Sunny days!

Dålig uppdatering I know. Men vad ska man göra när det är fint väder och jag i stort sett bara är hemma för att sova. Iaf... fint väder i en vecka nu vilket betyder att vi badat och stekt i borsökna varje dag, förutom igår då det var Sundbyholm och stor grillning som gällde. Förutom att njuta av solen o bada, innebär kvällarna oftast grillning, basketspel elr det gamla vanliga luffandet ute med vattenpipa på våran nya favorit bänk eller nån annan stans. Det var även utgång i fredags på Nybron oxå med hela högen vilket var mkt roligt!

Så nu vet ni att jag lever och vad jag gör om dagarna iaf. Inget speciellt men den senaste veckan har ändå lätt vart den bästa under hela sommarlovet (förutom Danmarksveckan då) och jag njuter av varje sekund. Jag tar vara på mitt sommarlov helt enkelt, eller som jag så ofta brukar säga Crea Diem!Suicide


The more I get, the more I want!

Liiiite seg jag vet! Det var ett tag sen jag skrev. Men bättre sent än aldrig väl?

Veckan i Danmark var iaf hur underbar som helst. Innehöll allt man kunde önska sig; härligt väder, massa god mat, underbara staden Faaborg, härliga danskar, besök på Legoland och återuppleva barndomsminnen, umgås med älskade Morfar och Lilli och såklart ha riktigt kul med familjen! Saknar det redan, det var som sagt en toppenvecka och Danmark och framförallt Faaborg och Morfarär något man alltid längtar till.

Men men sommarlovet rullar på som vanligt nu igen. Softilerar dagar tillsammans med tjejerna och annat kul folk. Vi är överallt och ingenstans och gör allt ifrån att röka vattenpipa, spela spel, flippa, gå luffarrundor runt stan och bara hänga in the same old Fröslunda. Precis så ett sommarlov ska vara alltså, om de bara var lite bättre väder då såklart!