When I shake your hand, I'ma step on your toe

 Favorit...

 ● ...klädesplagg: Jeans, leggings och shorts på sommaren
 ● ...drink: Tequila Sunrise elr Vodka med Sprite/Fanta och Piggelin. Yummi!
 ● ...dryck: Mjölk och vatten
 ● ...stad: Göteborg!
 ● ...musikgrupp: Just nu, Sean Paul (såklart) Damian Marley och Timbaland.
 ● ...musik: Hiphop, Reggae, RnB, Dancehall och Soul
 ● ...snacks: Choklad, cheese rings, chips och glass
 ● ...stilikon: Sienna Miller
 ● ...parfym: Olika hela tiden men D&G Light Blue funkar alltid
 ● ...sport: Fotboll! Basket och dans
 ● ...magasin: Cosmo
 ● ...bok: Just nu "Gossip Girl" annars Deckare av olika slag
 ● ...serie: Simpsons, Vänner, OC, Family Guy, OZ m.m
 ● ...skådespelare: Hmm.. Denzel, Terrence Howard, Robert De Niro m.m
 ● ...film: För många! Men gillar komedier, dansfilmer och gansta/maffiafilmer
 ● ...hemsida: Blogg.se antar jag eftersom jag älskar bloggar hehe :)

The Simpsons Movie

image258
Ni bara måste se den här filmen! Så sjuka saker! Garvade som fan haha. Garvade t.o.m innan filmen hade börjat av bara tanken på att jag skulle se filmen. Även fast jag hade sett dem här två klippen 50 tusen gånger innan, så garvade jag lika mycket när de kom ändå haha. Sjukt rolig var den iaf. Den var även seriös eftersom dem alltid lyckas få med viktiga och aktuella händelser. Så klockrent att dem får med skådespelare, klassiska filmscener och pikar mot samhället oxå. Men så är ju Simpsons alltid Simpsons. Elr kanske ska säga Homer är alltid Homer hahaha. Dem är så underbara. Klockren film!

Efter filmen blev det Ke-bab på Kebabhuset. Där hände det några roliga saker men känns taskigt att berätta dem här. Även fast det inte rör oss. Säger bara *host tjockis fast i stolen host* HAHA! Sen blev det en rätt långsam promenad hem, där Majk joinade oss, men det var skönt att gå lite. Så kom nyss hem och för en gång skull ska jag nog sova tidigt idag (yeah right) Måste bara diskutera filmen med alla som såg den först haha ;)

Citat ur filmen:
Lenny: Black! It is the worst colour of them all... No offence Carl" HAHA Bästa!


The king of the South

image256
Oh my godness!

Behöver nog inte säga så mkt mer om vad jag tycker om honom eller den här bilden haha 8) Men tänkte iaf tipsa om filmen
ATL som han har huvudrollen i.
Se den! Jag såg den häromkvällen och den är mycket bra. T.I. is hot!

Head in the zone

Igår hade vi inte så mycket för oss så jag och Sando drog till Madde som jobbade lite extra hos sin pappa på Macbeth. Det var liveband, och dem spelade riktigt skön bluesmusik faktiskt. Skönt att göra nåt annat som omväxling och det var ganska mysigt att sitta där ute o lyssna på musiken, om vi bortser från alkisarna då haha. Men vi åt lite o så, och Micke, Ming och Jonny kom även förbi en sväng.

Somnade vid 6 imorse efter att nästan ha kollat på en hel säsong Vänner som vanligt, så ville verkligen inte lämna sängen imorse. Skulle sola lite ute men då kom såklart alla moln så det blev inget med det. Segade hemma och fixade lite med datorn. Har lovat brorsan att lägga in och sortera all musik efter kategorier och artister på hårdisken medan han är ute o reser. Som tack för Sean Paul biljetterna lixom :) Bakade kladdkaka nu på kvällen och kollade på lite film med mamma och pappa. Nu tänkte jag nog kolla på Pirates of the Carribean 3 alldeles strax om den funkar. Thanks to Tv-links där igen!

Imorn blir det Simpsons the Movie! Yeeey äntligen :D

Who better than me? - Don't make me laugh!

Igår regnade det i stort sett hela dan så vi bestämde oss för filmkväll och pizza. Men det slutade med att det bara blev jag och Madde eftersom de andra var trötta på att vi måste äta hela tiden hahaha. Så jag och Madde hyrde film (ATL) och köpte pizza från American Pizza (El Taco) Eftersom vi skulle äta och kolla på filmen samtidigt fick vi cykla hem i 120km/h för att inte pizzan skulle bli kall. Jag cykla och madde satt därbak med pizzan. Måste säga att jag nog aldrig har cyklat så snabbt. Klarade alla backarna mohaha. Men har nog aldrig vart så svettig efter en cykeltur heller hahaha. Men det var det värt. Vi kollade på filmen, åt pizza o godis o avslutade med vattenpipa (som vanligt haha)

Jag var uppe hela natten och kollade på en hel säsong av Vänner så idag var jag lagom seg när mamma väckte mig. Degade hemma hela dan för att dra med Gulstan hem till Madde en stund på kvällen. Där blev det vattenpipa som vanligt igen. Vi har inte så mkt annat för oss så våra dagar slutar alltid med häng på Maddes balkong med Smokey. Eskilstuna är ju inte direkt känd för att vara en stad där det finns mycket aktiviteter att underhålla sig med om dagarna/kvällarna.

Nu blir det att dra några OZ avsnitt istället för Vänner och lär väl hålla mig vaken hela natten som vanligt men men. Imorn får vi se vad vi hittar på, lär ju bli det gamla vanliga 8)

Imorn drar Emilia och familjen till Morfar i Danmark. Fuskit ju, jag vill med :( Saknar älskade Faaborg och Morfar! :(

Angelito Vuela

Dags att sova så sätter denna låt på repeat :)

The shit is banana

Några citat från våran kväll på Ming Palace:

"Hon vill ha banan, Vill du oxå ha banan? Ska ni alla ha banan? Hur många vill ha banan? Ville du bara ha banan? Ska de vara två bananer? Hur många bananer vill ni ha? Dem vill ha två bananer... oj mycket bananer här"

"Här är bananen... vadå duger den inte, är den för liten?"

"Tyvärr jag kunde inte spruta mer"

"Vill ni ha nåt att suga på tjejer"

"Men tjejer vad tänker ni på egentligen? Jag förstår inte, vi vill bara erbjuda er mat!"


Jag skrattade tills jag grät. Han gav mig t.o.m en servett att torka tårarna med.

Sean-A-Paul

För exakt en vecka sen vid den här tiden (19.30) var jag på Skansen och såg Sean Paul live! Kan inte fatta att det gått så snabbt. VILL TILLBAKA! Måste bara visa ett smakprov från konserten. Den allra sista låten från showen. Slutet är bäääääst! "Now i've got to goooo..."



You're always on my mind, You're always on my mind
Every hour, Every minute, Every second of my time. ♥

Always on my mind

Ett tag sen sen jag uppdaterade nu. Inte varit på direkt humör och det har inte funnit så mycket att skriva om heller. Inget som kan toppa Sean Paul iaf så ;)

Det har gått några dagar sen konserten nu och jag kan verkligen inte fatta det än. Asså det går inte och förklara hur det känns! Jag och Madde pratar om han varje dag. Varje timme, varje minut, varje sekund fan! Tur att jag har Madde o snacka med iaf som förstår mig haha men stackars Sando som måste stå ut med att höra allt haha ;)

Nej men helt seriöst så går det inte att förklara hur det verkligen känns. Idag såg jag och Madde en intervju med honom som visades på tv. Jag höll på att dö! Ville gråta fan. Satt bokstavligen med munnen öppen hela tiden och när jag kollade på Madde satt hon likadant haha. Första gången vi typ var helt tysta förutom när vi äter haha. Shiet när jag ser bilder på honom kan jag verkligen inte fatta att jag faktiskt har Kramat honom. God Bless Stewie!

Som ni kanske fattar så är det Sean Paul låtar som går varma i min spellista just nu. Men där imellan slinker nån annan låt in då och då. Som tex Den här
LÅTEN med Timbaland. Helt sjukt bra! Repeat om och om igen flera gånger om dan!

So me go so then!

OH MY GOD JAG HAR KRAMAT SEAN PAUL!

image239

Men vi tar det från början.

(Obs! Varning för låååångt inlägg!)

Allt började med att jag, Madde och hennes kusin Christina från Holland kom till Skansen vid 2 tiden. Vi ville vara ute i god tid (Thank god for that) Faisa skulle träffa sin syster så hon kom senare. Vi irrade runt på Skansen ett tag men sen hittade vi scenen. Satt där och kollade på crewet som jobbade med musiken och njöt av deras Jamaicanska dialekt haha. Sen helt plötsligt börjar Ljudkillen prata med oss. Stewie hette han, såklart oxå från jamaica med dialekten o allt. (se bild nedan) Så när Christina säger att vi snart måste gå ut för dem spärrar av så säger han "No it's okey, you're with me" Vi fattade noll, var han seriös?

Sen vid 4 tiden kommer vakterna o ska kasta ut alla då vinkar Stewie till oss o ropar att vi ska komma "They're with me, the're my sisters man" och vakterna gör tummen upp. VI DOG! Kunde verkligen inte fatta det! VI VAR V.I.P MAN! Så sitter vi där bara vi tre plus alla vakter o personal runt om. Så helt plötsligt kommer en svart bil. SEAN PAUL! Och i nästa sekund kliver han upp på scen för att repa. Vi fick se när de repade några låtar och Sean Paul vinkade o grejer till oss hela tiden och vi kunde fortfarande inte fatta att det var sant.

När de repat klart kliver Sean Paul ner för trappan o kommer mot oss o säger: "Come, lets take some pictures" DÅ KRAMADE JAG HONOM! Omg asså det går inte att förklara med ord haha inte ens bilden kan förklara. Shieeeet. Kan fortfarande känna lukten av hans parfym! HE IS SOOOO HOOOOOT! Hans dialekt shieet. My god kan fortfarande höra hur han pratar och hur han sa nåt precis i mitt öra. Jag höll på att dö bokstavligen. Började gråta när han hade gått fan haha. En av ägarna till själva konsert grejen (som förövrigt var föööör fin för att vara sann, en riktig heting) tog kort när jag kramade honom. Vill ha dem bilderna!

Iaf så fortsatte vi hänga där en timme innan alla andra släpptes in så vi hjälpte till med att sätta upp VIP lappar o shiet. Började prata med cheferna o massa folk överallt. Sean Pauls band o allt haha, Contacts you know ;) Sen vid 6 tiden går vi o ställer oss allra längst fram mitt framför scenen, och alla andra släpps in.

Vid halv 8 tiden kom Sean Paul! AWSESOME SHOW! Helt grymt! Han är så jävla grym. DEAMN! Han kan verkligen dansa allså shieet höll på att dö varje gång han drog sina heta moves. Han krigade runt på scen med riktiga dancehall moves. Man hörde hela tiden "road the boat road the boat" o sånt haha :D Så jävla grymt! Han är såå het! UNBELIEVABLE!

Men får inte glömma hans band OMG! Hetingar överallt. Dj'n liknade Dave Chapelle så jävla mycket haha fast en finare verision. Och sen trummisen! Shiet han ägde allt. Dansade så jävla grymt och var riktigt het. Liknade Usher fan! Och sen en till som oxå dansade så jääävla grymt! Shiet Jamaicaner allså. Och tjejerna omg grymmaste danserna o så jävla fina. Dem slängde ut några handukar lite då o då oxå men vi fick aldrig nån :( Elr jo nästan! Madde hade den i sin hand o vi krigade för att få den men nån annan bitch tog den 8) Faisa o hennes syster däremot fick tag på en (se bild nedan)

Aa shieet vet inte ens vad jag skriver fan svamlar massa. Är så uppspelt så det är inte sant. Kan inte fatta att jag faktiskt har träffat honom! Kramat honom! Det går bara inte in i mitt huvud shiet. Men konserten var så jävla grym den ena låten grymmare än den andra. Tänk er själva: Like Glue, Give it up to me, Temperature, Give me the lights, Baby Boy, We'll be burnin, Ever Blazin asså det bara fortsätter. Och så får vi inte glömma "I'm still in loooove, with Seaaan Paauuul" Hahaha :D

Nej nu ska jag inte uttråka er mer ni får kolla på bilderna istället. Men måste bara ha en till sak sagd först: I'M IN LOVE WITH THIS GUY MAN!

       
       
       

Just give me the light!

Imorn:
image238image237

YEAH YEAH! SEAN A PAUL!
SAMEGASALEM!


He make the beats that Boom Boom Boom in the trunks


Bääääääästa! ♥
Shock Value - Helt klart bästa albumet just nu!

Madlin's sweet sevententh!

Tror inte att så många andra kommer fatta så det blir en liten sammanfattning av kvällen. Höjdpunkterna först:

● Vi gick på Mambajakt men lyckades inte så bra så Faisa fick föreställa en Mamba klättrandes i ett träd istället HAHAHA (se bild)
● För att vara på den säkra sidan hade jag laddat upp med gummistövlar, (som INTE alls var fula faisa haha) och i och med dem stod jag lätt för dagens outfit haha 8)
● Jag försökte visa att jag inte alls var drunk genom att klättra över staketet, där jag blev sittandes ett ganska bra tag HAHA 8)
● Min och Faisas "rita och gissa" HAHAHAHAHAHAHAHAHAH!

Det var en mycket lyckad kväll men jag måste säga att det bästa var helt klart när vi satte ute rökte vattenpipa, kollade på soluppgången och pratade om ALLT!

Den stunden kändes det som att vi verkligen lärde känna varandra for real. Iaf stunden innan allt slog över hahahha 8) Nej men det var en sjukt kul kväll/natt kanske även ska säga morgon haha. Det slutade med att jag och faisa däckade i varandras armar och vaknade några timmar senare då man verkligen mådde som man förtjänade. Men iaf, En lovely kväll till en lovely Madlin :)

Nu låter jag bilderna tala istället 8)

        


        
                      

Make it ten

FAVORIT
1. Filmer? Komedier, Dansfilmer och Maffiafilmer :P
2. Låtar? Kan absolut inte välja!
3. Årstid? Sommar!
4. Mat/dryck? Grillat, hett och kryddigt. Mjölk!
5. Färg? Dont know olika
6. Djur? Hund
7. Parfym? Kan inte bestämma mig men D&G Light Blue funkar alltid
8. Tv-program? Simpsons, OC, Vänner m.m
9. Ämne i skolan? Lunchrasten 8)
10. Sysselsättning? Vara med vänner, dansa osv :)

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? Ingen kör med tröjor
2. Vad använder du just nu för skor? Ballerinas, FlipFlop m,m
3. Favoritfärg på kläder? Varierar hela tiden. Men vitt och Svart funkar alltid
4. Favoritmaterial på kläder? Eehm typ bomull kanske
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Bikini, vill ha sooool :(
6. Favoritaffärer? H&M, TopShop, Zara, och GinaTricot ibland
7. För hur mycket köper du kläder för i månaden? Oftast för mycket..
8. Favoritmärke? Ingen aning.
9. Vad har du för byxstorlek? Typ 26/33 elr 34 men det beror på
10. Vad har du för tröjstorlek? S

DITT RUM
1. Stort, litet eller mitt emellan? Hmm mellan
2. Vilken färg på tapeterna? 3 vita väggar och en mörkgrön fondvägg
3. Vilka färger går rummet i i övrigt? Naturfärger. Vitt, Grönt och Beiget/brunt (trä) sen lite färgklickar i Rosa och Lila :)
4. Favoritmöbel i rummet och varför? Lätt min säng, vad annars!
5. Vad vill du ändra där inne? Vill ha en större garderob och så önskade jag att den jäveln som alltid stökade till i rummet slutade med det 8)
6. Vad har du där inne av följande:
a) tv? Nope
b) video/dvd? Nope
c) dator? Yes, den bärbara
d) stereo? Yes
e) telefon? Nope, förutom mobilen då
7. Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Gräsmatta, buskar, träd och himmelen
8. Vad gör du oftast i ditt rum? Sover, sitter vi datorn elr kollar på film
9. Vem förutom du brukar sova i din säng? Räknas kvalster? 8)
10. Favoritpryl i rummet? Fotöljen och datorn

BLANDAT
1. Vad heter din morfar? Kurt Jensen moha ;)
2. Var har du i din:
a) jackficka just nu? Använder ingen jacka just nu
b) skolväska just nu? Inget, det är ju sommarlov :D
c) handväska eller liknande just nu? Vilken av dom? haha
3. Vad är du beroende av? Datorn och mat haha
4. Vilket land kommer du i från? Sverige
5. Vilken sorts lipsyl använder du? Den från Apoteket
6. Vad har du gjort idag? Sovit, sovit, sovit, sovit, sovit och vart hos Sando
7. Wonderful eller lovely? Lovely!
8. Vad köpte du senast? eehm .. Sprit haha
9. Har du nåt husdjur? En storebror 8)
10. Vad bor du i? Villa

FAVORITGREJER
Plånbok: Nope kör med kreditkortshållare
Smycken: Silver (speciellt mitt M-halsband)
Solglasögon: Stora svarta
Underkläder: Hotpants!
Nagellack: När jag målar blir det nån röd/orange/korall-aktig färg
Tröja: Vit Adidaströja + min brors adidaströjor
Linne: Ribbat vitt linne
Byxor: Jeans ffs! Men shorts på sommaren :)
Jeans: Varierar :)

Ja I know jag ska skriva om Maddes födelsedag. Men inte idag haha need to rest!

Madlins B'day

                                        GRATTIS BABY 17 ÅR!! :D
image212image213image214

Idag är det Lillens födelsedag! Och det ska firas genom grillning och festande i hennes stuga. Det blir t.o.m övernattning i tält haha! Om vi inte ändrar oss i sista stund. Med tanke på att nån idiot har släppt ut en giftorm där i Vilsta så ska vi ladda upp med gummistövlar o shiet haha. Go shawty it's your birthday, we gon' party like it's your birthday...



Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajk

1. Ställ in musikspelaren på shuffle (blanda)
2. Tryck framåt efter varje fråga
3. Använd låttiteln som svar till varje fråga om ditt liv
(även om den inte verkar logisk)


1. Hur mår du idag?

Here today, Gone tomorrow

2. Hur kommer dagen (idag) vara/ha varit?

I tried

3. Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Dedicated 2 You

4. Vad är det sista du kommer att tänka innan du somnar idag?
Let them thangs go

5. Vad skulle dina vänner ge dig för namn om de fick välja åt dig?
Cashmere thoughts

6. Hur är det med kärleken?
We break Bread

7. Vilken låt passar mest in på den du håller kär?

Buscuits (HAHAHAHAHA riktig fettis)

8. Hur mår dina vänner?

Hammer Time

9. Tycker dina vänner om dig?
Love (naaaaw :P)

10. Hur ser folk dig som?
Hidden Darts

11. Spanar folk in dig?
Ching Ching

12. Är du bra i sängen?
Represent (HAHAHA skadat)

13. Har någon sexfantasier om dig?
Another "G" Thang

14. Kommer du alltid bo kvar i Sverige?
Ride

15. Hur kommer du dö?
If my homie calls (HAHA)

16. Vad skulle du heta om du var född i framtiden?
In his own words

17. Vilken är din oturslåt?
Good to you

18. Vilken är din turlåt?
They dont want me here

19. Vilken låt beskriver ditt utseende mest?
Perfect Timing (HAHAHAHHAHA BÄSTA HAHA!)

20. Vilken låt beskriver din personlighet mest?
Clock with no hands

21. Hur är det med ditt liv?
We don't wanna sit down

22. Hur kunde det ha varit i ditt liv om du hade valt andra vägar?

State of the union

23. Vad ska ditt första barn heta?
Underistimate me

24. Hur kommer ditt liv att bli?

2 Deep

25. Vilken låt stämmer mest in på dina föräldrar?
Fuck 50 Cent (HAHAHA)

26. Hur kommer sommaren bli?
Bitches ain't shit

27. Finns det någon som är hemligt kär i dig?

30 Something

28. Kysser du bra?
Scandalous

29. Mår din kropp bra?
Sky's the limit

30. Får du tillräckligt med sex?

Addicitive (HAHAHA)

Allså psychade svar HAHA jag garvade högt. Gör det här ni med ;)

Minnesvärd dag på Gröna Lund

image210

Måste börja med att säga att det har vart den Bääääästa dagen på länge!
Har inte garvat så här mycket sen jag vet inte när!

Det började med att Jag, Sando och Madde åkte upp till Sthlm. Åt på Kungsan och shoppade lite. Sedan dök Hamodi upp och vi fikade o sen kom även Ahmed, Amin och Ahmeds tjej Sara. Då drog vi bort mot Gröna Lund.

Gröna Lund: Asså shieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! Vart ska jag börja? Fan vad kul det var! Skrattade så att jag pissade på mig fan. Vi åkte som djur. Bergochdalbanan och PopExpress typ 8-9 ggr var. Bääääst! Extreme var nog ändå den värsta, där Sandos skrik hördes över heeeeeeeeela Stockholm HAHA! Det gjorde det iofs på alla karuseller men den var fan värst!

Inte nog med att vi skrek och garvade som fan i karusellerna, vi ska inte ens nämna hur Fotona som togs i vissa karuseller såg ut. Eftersom fotona såg för jävliga ut var vi tvunga att åka flera gånger för att få till en fet pose varje gång. Ni kan ju gissa hur det gick med den saken haha. Räcker med att säga en sak: Bergochdalbanan = Amin HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA!
Hur fan lyckades han? Vad gick snett? HAHAHA!

Det var helt sjukt! Vi var helt sjuka. Vi åkte tills våra ansikten var helt vita och spyorna satt i halsen fan hahaha! Det var så jävla kul men tiden gick skitsnabbt och helt plötsligt var vi tvungna att springa till bussen för att hinna med sista tåget hem. Hann inte ens åka PopExpress en sista gång :(

         


Minnesvärt från dagen:

- "Asså den gled uuuuur"
- Punktshop
- "Because of You"
- Fjortisar
- "Dick in here"
- "Been och Jeryyyyyyy"

Livat i Bregottfabriken

Vi var hos Natalie idag och hänge lite. När vi tänkte dra hem upptäckte faisa och jag att det fanns en kohage nära hennes hus. Den första tanken var att vi skulle välta nån av dem (en liten thing jag o faisa har fått för oss att vi ska göra nån gång här i livet, helst i sommar) Men eftersom korna inte sov så kunde vi inte göra det. Så istället kom vi på att vi skulle hoppa in o springa runt dem haha. Men när vi kom fram till stängslet så var det elstängsel. Dumma som vi är var vi tvunga att känna flera gånger för att vara säkra så vi fick ett antal stötar i oss haha. Men då började korna komma mot oss istället. Så vi körde en liten "battle" med en av kossorna. Vi muade och den muade tillbaka HAHA! Riktiga psykfall haha.

Sedan drog vi till Fröslunda och där visade det sig att några dansare från bla PP hängde. Så när vi började köra basket joinade dem oss och det blev en fet street match. Vi var såklart snälla mot dem och lät dem vinna 8)

Sen hem och nu måste man sova. Upp tidigt för att hinna med tåget.
Imorn är det nämligen Sthlm och Gröna Lund som gäller!!
image204

Maraton

image202image203 
Jag påbörjade ett OZ-maraton tidigare idag och fortsatte sedan nu inatt. Började ända från början och planerar att se alla säsonger detta sommarlov. En lätt match för mig ;) Men så visade det sig att typ vart tredje avsnitt hackade så jag tröttnade efter ett tag. Då drog jag igång Vänner istället. Thank god for Tv-Links!
   Så svårt att sluta kolla på Vänner när man en gång har börjat. Och nu funderar jag även på att ha som mål att se alla Vänner säsonger på de veckor som är kvar av sommarlovet. Haha vettiga mål jag har här i livet, men så som vädret är just nu så lär det ju inte bli några problem iaf.