The End



Sammanfattning 2008

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jaa det är klart, tråkigt liv annars fan haha

Höll du några av dina nyårslöften?
Tror inte jag hade några.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nee

Dog någon som stod dig nära?

Nej *knock on woods*

Vilka länder besökte du?

Egypten och Danmark

Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Som vanligt är det väl varmare sommardagar

Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
22/3 - min födelsedag
19/6 - Jay Z konserten

Vad var din största framgång 2008?

Hela jag är en framgång 8)

Största misstaget?
Bortsett från att hela jag är ett misstag som klantar mig rätt ofta 8) så gjorde jag nog inga såna misstag som frågan syftar på..

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Sjuk har man väl vart men inge allvarligt

Bästa köpet?
Shiet vad svårt, vet faktiskt inte. Jay Z konsertbiljetterna kanske, elr nåt..

Vad spenderade du mest pengar på?
Mat, snacks, kläder och... aajust mat 8)

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja såklart många saker :)

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?

Oh shiet fööör många. Men först o främst, the main one helt klart Lil Wayne - Lollipop. Den har hängt med ända sen typ februari tills nu.. Sen såklart massa andra typ Ganjaman, Lady, Crank that souljaboy, Infinity, Love is Wicked, Beautiful Lady, Mamacita, Dopeboy + massa fler ja inte kommer på nu..

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag är alltid glad.. nästan iaf, men har vart som vanligt

Vad önskar du att du gjort mer?
Kaaaanske att jag skulle sökt jobb.. lazy me 8)

Vad önskar du att du gjort mindre?
hmm.. finns nog inget tror ja?

Hur tillbringade du julen?
Med familjen och Mummu :)

Hur många one night stands?
Nada

Favoritprogram på TV?
Friends, Scrubs, Gossip Girl, The Hills, Greys.. fast iofs tittar ja alltid på datorn men iaf 8)

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
hahahahaha OM ja gör....

Bästa boken du läste i år?

Har inte läst så mkt i år som ja brukar, shame on me, men typ Veronica decides to die me Paulo Coelho var den senaste o den va goood!

Största musikaliska upptäckten?
Att jag verkligen, o ja menar verkligen, inte har sångröst 8)
(but i dont give a.. ja sjunger hur jävla mkt ja vill ändå moha)

Något du önskade dig & fick?
Javisst :)

Något du önskade dig men inte fick?

Jadå så är det ju alltid.. livet kallas det :P

Årets bästa film?
Oh shiet.. minns inte ens vilka filmer som kom det här året? :S Elr joo SATC the Movie ju! Får väl säga den eftersom man väntat på den så jävla länge. Men fanns många andra bra filmer oxå :)

Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Hade fest :) en dag man inte glömmer i första taget haha ;)

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Mer cash probably.. men annars så har jag nog inget o klaga över! Gillade 2008 o kommer fan sakna det...

Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Min stil.. som vanlligt

Vad fick dig att må bra?

Många saker! Familj, vänner, mat, musik, sol, aa allt sånt man mår bra av :)

Vilken kändis var du mest sugen på?

T.I ? 8)

Vem saknade du?

Jag saknar alltid Sardonia som bor för långt ifrån mig. O så saknar jag min bror i GBG oxå, o min syster saknade jag som fan i våras när hon var i Mocabique men nu bor hon ju hemma igen så :D

De bästa nya människorna du träffade?

Hmm har inte så bra koll på vilka nya ja träffat d här året haha. Men typ dem man lärt känna bättre blir väl Rafi o grabbarna grus isf :) Kanske typ Gimma o Dahir oxå, dem va nya :P

 

Finns det någonting du ångrar med 2009?
Jag brukar inte lägga ner tid på o ångra saker ja gjort, d tar mig ingenstans...

så nej ja ångrar inget :)

Vilken del av 2008 var bäst?
Sommaren är väl alltid den bästa tiden på året och så även i år. Men jag älskade våren oxå, Maj var en härlig månad har jag för mig, nedräkningen till sommarlovet ju, så den tiden var oxå jävligt najs! ;)

Hur tror du 2009 blir i sin helhet?
Jag har verkligen ingen aning. Och för första gången kan jag säga det och verkligen mena det haha. Eller iofs vet jag att första halvan kommer vara stressig, jobbig och full med plugg. Samtidigt som det kommer va fix o väntan på studenten vilket nog kommer kännas härligt ändå :D Men sen efter 6 Juni är det tomt. Sure, vissa planer finns som nog blir av,hoppas jag iaf!, men annars har jag ingen aning hur mitt liv kommer se ut efter studenten... Men känner på mig att 2009 nog kommer bli ett underbart och spännande år! :D


Här kommer ett hundår till..

Shiet allså det är fan Nyår imorn.
Sista dagen på 2008 :S Helt sjukt snabbt det här året har gått...

Och Nyår ja. Alltid samma sak. Alla stressar som fan, man ska ha den perfekta festen, perfekta kläderna, perfekta maten , perfekta drickan... ja allt ska vara perfekt helt enkelt. Fan ja pallar inte. Det är så överskattat så det slutar ju ändå med att Nyårsafton inte blir sådär perfekt som man hade tänkt sig och det blir inte alls årets bästa kväll som man ville att det skulle bli. Kanske därför jag inte har några förväntningar på kvällen imorn? Jag vet fortfarande inte ens helt hur min kväll kommer se ut, vart jag ska vara eller med vilka. Elr jo ska vara hos Madde först men vad som händer sen är unwritten. And I like it. För vad kan vara bättre än att avsluta året med att tillbringa dagen på det sättet jag alltid vill tillbringa mina dagar! Om man inte har så stora förväntningar så brukar det oftast blir roligare, se bara på Juldagen, allt var helt spontant i sista sekund typ o vi hade sjukt kul! Fast iofs kanske det krävs en del planerande, så e det ju alltid. Kanske därför mina planer på att fira nyår i Sthlm inte blev av eftersom alla planerade lite olika o ville olika saker, och som sagt pallar inte hålla på o stressa o trixa massa så det blir another new years eve i etown :)

Det ända jag ser fram emot imorn, elr okej inte det ända men en sak iaf, är att få fixa mig haha 8) skit kul ju! Och allså jag kanske låter skit negativ nu men så är det inte, jag gillar ju nyår haha :D Älskar fyrverkerier och älskar känslan när man står tillsammans med vänner eller familjen ute vid 12 slaget, fyrverkerier smäller o man skålar me champagne. Love it! Det är bara stressen runt om som irriterar mig :P Och kanske är lite extra irriterad just i år för att jag helt ärligt inte fattar att det här året snart är slut. Känns så jävla sjukt, det kan inte va slut än? Mitt 2008! hallå?? Jag gillade ju 2008 så jag kommer sakna det mycket.. :( även fast jag ser fram emot 2009 a lot såklart ;)

Aja, jag har iaf a bit ångest över att det är sista dan på året imorn, men ska inte fortsätta babbla massa shit som ni ändå inte fattar nåt av hehe. Gått nytt år på er iaf o hoppas ni får en bra Nyårsafton, och ta det lugnt med fyrverkerierna ;) (det är iaf en sak som är bra med att Gulstan firar nyår i Paris, man slipper springa från raketer som hon alltid ska skjuta på en 8) haha )

Pyyss o krraaaaam!!


Nyår 2007 - med Faisa, Madde, David och Damir haha ;D

Tell everybody that you know!



You think you're shit dont stink
but you're Mr. P-U


See you in my nightmares

Well well så var julen över. Går alltid så jävla fort. Lovet med redan gått en vecka ju :O Men tur att det är lite mer än en vecka kvar iaf, i really need it!

Julafton blev iaf najs. Det började med att jag o brorsan kollade på Lejonkungen till frukost haha. Vi skulle se Hitta Nemo egentligen som gick på TV men den va ju dubbad o d funkar ju inte så vi tog en annan disney klassiker istället hehe. Sen vare fix, hämta mummu, kalle anka, jul mat, julklappar o allt det där. Åt mycket som vanligt. Massa choklad o vi har massor kvar d tar fan aldrig slut!

Och igår var det ju Juldagen. Började med att jag drog till Cailtin där Emma var o sen kom Faisa oxå. Fixade oss lite o höll på innan vi maxade och drog ut. Efter ett tag kom Moko o dem oxå så då maxade vi ännu mer. Skit kul ute, mycket folk bra musik o alla var taggade som fan. Slutade med Phoenix såklart o en kebabtallrik har aldrig vart så god haha. Idag mådde man dock mindre bra men inte så konstigt hehe. Och mina ben är förstöörda :S Dansa i 5 timmar i 10cm klack tar på krafterna 8) Kan fan knappt gå haha. Ser ut som en gammal kärring som fått nåt i arslet när ja går hahaha. Så har bara legat i soffan o kollat film hela dan me brorsan, förutom när vi gick ut o köpte pizza o d va fan d jobbigaste jag har gjort på länge haha 8) o sen joina syrran oxå filmtittandet på kvällen så det blev en vääldigt slapp dag. Somna lite då o då hela tiden under dan, men såklart att ja ska bli pigg nu när ja vill sova haha.

Aja, piiiiiz out!


Spongebob

Igår firades Sando som fyller 19 år imorgon. Riktigt roligt var det o självklart maxar vi allt. O då menar jag allt från sambuca shoten, tequila racen och chokladfontänen till antal tagna bilder, allsång och dem snyggaste movesen på Nybrons dansgolv haha. Well inget kan gå fel (läs: allt går fel) när klickarna är samlade ;) Tyvärr maxade jag nog även min (sång)röst för min röst var paj hela kvällen igår o min hals mår inte bättre idag direkt. Men men man ska inte klaga när kvällen var lyckad :)

Så idag har d bara vart segdag. Glodde nån rätt B-dansfilm me fayya, sanden o roni o åt allt som gick att äta som vanligt haha. O nu e ja fett trött men pallar inte sova, d e ju lov måste ta vara på nätterna som den nattmänniska jag är :P Läste massa gamla blogginlägg från förra jullovet o upptäckte att ja skrev om typ allt vi gjorde om dagarna, det var skit kul o läsa o på senaste tiden har jag ju inte skrivit så mkt detaljerat så tänkte att man kanske skulle börja me d igen. Kanske boring o läsa för er men LIKE I GIVE A... det är mina memories o d e jag som får goda skratt sen så ;) Kommer säkert inte palla skriva mer ändå haha men i'll give it a try iaf.

Nu kom min bror hem så nu ska vi käka Byllar moha :D
Pyss o krrraaaam!



Suffocated

ÄNTLIGEN LOOOOOOV!!!
och mer behövs inte sägas





Gratis färgade linser!


Wohoo läste precis på mickis blogg att man kunde få gratis linser så var ju tvungen att checka in det ;)

Så ni som vill ha gratis färgade linser, och har bloggat minst 2 månader (det är det ända kravet) gå in på deras hemsida och följ deras instruktioner så är d kirrat sen. Skit lätt och skit bra! :)

http://www.fargadelinser.se

If you seek Amy ?



Asså jag var bara tvungen! Haha för visst är det lite komiskt att jag går runt och sjunger på dessa låtar hela tiden. I mean, helluu Britney och Darin? Hahaha 8) Men vafan om Britney sjunger "If U Seek Amy" (dvs. F.U.C.K ME) så måste man ju bara lyssna hahaha

Men för att ni inte ska tro att jag är helt off track nu så måste jag ju lägga upp dem här låtarna som spelas flitigt hos mig oxå! Tyyyyngasteee!