt så att jag ville titta. Och det sjuka är att det är verklighet.

Filmen handlar om tre olika personers historier. Den ena handlar om hedersrelaterat våld, den andra om kvinnomisshandel och den tredje om hot och rädslan att vittna. Allting är verkligt fast samtidigt så overkligt. GAAAAAAAAAAAH! Jag blir så arg! Var arg hela filmen. Vad är det för samhälle vi lever i? Seriöst! Helt sjukt. Blir arg på poliserna, på alla psykade män det finns där ute. Kvinnor med för den delen. Vart fan kom alla psykade människor ifrån? Det är så mycket jag vill säga men med risk att avslöja filmens handling så ska jag nog inte säga för mycket. Självklart grät jag massor! Men vid den händelse jag trodde att jag skulle gråta mest klarade jag inte ens av att gråta. Blev så chockad, tappade andan!

Och sen kan jag bara säga att om det var min syster som blev misshandlad av sin man skulle jag nog bokstavligen slå sönder honom. Jag vet kanske låter töntigt. Jag menar, Jag slå någon?! Men ärligt talat, OM det hände shiet kan inte ens tänka på det. Så du vet Emelie, om det hände Då jävlar skulle min danska sida komma fram. Danska skallar åt höger och vänster ;)

Det här är helt klart en film man borde se i skolan. Jag ska iaf se till så att vi kan se den sen när vi börjar i höst. Det är så mycket man vill göra när man ser den här filmen! Man vill hjälpa. I alla fall jag. Men mest av allt just nu vill jag ta fram mammas mizar och slå. Slå slå slå! Fattar inte att jag blir så arg. GAAAAAAAAAAAAH! Nej ska inte fortsätta kan hålla på hur länge som helst och jag kommer ingen vart. Ni får helt enkelt se den själva eller NI MÅSTE SE DEN!

Sommaren är kort

Idag är det redan 1a Augusti. Vet inte om jag gillar det riktigt. Har alltid tyckt att Augusti har varit månaden som betyder slutet på sommaren. Och det här året känns det ännu värre eftersom det känns som att sommaren inte ens har börjat! Och med bara tre veckor kvar till skolan känns det värst!

Tur att det har varit bättre väder de här dagarna och att de lovar bättre de kommande dagarna iaf. Behöver verkligen sola, känner mig som blekfisarnas blekfis. Om det är varmt imorn kan man även slå till med grillkväll. Något det har blivit allt för få av denna sommar. Hoppas iaf på det bästa :)

image259image260image261
Jag vill ha sooool, bad och värme igen! :(