Göteboorrrrrrg baby!

Var ett bra tag sen jag skrev här, men är det lov så är det ;) Sportlovet gick förövrigt för fort som vanligt. Måndag till Onsdag var det körkorts teorilektioner på dagarna, och på kvällarna blev det att hänga och sega med tjejerna. På torsdagen åkte jag sen till Göteborg för att hälsa på brorsan. Vi hade mycket skoj, blev shopping, chill och mycket ätande ;) Kom hem igår kväll.

Och idag började allså skolan igen. Skippade idrotten som var första lektionen, behövde verkligen en sovmorgon 8) Dagen gick rätt snabbt annars och vi slutade ju som tur var 14.20 så första dagen var inte så jobbig. Det fina vädret med solsken o allt gjorde inte allt mycket sämre ;)

Känns ändå segt med skola igen, speciellt med tanke på att man vet att det kommer komma mycket nu som det alltid gör den här perioden på våren. Tur iaf att det bara är 4 veckor till Påsklovet! Och faktiskt bara 6 veckor tills vi drar till Egypten! ;) Men det bästa är nog att det bara är mindre än 4 veckor kvar tills min födelsedag - 18 BAST INTE ILLA! :D

image614image615
image616image617

Holiday - time to celebrate

Fan vad skönt med en söndag där man vet att man inte behöver plugga och gå upp tidigt till skolan imorn! Älskar lov! :D Helgen har iaf gått snabbt som vanligt. Fredagen blev lugn tillsammans med Madde, och igår firades Emma 18år! Var riktigt kul, men dansade så mina fötter gick sönder! O skojar inte allså :/

Hade ingen lust att gå upp ur sängen idag, men drog mig upp för duscha behövde man verkligen! Fick fan 20 drinkar över mig igår, helt klibbig hahah. Sedan drog jag ut på vägarna o lekte arrivattanen. Övningskörde allså :P Fastnade här vid min älskade dator som vanligt sen, o så får man väl se vad man hittar på ikväll. Det är ju looov inga måsten :D

image612image613

Valentine's day

Alla hjärtans dag idag, men det har väl inte undgått nån så haha. Ändå inget speciellt med dagen, men gelehjärtan fick jag iaf o det är ju faktiskt det viktigaste 8) Härlig dag annars! Även fast vi hade ett jävla skit fucking prov, men det är glömt nu som tur är! Solen sken, inget plugg och det kändes redan som lov :D Blev träning, och sedan bara chill i sängen med några vänner avsnitt och annat datanördande som vanligt hehe. Imorn är det fredag och sen LOV!

image611

So every time you hold me
Hold me like this is the last time
Every time you kiss me
Kiss me like you'll never see me again
Every time you touch me
Touch me like this is the last time
Promise that you'll love me
Love me like you'll never see me
again

Homecoming

BÄÄÄÄÄÄÄÄST!

Friday

Vi har ju studiedag idag men gick upp rätt tidigt ändå på min lediga dag. Tog en liten powerwalk det första jag gjorde, förbi Krekolas bilskola och skrev upp mig på teorikursen på sportlovet. Hem o duscha, städa lite i rummet, packa lite och sen bakade jag bröd! Japp helt riktigt haha. Så nu sitter jag här äter nygräddade scones, kokt ägg, thé och yoghurt. Väntar på att mamma o pappa ska komma hem, då vi ska åka ner till syrran i Växjö över helgen. Ska bli skoj!

Nej men ska ta o fortsätta äta. Vi hörs på söndag, ha en bra helg allihopa!
image599

Madlin "The Zajko" Cildavil!

Madde snackar om alla heta T.I lookalikes hon har sett på TV....

image610
HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAH!
Garvade en kvart. BÄÄST! :D

Cleaning out my closet

image609
Fick ett ryck och tänkte ta o städa min garderob nyss. Det höll ända tills jag faktiskt öppnade garderobsdörren och såg det som kan liknas vid World War 3! Seriöst vad fan gör jag med mina kläder haha? Konstaterade iaf snabbt att detta är ett fleradagars projekt så droppade idén snabbt.

Denna garderob - Ja tack!

Funderar istället på att ta en promenad. Hade egentligen tänkt att träna, men eftersom jag tränade igår så skippar jag nog det. Vilodagar är ju faktiskt viktigt :P Vill ju inte slita ut mig o dö av tröningsverk hehe, så en promenad blir nog bra. Problemet är bara att jag aldrig vet vart jag ska gå? På sommaren är det ju lugnt, då kan man vandra runt överallt i timmar, men i detta mörker är det inte lika kul. Jaja får väl se vart jag hamnar, huvudsaken är att jag kommer ut för håller på o somna med huvudet i min astråkiga, jobbiga, värdelösa spanskabok!

Peace!

En fet tisdag!

image607Yeeey inget plugg! Eller okej inget brådskande till imorn iaf, så det blir en lugn, fri, härlig Tisdagskväll!

Det ska jag fira med en Semla denna Fettisdag till ära, och självklart några Vänner avsnitt! ;)

Haleluja moment in Bullens life!

Tears in heaven

image606

2005-02-03

Idag är det tre år sen du gick bort. Tiden går för fort, känns fortfarande som igår. Saknar dig så oerhört mycket och det går inte en dag utan att jag tänker på dig. Dels för att jag ser detta foto av mig och dig i mitt rum varje dag, men dels även för att det ständigt är små saker eller händelser som påminner mig om dig. Små saker som får mig att minnas den bästa morbrorn man kan ha!

Säger precis som Emelie sa för en stund sen, det är så hemskt att tänka på alla saker du har missat i livet. Så hemskt att tänka att du inte längre finns här med oss. Men jag vet att trots att du inte finns här vandrades på jorden längre, så är du ändå alltid med oss. Inte bara i våra tankar och våra hjärtan, utan du är alltid där vad vi än gör, och blickar ner på oss från himlen.

Du är så otroligt saknad och jag önskar man kunde vrida tillbaka tiden 3 år.

Vi har varit med om dig, vi kan aldrig förlora dig!
Du fattas oss!


Vila i frid älskade morbror! Vi ses i nangijala! <3



Mela lis och flitelad banan!

Äntligen Ming Palace mat! Kom precis hem efter en liten middag med Natalie, Alyssa, Madde, Sando och Faisa. Eller vadå liten middag haha en FET!: Biff med bambuskott, kyckling med cashewnötter, biff med blandade grönsaker, thai kyckling, ris och nudlar. Och på det självklart friterad banan o glass 8) Vi djurade verkligen, tog igen alla 3 månaderna haha. Och fan vad gott det var :D

Promenad hem, eller rättare sagt så rullade vi hem. Är helt sjukt mätt! Min mage känns verkligen som en jäst bulle just nu haha. Nej nu blir det nog en film eller nåt liknande så man hinner smälta maten innan det är dags att sova hehe. Sov gott, dröm sött och simma lugnt allihopa! ;)

One luv

image604image605