lovetrain

Hmm.. jag e inte så bra på att uppdatera har jag märkt. Men har inte orkat skriva nåt och så har det inte funnits så mycket att skriva om heller för det har tyvärr inte hänt nåt speciellt de senaste veckorna. Förutom kanske att syrran flyttat hem efter typ 7 år utanför etunas gränser (wiieee) och så drog brosan hem till gbg idag igen efter sommarn. Så nu är d verkligen tillbaka till vardagen o allt vad det innebär igen.

Annars är det mesta sig likt. Skolan har dragit igång, dock har det vart 2 lugna veckor, men antar att det är lugnet före stormen så det lär väl dra igång på riktigt snart. Tyvärr måste jag säga att Rekarne har blivit dött o tråkigt. Inget roligt folk längre utan bara massa små 92or som springer runt överallt o bara är allmänt ivägen 8) Inte för att det var sådär jätte roligt förra året heller men det här året är nog ändå värst. Verkligen skillnad mot första året då det alltid hände nåt kul ute i caféet. Men men, tur att man har sin småskadade klass iaf!Don't want this to end

Sista helgen på sommarlovet i bilder:Perfekt, perfektare, Perfektast!

Can't erase you from my mind

Helgen som varit var helt klar en av sommarens bästa! Inte så mkt Å-festen dock, men fest var det iaf! Både fredag och lördag och vi hade verkligen sjukt kul! Blev en liten tripp till sthlm och The Voice 08 oxå, och den här helgen är verkligen en helg man kommer att minnas när man tänker tillbaka på sommaren 08 sen nån gång i höst bland allt regn o rusk.

Och så idag, sista dagen på sommarlovet. Ångest ångest ångest! Dämpade dock ångesten (och hangovern haha) med extra extra extra stark vietnamesisk mat tsm med Faisa och lite filmer. Och nu är det väl bäst att man går o lägger sig snart om man ska orka upp imorgon. Bilder från helgen kommer nån annan dag.

Piz out


Sommar Sommar Sommar! Fest Fest Fest!

Lets put a smile on that face

Igår var det bio, Batman the dark knight, grym! Jokern, allså Heath Ledger, gjorde verkligen filmen! Det jobbiga var att d regnade som faaaan när vi var påväg dit, verkligen day after tomorrow väder, så vi var helt dyngsura när vi kom fram. Speciellt mina converse (smart me tygskor när d regnar i know) så tog av mig både dem o strumporna inne i bion haha. Iaf tror att regnet bidrog till varför jag imorse vaknade upp med fetaste förkylningen. Kan fan inte andas, gått runt hela dan o sett ut som en fisk för jag måste andas med munnen haha, jobbigt!

Aja måste nog kila nu, klockan 9 börjar ju Remember the Titans, en film man inte får missa så ska möta upp resten av det nya Power Rangers gänget som Faisa har döpt oss till haha och se filmen. Men fööörst... as always... ett stopp hos salabandi för en burn och en lion! Piz out!


Im tired of being tired!

Ma gaaaaad vad trött jag är! Har sovit max 5 timmar de senaste dygnen allså. Och typ värsta morgonen i mitt liv idag fan:

Somnade efter 6 nångång, finally, men väcks kl 9 av att våran äckliga hemtelefon ringer. Den ringer typ konstant i en halvtimme elr nåt, ända tills nån istället sätter fingret på ringklockan i typ 10 min. Och jag som sover me öronproppar hör allt men faaaar faaaar away o tänker vad fan mamma håller på med haha. Sen helt plötsligt är det nån som bankar på mitt fönster o ropar mathilda. Men jag som är helt yrvaken fattar nada o fortsätter sova. Går tyvärr inte så bra så ger upp efter en halvtimme o då ser jag att jag har typ 6 missade samtal från pappa. Asså hur fan sov jag egentligen haha :S

Det visade sig att d va min faster som skulle komma o låna nånting bara men d gick inte så bra eftersom jag sov haha. För att inte typ dö på plats när jag väl vaknat tryckte jag i mig koffeintabletter som hållit mig vaken hela dan tills typ nu. Just nu vill jag bara lägga mig ner o sova i ett dygn elr nåt, men neej ska inte! Kommer aldrig somna ikväll igen om jag sover nu så istället ska jag dra köpa typ 5 energidrinkar o röka vattenpipa haha. That will keep me awake ett tag iaf.

Aja nu har jag som vanligt babblat på om ointressanta saker så ska sluta o mova mitt fat ass från stolen o dra ut istället. Simma lugnt!

P.S Energidrink (BURN!) och Lion är min nya drog, need it typ varje dag, Try it! D.S

Everyday is a giftOch så var det fina vädret borta igen. Ligger här i sängen och lyssnar på regnet, har inte orkat röra på mig sen jag vakna för typ 2 timmar sen. Snacka om att min energi försvinner direkt när det blir dåligt väder hehe. Man blir så seg orkar inte hitta på nåt men ändå dör jag av rastlöshet... i-landsproblem till max.

Ligger och tänker på att det bara är drygt 2 veckor kvar av sommarlovet nu :| PANIK! Tror aldrig att jag haft sån stor ångest över att börja plugga igen som jag har nu. Aldrig vart så skoltrött allså. Och alla säger jämt, "aa men bara ett år kvar nu ju d går snabbt" Ja d kanske d gör men orkar verkligen inteeeeeee. Vill bara leva så som jag gör nu under sommaren; inga måsten, inga krav, inga rutiner och bara göra dagarna till vad man vill. All min energi till att ta tag i saker lixom bara försvann när sommaren började. Jag som hade tänkt fixa körkortet och kanske nåt jobb nu under sommaren, orkade verkligen inte göra något av det när jag väl blev ledig. Och tanken på att om två veckor börja plugga om dagarna igen är fan skrämmande :/

Aja får väl försöka att inte tänka på det och istället se till att göra de sista två veckorna till nåt bra och nåt att minnas under tråkiga skoldagar sen. Även fast vi inte gör nåt spec om dagarna så är vi ändå bra på att ta tillvara på våra stunder och göra det bästa av dem. Det älskar jag mina vänner för!

Nu ska jag sluta babbla massa ointressant shit och istället leva efter mitt motto, Crea Diem, som ni nog alla känner till vid det här laget. Spöregn o inte så varmt ute? Hmm... vattenpipa i Kina huset där man kan höra regnet smattra kanske? ;)

Peace Out!