Släpp allt och bli dum nu

I Onsdags var det en partykväll som heter duga haha. Började på Partybänken här i Frösis me brudarna o grabbarna som vanligt och sen blev det utgång på Nybron :)

Mådde som man förtjänade när man vakna i Torsdags sen haha men började dan på bästa sätt med en frukost i solen med grabbarna utanför Moko, innan jag och moko drog till Borsökna. Där låg jag ute på min luftmadrass o flöt så jag brände hela min rygg haha men faan vad skönt det var. Doppa huvudet i kallt vatten när man är bakis måste nog vara bland det skönaste som finns haha 8)

Hängde vid Maddes stuga sen på kvällen o bara tog d lugnt, och idag har jag typ bara solat och packat. Har nog packat allt nu tror jag så man kanske ska ta o slagga snart. Ska ju ändå åka typ vid 6 - 7 imorn bitti.. jag kör oxå 8) Och vart jag ska nånstans? DANMARK BABYYYY!

Pyss och Krraaam ses om en vecka!


Sommartider hej hej sommartider 8)


Well här kommer en vanlig sån där Update om de senaste dagarna..

Börjar väl med Lördan o kan säga att den var mycket lyckad haha. Började som sagt hos Moko där vi var ett rätt bra tag allihopa, innan några bestämde att vi skulle till Caitlin så då rullade nästan alla dit o fortsatte festandet där. Hade sjukt kul och slutade med en promenad hem nån gång sådär 5 på morgonen. Solen lyste o hela stan var helt död så om vi hade varit i ett bättre skick hade promenaden nästan varit mysig haha :P

Söndags minns jag inte, eller det beror nog på att jag sov största delen av dagen haha men tror det var Fotboll som gällde på kvällen iaf. Och sen igår blev det grill o mys i Vilsta. Det blev ju äntligen sommarväder till slut :D Så vi satt i Vilsta o åt o åt o åt tills myggorna käkade upp oss haha :)

Idag har jag stekt hela dagen på Djurgårn me Gulstan, Sando, Anja o resten. Till slut skrek min kropp efter en dusch haha så ja o Gullan drog hem till mig. När jag väl hade kylt av mig i duschen en halvtimme haha började vi laga Mat o efter ett tag kom Faisa o madde oxå. Så vi åt o åt o åt igen, o sen satte vi oss ute på altanen o fortsatte äta, lyssna på musik, måla naglarna o snacka skit. Riktig skön sommarkväll allså :) ÄLSKAR VÄDRET!  Får inte noog :)



If your life is twisted and ain't going right - lets forget about it tonight!

Det blev en lugn Midsommarafton igår eftersom jag var chauffören haha 8) Förutom att jag var på statotil typ 15 gånger så vart det även chill med film och roliga människor så kvällen blev ändå najs :)

Nu har jag och Madde precis vart o handlat grejer för ikväll. Vi handlade bla upp Coop's piggelin förråd 8) Mohaha och om vi handlar piggelin då vet ni vad det handlar om right? Yes yes, ska fixa mig lite nu sen röra mig bort mot Moko där resten är. Här firar vi minsann Midsommardaaageeen oxå hahah 8)

Pyss o Krraaaam!


The queen is back.. take heat and run!

Haha kom nyss från en somalisk fest i stan. Drog dit med hajen och Faisa. Tänkte ba shit vad pinsamt för alla satt o glodde när vi kom, men så går man in i rummet och vilka ser man.. jo Musse och feyaz hahahaha. Snacka om att vi alla hade tänkt på samma sak.. MATEN 8)

Anyway.. har som vanligt gjort lite skumma o otippade saker de senaste dagarna. Tex blev vi övertalade om att följa med på ett Herbalife möte haha. Anledningen till att dem ville dit var för att det var gratis undersökningar haha. Så vi alla gjorde helkroppsundersökningar. Ni vet såna när man räknar ut % fett, muskler, vatten, benmineral o ja vet inte vad i kroppen haha. Och då menar man allså inte d som syns utan det som finns inuti o runt organen haha helt nasty.

Iaf man räknade även ut sin metaboliska ålder, dvs vilket skick din kropp är i. Typ hur bra dina inre organ fungerar och vad dem motsvarar elr hur man ska säga. Vet ni hur gammal jag blev? TOLV ÅR!  HAHAH ja garva sönder mig. 12??? Man ba wtf haha sä underutvecklad hahaha. Tydligen det lägsta man kunde få oxå sa dem hahaha. Men efter att ha fått en förklaring av experten (brorsan) så visade ju det sig att det typ innebär att min kropp är i tip top form och att jag förbränner som en 12 åring typ, o 12 åringar förbränner ju sönder sig själva haha så det var iaf nåt positivit. Iaf till skillnad från en viss 23 årig person som blev 48 HAHAHAHHA 8)

Och igår grillade vi hela dan och sen var vi så sega men såklart hungriga igen så jag Gulstan, Madde o Faisa fastna på F-pizzerian igen på kvällen haha. Jag och Faisa pratade om att man kanske borde dra ut men vi alla var helt döda så vi pallade inte utan luffade omkring ute istället. Sen när vi väl kommit till Råbergstorp o klockan e typ halv 12 ringer grabbarna o frågar om vi ska me ut. Madde jobba ju så hon kunde inte, men Jag och gulstan tänkte i typ 2 min, sen djuuuurade vi bytte om o fixade oss på en kvart om inte mindre och var inne på Nybron 5 i 12 8) (det var ju gratis innan 12 så vi var ju tvungna haha) Och det var skitkul! Spontana utgångar, eller saker överhuvudtaget är nästan alltid roligast :)

Well well, nu ska jag väl börja röra mig utåt igen. Ska plocka upp Madde. Vi blev sugna på mer spontana grejer idag så Madde tyckte vi skulle dra en roadtrip elr nåt haha. Får väl se vart vi hamnar :)


I can return the favor..

Well well så har man inte uppdaterat på ett tag nu igen så får väl dra en kort summering elr nåt..

Drog me brorsan ner till Gbg i onsdags. Såg grymmaste Fotbollsmatchen på Ullevi på kvällen! Sverige vs Malta 4-0 Fan vilken stääämning allså! :D Och fick ju se Zlaaataaan göra mål moha :D Underbaaaart! Gled runt på stan på torsdan sen och såg även bäästa filmen,
The hungover, på kvällen haha fan va bra allså ni måååste se den :D

Drog hem på fredan igen sen, och igår vart det Utgång. Ken uppträdde och hans crew är riktigt skadade grabbar haha så vi hade skitkul :) Annars har vi bara glidit runt med bilen haha. Helt onödiga. Gled runt hela Fredagsnatt typ jagade harar o shit haha, o idag blev det en tur till katrineholm och luffande runt igen haha. Inget liv men vad ska man göra när det är så äckligt väder :S Sjukt fan kan det inte bli sooool snart! Snacka om att man längtar ännu mer till Grekland nu! Och så saknar jag Stoffe! Fan 3 veckor kvar nu! :D

Och nu är jag så jävla trött men kan inte sova eftersom jag har tryckt i mig massa kaffe, Burn och godis så har typ en maxad koffein/socker kick haha helt skakig i kroppen :P

Pyss och Krrraaaam!



FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEEEEEEEN!

Okej det kanske är dags att skriva nåt om studenten nu. Det har ju faktiskt gått fyra dagar sen nu. Men anledningen till att jag inte har skrivit är för att jag inte vet vad jag ska skriva. Det finns inte ord som kan beskriva hur jävla bra den dagen var. Helt obeskrivlig, underbar och oförglömlig! En av de bästa dagarna i  mitt liv! Och jag önskar verkligen jag kunde vrida tillbaka tiden för att uppleva allt igen!

Känslan när vi alla satt inne i idrottsalen med en halvtimme kvar till utspring och rektorn sa "Jag utmämner er härmed till studenter 2009.. på med mössorna" Det går fan inte o beskriva men det kändes i magen! Eller känslan när vi stod och trängdes vid dörren med typ 5 minuter kvar och jag fick syn på min familj och mina skyltar och hur allt bara släppte i samma stund som man sprang ut. Jag som hade planerat att sjunga studentsången så högt jag bara kunde stod mest bara o hoppade, skrek och grät. Och ännu mer tårar kom det när jag sen äntligen kom fram till familjen, släkten o vännerna utanför skolan. Glädjetårar, lättnad och en känsla som det inte ens går att sätta ord på. FYFAN VAD JAG ÄR BRA!

Och även fast resten av dan och kvällen/natten sen var helt underbar och bäst det med så är det är verkligen sant så som alla säger om att det bästa på hela dan är flaket. För faaan vad kuul det var. Helt sjukt! Man ville inte att det skulle ta slut och nu så här i efterhand vill jag bara göra det om, och om och om igen. Lyckos er som tar studenten nästa år fan haha. Jag vill göra det igen!

PUSS PÅ ALLA NI SOM GJORDE MIN STUDENT UNDERBAR! <3






mer bilder på fb :)

SJUNG OM STUDENTENS LYCKLIGA DAR!



Har inte så mkt att säga men
kolla in det
HÄR så vet ni vad ni ska kolla efter imorn!

sova nu, champagnefrukost 06.30 imorn! PYSS

FÖR VI SKA TA STUDENTEEEEEEN.. FYFAN VAD VI ÄR BRA!


Doin' ninety on a sixtyfive...

FÖR JAG HAR TAGIT KÖRKORT, FÖR JAG HAR TAGIT KÖRKORT
FÖR JAG HAR TAGIIT KÖÖÖÖÖRKOOOOOOOOOOOOORT..



FYFAN VAD JAG ÄR BRA!

Just wanna be free!

Jag vill inte att dagen ska ta slut!
För jag vill inte vakna upp till dåligt väder imorn :(

Blev en skön måndag iaf. Övade på studentsången i skolan, solade och åt jordgubbar nere vid strömsholmen hela eftermiddagen. Drog jag med Rafi och Rani åt slagsta glass, tog en tur i sumpan och åt pizza och sen nu på kvällen luffade jag och Stoffe runt, åt glass igen, hämtade brorsan från stationen och sen satt vi o rökte vattenpipa ute resten av kvällen tills nu. Vägrade gå hem fan. Riktig underbar sommardag!

FYYYRAAAA DAAAAAGAAAR KVAAAAAAR!


DU VET ATT DET ÄR SOMMAR NÄR..

♦ Du vaknar av ett sms med frågan "ska vi dra o bada"
♦ Solen hinner gå upp innan du går och lägger dig
♦ Du efter en utekväll går hem i en natt som är lika ljus som dagen
♦ Du får dåligt samvete av att sova länge om dagarna fast du är skit trött, eftersom det är sol ute
♦ Du lyckas ta dig upp ur sängen när du är sådär trött, och går ut o lägger dig i solen och fortsätter sova där istället
♦ Du äter jordgubbar till frukost
♦ Väskan är packad med en filt, mobilhögtalare och en vattenpipa
♦ En dag utan att ha ätit någonting grillat känns tom
♦ Dina kläder börja lukta solkräm eller sololja
♦ Du inte klarar av att sitta ute längre på kvällen för myggorna äter upp dig
♦ När AC i bilen är bland det bästa som finns
♦ Du lever på glass, glass och glaaasss
♦ Du måste sova med öronproppar eftersom fågeljävlarna kvittrar som fan, och ögonbindel (?) eftersom det är ljusare inne än ute när du ska sova
♦ Reggae är det som du vill ska strömma ur dina högtalare
♦ Du redan tröttnat på den jobbiga solkrämen så du skiter i den, vilket såklart resulterar i en lite lätt röd fin bränna 8)
♦ Allt som heter Foundation, Puder och Concealer gör dig äcklad
♦ Solglasögon är din bästa vän
♦ En dag i värmen på stan känns allt annat än lockande
♦ T.o.m shorts och linne nästan känns för varmt
♦ Du måste ha fläkten på inomhus
♦ Hela svenska befolkningen pressar sönder sig i solen eftersom alla vet att det snart kommer dagar med regn då man nästan tror att det är April igen 8)
♦ Du vet att det imorn är 1 Juni och att du tar STUDENTEN OM 5 DAGAR!