Food and the city

image463image464image465
image466image467image468

Kvällen igår hos Natalie var rolig! Vi åt för mycket som vanligt, och klagade på hur mätta vi var samtidigt som vi fortsatte proppa i oss mer haha. Thats us! ;) Måste bara säga att Natalies systers dotter, Julia, är bland det gulligaste som finns! Skit sööööt! Natalie bli inte förvånad om jag kidnappar henne lite hihi ;P

Idag har jag bara tagit det lugnt. Var på stan en sväng för att hämta ut tågbiljetterna till imorn och sen skulle jag handla några saker som jag lovat att fixa till min bror. Bla fick jag handla en 2 meter lång geckoödla i typ plast elr nåt från Saffran som han ska ha som väggprydnan där nere i Ggb. Ni kan ju gissa hur folk kollade på mig när jag bar hem den under armen haha ;)

Jag, Faisa och Madde drog till Fröslunda Pizzeria nu på kvällen där vi åt och satt o babblade massa skit i nästan två timmar. Men drog hem efter det eftersom jag måste upp riktigt tidigt imorn. Och då menar jag tidigt! Mitt tåg till Växjö går nämligen kl 06.09 härifrån så jag måste gå upp senast halv 6! :| I knooow, jag som brukar somna vid halv 5 - 5 annars om nätterna måste nu gå upp då haha. Men men hellre att gå upp tidigt och komma fram tidigt så man får mer tid med syrran i Växjö! Bara att sova på tåget, det tar ju trots allt nästan 4 timmar att åka dit och sen lär jag väl sova en stund när jag kommer fram eftersom syrran ändå är i skolan så. Ska bli riktigt kul att komma iväg lite och man vet aldrig vad vi hittar på ;)



Update:
Fan glömde nästan bort att det var Halloween idag! Vi som hade planerat lite Halloween fest och skulle klätt ut oss och gått ut o skrämt folk och kört Bus eller Godis o allt haha! Vi säger så varje år men blir inget av det. Idag var alla för sega för att orka klä ut sig så vi får köra stenhårt på nästa år istället!

Holiday celebrate!

Har inte setat så mycket vid datorn de senaste dagarna, så det har vart dåligt med uppdateringar här i bloggen. Inte för att jag gör så mycket annat men datorn lockar inte så mycket hehe :)

I söndags fyllde iaf min kusin Cornelia 8 år, så vi var där och åt tårta och sånt och det var roligt att träffa kusinerna :) På kvällen drog jag med Sando och Madde ner till donken för att äta. Var proppmätt efter all tårta så satt där nästan en timme innan vi beställde hehe. Vi åt och efter en stund kom även Faisa och David ner. Senare drog vi vidare och hamnade hos Sando och det blev en chill kväll med lite film o massa skitsnack ;)

Igår tog jag och Madde en runda på stan och fikade, och som vanligt hamnade vi hos Sando på kvällen. Vi hade inte så mycket att göra så vi började planera Sandens 18-årsdag som är om 2 månader ungefär. Ska bli skoj!:D Jag och Madde tog även en runda på stan idag, och kom nästan precis hem. Ikväll blir det Tacos,Film och annat skoj med tjejerna hos Natalie :)

Den egentliga anledningen till att jag inte sitter vi datorn är att så fort jag är hemma drar jag igång mitt SATC maraton. Så lätt att fastna vid såna bra serier ju.
Faktiskt så ska jag nog ta och kolla på några avsnitt nu ;)


I'll be missing you

image458

WHY GOD WHYYYYYYY????

Väcktes tidigt imorse av ett sms där det stod att Ming Palace hade brunnit ner. Trodde såklart inte på det och somnade om. Men när jag sen vaknade igen efter några timmar läste jag de hemska nyheterna i tidningen. DEN BÄSTA KINA RESTAURANGEN I SVERIGE HAR BRUNNIT NER! Dessutom verkar den vara anlagd. How could this happend? Vilken idiot eldar upp ett ställe där det serveras Mat! HALLÅ CP DET ÄR MAT! Idag har jag och tjejerna sorg och minns alla fina stunder vi har haft tillsammans där. R.I.P Ming Palace, hope I see you soon again :( <3

When autumn leaves the trees ar bare

image455image457

Äntligen är det lov!
Ser fram emot en riktigt skön vecka. Sova, hitta på skojs med tjejerna, fortsätta på mitt SATC maraton och på Torsdag bär det ju som sagt iväg till syrran i Växjö. Ska bli riktigt roligt!

Idag blev det en trip till IKEA med pappa vilket var skoj som vanligt. Älskar IKEA! Köpte dem efterlängtade doftljusen; ett med doft av choklad, ett med kola, och ett ljus med Kanelbulledoft mohaha! :D Just ja! Min lycka var gjord när vi var och handlade på Ica Ekängen för en stund sen, och jag upptäckte att de hade Ben&Jerrys glass! Wehoooo! Så självklart fick favoriten Choklate fudge brownie följa med hem, och den ska avnjutas inatt tillsammans med några Sex and The City avsnitt. Som madde sa "man kan tro du är deprimerad" HAHA.

Nej nu ska jag kila hem till Sando. Blir en skön Filmlördag för våran del idag.

Torsdag

Vår klass var på Kommunfullmäktige-möte i Stadshuset under 2 timmar nu på kvällen. Var rätt intressant i början innan mötet när de berättade hur allt gick till osv, men när mötet väl drog igång var det inte mycket att hurra för. Riktigt långtråkigt, och vår klass satt mest och skrattade åt ingenting och fällde hatblickar mot den enda representanten från Sverigedemokraterna haha!

Nu sitter jag här med psykologiböckerna bredvid mig. Dem lixom ropar på mig att plugga, men har verkligen ingen lust. Är så seg och efter det där mötet blev man ännu segare, så det jag egentligen vill är att gå och sova.

Men men provet får gå som det går imorn, det ända som jag tänker på nu är att efter den långa skoldagen imorn är det Höstlov! Ska bli så skönt så det är inte sant. Äntligen få koppla av och ta det lugnt, och så blir det såklart den traditionsenliga tripen ner till Syrran i Växjö oxå ;)

image451image452
image453image454

Dance right trough your life

image450
Sitter här helt slut efter dansen. Pierre skojade på som vanligt och jag tog i sådär mycket så att det känns att man verkligen har tränat bra. Det var riktigt kul idag så är på topphumör just nu! :)

Nu blir det till att äta nåt, lite TV tittande och sen sova. Imorn är det utvecklingssamtal som gäller, wish me luck höhö ;)



Gonna tell everybody

Kom hem för en stund sen. Kollade på filmen Parfymen med Faisa, Madde, David och Moko. Har bara ett ord om filmen; Skadad! Vi lyckas alltid välja såna filmer, men den här var extrem. Och inte skadad på ett bra sätt utan han var verkligen psykad. Ni som har sett filmen vet vad jag menar, och för er andra så handlar det i stort sett om en kille med ett otroligt luktsinne som dödar kvinnor för att bevara deras dofter i en parfym. Den var lika psykad som det låter haha.

Om en timme ungefär börjar Scrubs. Ska väl försöka läsa lite Historia och Psykologi innan dess. Försöka allså, om jag lyckas är en annan femma.

image449
How could I let the situation get the best of me,
when I gave the best of me?


Make it ten

image442image443

FAVORIT
1. Filmer? Zajkade komedier, dansfilm och maffiafilmer
2. Låtar? Hiphop, Reggae, Soul, RnB och Dancehall
3. Årstid? SOMMAR!
4. Mat/dryck? ALL Mat! Mjölk!
5. Färg? hmm.. ingen speciell
6. Djur? Hund
7. Parfym? just nu Escada Magnetism
8. Tv-program? Vänner, OC, SATC m.m
9. Ämne i skolan? Inget faktiskt, eller lunchen då men 8)
10. Sysselsättning? Vännerna och dansen

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? Skinnjackan eller en svart vanlig
2. Vad använder du just nu för skor? Olika, mest svarta stövlar
3. Favoritfärg på kläder? Varierar hela tiden
4. Favoritmaterial på kläder? hmm .. bomull kanske
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? En varm vinterjacka, tjocka tröjor, nya jeans och massa skor!
6. Favoritaffärer? H&M, Topshop och lite annat
7. För hur mycket köper du kläder för i månaden? Beror på, oftast för mkt hihi
8. Favoritmärke? Inget speciellt
9. Vad har du för byxstorlek? 26 på jeans
10. Vad har du för tröjstorlek? Oftast S

DITT RUM
1. Stort, litet eller mitt emellan? Mitt emellan
2. Vilken färg på tapeterna? 3 vita väggar och en mörkgrön fond vägg
3. Vilka färger går rummet i i övrigt?  Naturfärger; vitt, grönt, brunt, beiget, guld och så lite lila, och lite svart!
4. Favoritmöbel i rummet och varför? Självklart sängen.
5. Vad vill du ändra där inne? Need... bigger...closet!!
6. Vad har du där inne av följande:
a) tv? nope
b) video/dvd? nope
c) dator? inte längre, men snart igen!
d) stereo? yes
e) telefon? nope
7. Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? trädgården
8. Vad gör du oftast i ditt rum? Sover
9. Vem förutom du brukar sova i din säng? Min bror när han känner för det haha
10. Favoritpryl i rummet? Min fotölj som fungerar utmärkt som kläder&annatgrejs förvaring 8)

BLANDAT
1. Vad heter din morfar? Kurt Blessing Jensen for helvede!
2. Var har du i din:
a) jackficka just nu? Lypsyl och busskort skulle jag tro
b) skolväska just nu? Tuggummi och massa annat skit
c) handväska eller liknande just nu? samma där
3. Vad är du beroende av? Mat och musik!
4. Vilket land kommer du i från? Sverige
5. Vilken sorts lipsyl använder du? Aco från Apoteket. Bästa!
6. Vad har du gjort idag? Vart i skolan, hemma kollat på SATC, lagat mat, kollat på Vänner, duschat och nu datan. Intressant va? 8)
7. Wonderful eller lovely? Lovely!
8. Vad köpte du senast? Hårgrejer tror jag
9. Har du nåt husdjur? Nej min bror flytta nyss till Göteborg HAHA
10. Vad bor du i? En villa

FAVORITGREJER

Plånbok: Ingen just nu, men funderar nog på att skaffa en iaf
Smycken: Örhängen, halsband, armband .. typ allt!
Solglasögon: Inga just nu då, men lagom stora svarta typ?
Underkläder: Hotpants is the shieet
Nagellack: Mörkrött/vinrött och liknande just nu
Tröja: Just nu brorsans stora MussePigg college tröja som jag fick :)
Linne: Mitt Hello Kitty sovlinne :D
Byxor: Stora And1 shorts. Bästa!
Jeans: Mörkblåa mrDenim elr nåt sånt

image444image446

Stan är full av tanter och tragik

Så har brorsan dragit tillbaka till Göteborg igen. Om nån vecka får han sin lägenhet och blir officiellt Göteborgsbo hehe. Tillägnar honom denna låten ;)


Handla på konsum!

Den HÄR satt vi och garva åt massor igår kväll hahaha. Så skadat!

Skön lördagskväll igår. Vi blev nostalgiska och satt och lyssnade på massa gammal 90-tals musik. En små mobbad film blev det även där jag, Faisa och Madde sitter och sjunger till Show me the meaning of being lonely hahaha! Sando ville inte vara med av någon konstig anledning 8)

Tog en runda på Tuna Park med mamma nyss, men nu blir det lite Psykologi plugg och hänga lite med brorsan innan han åker tillbaka till Gbg ikväll.

image441image440

Eskilstuna History X?

Kom nyss hem från stan. Blev inte direkt en helt vanlig shoppingrunda. När jag, Madde och Sando kom ut från H&M hörde vi nåt som lät som ett buller. Vi kollade bort mot torget och ser massa människor. Jajust tänkte vi det skulle ju vara Nazistmanifestation eller nåt liknande, så vi börjar gå mot det hållet för att se efter. Då ser vi hur man svajar med en stoor flagga och nu fattar vi att bullret är från deras fötter. Jag lovar det lät över hela stan när de gick! Så börjar de ropa, och helt plötsligt blir det kaos. Vi ser dem hoppa på nån eller nåt liknande och poliser kommer springa från alla håll.

Shiet vad äckligt det var. Det går inte att förklara, men om ni var där vet ni hur det lät och det kändes verkligen som en film. Polisen kom med hundar o shiet och spärrade av överallt. Vi som skulle gå mot nyfors fick inte gå där eftersom det stod ett tiotal poliser ivägen. Massa folk samlades och vi stod där minst en halvtimme innan vi kunde gå igen. Men vi hann inte gå långt innan det blev kaos igen, men nu var det bland alla människor som stod där, och poliserna kom igen. Helt kaos var det och vi visste inte vart vi skulle gå eftersom ingen visste vart nassarna hade tagit vägen. Till slut kunde vi gå hem iaf

Oj lite lång text kanske men var bara tvungen att berätta. Var så sjukt äckligt att se när de marsherade och det läskigaste var hur jävla mycket det lät när de gick. Har aldrig sett något liknande, kände som American History X elr nåt haha.

Nej men nu är jag hemma iaf, ska äta och sen kila över till Sando med Madde och Fayya. Får se vad vi hittar på ikväll :)

image438image439

"Fredag är ändå den dagen som känns bäst"

image436

Helgen kunde inte kommit lägligare. Precis vad jag behöver då jag är hur trött som helst. Ser fram emot en lugn helg med massa extra timmar sömn. För det behöver jag verkligen. Tur att det inte är så mkt plugg till nästa vecka heller, vilket gör helgen ännu skönare.

Nej nu ska jag kila o möta Sando och Madde. Vi ska dra och hyra nån film o köpa massa gott och sen dra mot Ash för att ha en riktigt softar kväll.

Ha en bra kväll allihopa!


It's just puppy love

Boooooooring! Japp, har verkligen inget att skriva om. Händer inget kul nuföritden känns det som. Har inte ens nåt plugg att skriva om eftersom vi inte har nåt! Konstigt att när man har plugg så är det miljoner driljoner andra saker som man vill göra, och när man inte har plugg så har man absolut ingenting att göra istället. Eller jag orkar inte göra något heller så det blir bara att man hänger framför datorn eller tvn.

Brorsan var hundvakt idag så han kom förbi ett tag med hunden. Riktigt fin rotweiler! Helt sjukt lugn och väldresserad var hon. Fan jag vill oxå ha en hund! En ljusbrun tjockis pitbull vid namn Bullen mohaha. Hmm känns som jag härmar någon lite där kanske hehe....

Ska sluta babbla och göra nån nytta istället. Typ kolla på Scrubs elr nåt haha!

image435

Pop yo collars

Slutade efter lunch idag vilket var vääldigt skönt med tanke på att vi brukar sluta kl 16 på onsdagar annars. Gled hemmåt nästan direkt, för att hinna med att plugga. Setat och skrivit om konflikten på Nordirland, och jag tror jag kan all historisk fakta nu så att jag kan skriva en uppsats på engelskalektionen imorn. Känns skönt att ha hunnit med så mycket utan att behöva stressa. Somnade tom en stund i soffan haha.

Nu bär det iväg till dansen. Äntligen, missade ju förra veckan!


image434
Pop yo' collars like this
Bottles up like this
Side to side like this
Holla if ya like this

See it don't matter what ya doin over there
See we gets it poppin, that's how we do it over
here

Tell me how come

Så var både samhällsprovet och det informerande talet om choklad på retoriken avklarat! Gissa om det kändes skönt när man gick hem idag. Inte för att det är slut på plugg för det, men ändå! Hade inget viktigt plugg till imorn så gick bara igenom några saker lite snabbt, sen unnade jag mig chokladglass och såg några Vänner avsnitt. Hur skönt som helst efter att ha stressat som bara den de närmaste dagarna.

Har inte så mycket mer att skriva, och nu börjar Scrubs så.. ciaao!

image427image433

Vad tänker du på när du hör ordet...

Grön: Sommar, gräs och mitt rum
Sockervadd: sött och törstframkallande
Ost: smält ost!
USA: Storstäder som NY och LA och musiken
Utanför: utanför mitt hus
Picasso: skumma tavlor
Krulligt: mitt hår
Sex: nudity
Frukt: äpple och apelsin
Alkohol: parteeey!
TV-shop: ruttna träningsmaskiner haha
Pyssel: klippa, klistra osv.
Skräckfilm: mörkt och läskigt

Betty Boop:
sminkgrejer typ
Kusin: emilia
Skitfilm: hannibal rising!
Humor: skratt!
Paris Hilton: pengar
Dricka: cocacola eller sprit
Jesus: kors
Doft: parfym
Julen: mysigt, rött, snöigt och kallt
Vass: en vass kant typ
Varmt: sommar och varm choklad
Medeltiden: bläää! skola ju
Mardröm: när jag körde bil, blev jagad, gasen funkade inte och kunde inte köra mer än 90km/h hahaha!

Skönt:
hmm hahahha...
Begravning: morbror <3
Humanist: humanity, tänker alltid alla ord på engelska haha
Bröllop: Binars och Sakars i somras
Barndop: lillkusin Carl-Williams
Kärlek: hjärtan, rosa moln
Döden: sorg
Sommar: soooool, värme, bada, grilla, festa, vattenpipa, ute, basket, shorts
Äcklig: spindlar
Djurpark: parken zoooo
Härligt: när allt går bra, sommaren
Vinter: snö, kallt, pulka och snöbollskrig
Läskigt: omen saker, deja-vu upplevelser, skräckfilmer

This is how we do it over here

Gårdagskvällen och födelsedagsfesten var mycket lyckad! Det var ju som sagt tvillingarna Anja & Dunjas 18-årsdag och dem hade lyckats mycket bra. Fullt med folk, minst 100 pers och massa mat, tårta o godsaker. Boozen snålade dem inte på heller utan det stod några flaskor på varje bord, och ytterligare ett bord fullt. Inte så konstigt att vårat bord tömde flaskorna direkt, och folk som inte ens hade tänkt dricka, drack betydligt för mkt HAHA 8) (ska inte nämna några namn men "den som inte kan viska" HAHA)

Men nog om det. Festen hade även ett liveband som spelade massa balkan musik. Och oj vad jag dansade. Hur kul som helst! Var bara o hänga på och jag och Sando dansade minst 2 timmar i sträck men när Anja försökte lära oss en alldeles för avancerad dans gav vi upp haha. Var helt slut efteråt i fötterna, men behövdes bara sitta ner ett litet tag sen var man på G igen.

Det var verkligen en lyckad och rolig lördagskväll!



image424

Vacancy

Var riktigt trött och seg igår efter en jobbig skolvecka. Hade tänkt hänga lite med Sando på kvällen men det slutade med att jag och brorsan kollade på massa Vänner avsnitt hela kvällen istället. Vi drog även en skräckis, Vacancy, innan vi somnade. Bra film faktiskt! En sån där bra skräckis utan äckliga scener med massa blod o sånt. Men som vanligt när det gäller såna filmer blir man cp och frustrerad över alla dumma saker huvudrollsinhavarna gör hela tiden!

Somnade dock inte förrän vid 4 igår fast jag var så trött på kvällen. Jag o brorsan var ju tvunga att kolla på några Simpsons klipp innan vi sov eftersom det inte är så kul att somna direkt efter en skräckis hehe. Så är ganska trött idag och har nyss sprungit runt på stan och fixat lite. Men det är bara o tagga till! Ikväll är det nämligen fest för Anja&Dunja som fyllt 18 år!

image420

Mathilda Tyrann

Jag vill aldrig någonsin mera höra talas om eller läsa om Medeltiden. Jag skojar inte! Har setat från klockan 3 tills NU med en fucking jävla hemskrivning.

I HAVE NO LIFE!

Imorn ska jag bränna ner Rekarneskolan och det med basta!

Shawty is a ten

Egentligen brukar jag ju vara på Dansen vid den här tiden. Men hade rätt ont i huvudet tidigare så pallade inte med dans idag. Inte blev det bättre av att jag tröck i mig en härlig Ibo (kebabpizza med pommesfrites) och X antal glas CocaCola som min bror kom hem med haha. Efter det hade jag inte bara ont i huvudet längre utan även magen med haha. Skräll att jag gör så lixom!

Men men, passade på att göra lite nytta istället, dvs jag pluggade lite. Blev inte så mycket med det igår nämligen eftersom Brorsan kom hem och vi satt och kollade på massa Vänner avsnitt och Katt Williams Pimp Chronicals haha. Inte lätt att plugga när man har så mycket skoj att titta på inte. Så fick ta igen lite idag.

Men nu har jag pluggat klart för idag iaf, så jag ska avsluta min dag på samma sätt som alla andra dagar - Några roliga Vänner avsnitt följt av dubbla avsnitt av Scrubs. Efter det somnar man gott! ;)
image419

If I were Chocolade - I would probably lick myself

Jahapp. Mickis tyckte att jag skulle skriva blogg för att visa att jag levde så får väl göra det. Hej mickis, jag lever! 8) Har inget att skriva om heller. Inte ens plugg! Nej tro det eller ej men idag har jag faktiskt inte pluggat. Orkade inte helt enkelt, och var inget viktigt till imorn så bäst o passa på att ta det lugnt. Fast iofs bestämde jag iaf mig för vad jag ska prata om på mitt Informerande tal på Retoriken nästa vecka - Choklad! Yepp yepp är man Bullen så är man ;)

Nej nu ska jag sluta tråka ut er med mitt bullshit. Får ta o göra nåt vettigt istället, typ sova elr nåt. Imorn kommer Brorsan hem iaf :D

image418image415image416
Mickis önskade även bilder på choklad så... 8)

Could I be more restless

Är såå uttråkad! Matteprov imorn men orkar inte plugga. Fattar ingenting så det får gå som det går helt enkelt. Borde väl egentligen ta och sova men med tanke på att jag sov ca 11 timmar inatt så kommer jag aldrig kunna somna ikväll.

Kan inte kolla på vänner heller. Alla som funkar bra på Tv-links har jag redan sett, och de andra som funkar är på tyska! Hallå! Hur många vill se Vänner på tyska lixom? Snacka om att förstöra hela grejen. Jag roar mig med att läsa massa Vänner citat istället. Funkar ju det med haha!

Monica: Let's play for real. High stakes, big bucks.
Ross:
Are you sure, because Phoebe just threw away two jacks because they didn't look happy.

Joey:
(About flipping the coin between ducks and clowns) All right ... ducks are heads, because ducks ... have heads.image414
Chandler: What kind of scary-ass clowns came to  your birthday?

Joey:
Wow, you're like from a whole other country.
Margha:
I am Dutch.
Joey:
Hi, I'm Joey.
Margha:
I am Margha.
Joey:
I'm sorry, Dutch, I didn't catch that last part?

Phoebe: Ah, Bing. What an unusual name.
Chandler: Well you should meet my uncle, Ba-da!


Lördagkväll

Är så mätt att jag kommer sprängas! Kompisar till familjen är här just nu. Och då blir det mycket mat. Färska räkor, kräftor, kött och massa ost, bröd, kex och jag vet inte vad. Äppelpaj med glass och vaniljsås till efterätt. Ja ni fattar nu varför jag är så mätt. Trött blir man när man äter också. Värsta matkoman just nu.

Nu ska jag kila över till Sando, för att antagligen tjocka ännu mer där. Om jag inte somnar på vägen. Ha en bra Lördagskväll allihopa!

image413
Just looooove them!

Bullens dag!

image409image410image412

Dvs, MIN dag idag! :D Yeeeey för mig! Roligt nog har många sagt Grattis haha. Ett bevis på att jag verkligen är Bullen kanske moha!

Inte haft så mycket plugg idag. Eller egenligen är det mycket men det mesta drar igång nästa vecka. Innan lovet om 3 veckor ska vi ha hunnit med:

♦ Matteprov kap 1&2
♦ Hemskrivning om Medeltiden på Historian + förhör på det
♦ Informerande tal på Retoriken
♦ Samhällskunskapsprov; Välfärd i Sverige
♦ Essay om konflikten i Nord Irland på Engelskan
♦ Kommunfullmäktige möte
♦ Psykologiprov
♦ Jämföra boken och filmen Tristan och Isolde på svenskan

Och jag är nästan hundra på att det kommer dyka upp något mer. Suck!

Men som tur är händer det inte bara tråkiga plugg saker. Imorn blir det att fira Ashti med en mysig Vin och ost/snacks kväll. På lördag ska jag hjälpa Natalie genom att dela ut reklam osv för hennes pappas företag istan, och ser sen fram emot en skön lördagskväll. Nästa torsdag kommer brorsan hem över helgen! Och så fyller ju Anja och Dunja 18 nästa vecka, så på lördag blir det party! ;) Tur att det händer lite skoj också annars skulle jag avlida bland mina skolböcker!

Queen of the Dancehall

image405image406image407

Detta är vad jag har gjort idag. Just det, pluggat! Ovanligt? Nej tyvärr inte.

Slutade två timmar tidigare idag, så passade på att plugga lite hemma. Skönt att få lite gjort för att sedan kunna ta det lugnt med några roliga Vänner avsnitt till maten ;) Lika bra att passa på när man får två extra timmar över, och jag hann med ganska mycket så det känns skönt.

Nej det är ju Onsdag idag vilket betyder att jag måste börja cykla iväg till PP och dansen nu. Dancehall/Ragga sweet as sweet!


P.S Det är inte alltid lektionerna är så roliga i skolan. Då kan det vara ganska svårt att hålla sig vaken, elr hur Stoffe? ;) D.S

True Reflections

Dagens Citat:

Brorsan : Men du vet såna där Ludvika vantar?
Jag: Va?
B: Aaa men såna där..  hmm, Arvika vantar?
J: .... Lovika vantar?
B: Mmm sa ju det!

Stoffe: Tone Beckestad .. Tone .. Becke .. BECKE TONESTAD!
Lärare: Och där har vi Norges tvekönade meterolog!


Jah Cure - Prison Walls

Underbar låt! Lite sorgsen men sååå bra! Repeat repeat repeat!

Hey! How U doin?

Inget roligt att berätta idag. Skola, hemma pluggat lite och kollat på Vänner. Som vanligt helt enkelt! Inte så farligt mycket plugg denna vecka. Än så länge! Lärarna brukar ju vara ganska bra på det där med att planera allt samtidigt så det dyker väl upp något förstås.

Inget Scrubs idag, så ska försöka sova lite tidigare än vanligt. Eller så kanske jag börjar läsa Gossip Girl nr 8! Dem böckerna är för bra!



Btw, har jag någonsin nämnt att min kära vän Faisa gillar att rita teckningar av oss? Och då gärna riktigt överdrivna (där kom ordet igen Faisa HAHA) karikatyrer elr vad man kallar dem. Skämtbilder helt enkelt. Hon skickade precis en bild som hon hittade i sin data som hon glömt bort att hon ritat. HAHAHAHAHHA vad kan man säga. Faisa är Faisa ;) ♥