MRS. BLUNDER

Bra update här då.. NOOOOT!

Men det har vart fullt upp med allt ifrån skola och jobb till valparna och flyttpackning!

Och nu är det Lördagkväll och jag är så trött så jag vet inte vad. Hade skola från 11 till 17.30 igår med seminarium hela eftermiddan, och sen jobba på det kl 18 så var hemma till 23. Och innan man hade bytit om, ätit, packat upp, tvättat ansiktet osv osv så var klockan helt plötsligt 1 och man fick somna med huvudvärk. Fick inte sova så mycket heller eftersom de två ligister till valpar som fortfarande finns här gillar att leka på natten så att mamma måste morra till dem hela tiden. Bra man sover då!

Vakna vid 6-7 av att dem gnällde så mycket så dem måste blivit hesa ända tills kl 8 då dem somnade och jag skulle upp och jobba.. jippii. Jobbat hela dagen under lönehelg och med julmarknad på stan, vilket gjorde mig ännu mera trött och utmattad. Hem och tvinga mig själv plugga lite tills nu, och imorn är det jobb som gäller då med, extraöppet till kl 18 tom. Kill me! Kul helg! Verkligeeeeen!

Så, nu har jag fått klaga av mig lite! Så nu kan jag få njuta av American Pizza och annat helggott som min Kärlek snart kommer hem med. Och ska bara ligga i soffan heeeela kvälleeen! Det är så roligt det kan bli av denna helg :)


Några bilder från tentafesten för ca 3 veckor sen

BARA TORSDAGSådär har dagarna sett ut ända sedan i Måndags förmiddag. Hade gjort ett bra schema så att jag skulle få in så mkt pluggtid jag kunde mellan jobbet, och planen var ju att sitta ända till Fredag eftermiddag och göra klart allt innan helgen eftersom hemtentan ska in på måndag. Men nu är det Torsdag och klockan är bara 2 och jag är redan klaaaaaaaar!!! Weeehooo så skönt!! Inget mer plugg förrän Måndag! :D

Var förresten med brorsan och mamma på IKEA igår då brorsan skulle handla massa till sin nya lägenhet. Och guuuuuud vad sugen jag är på att handla saker till vår lägenhet! Fick hålla i fingrarna håårt för att inte tjyvstarta! Gaaaaaaahhh! Längtar så mycket! Bara en månad kvar nuuuu.. pepp pepp!!

VARDAGSLYXJag och baby skaffade barnvakt (dvs hundvakt) i lördagskväll och åkte till Västerås för att göra nåt mysigt. Vi tänkte äta lite gott och hade fått tips på några bra restauranger. Men självklart var allt fullt sådär sent på en Lördag så vi hittade nån annan Italiensk liten restaurang och tuggade i oss lite gott innan vi gick på bio. Jag förväntade mig en bra och skön biosalong eftersom vi nu befann oss i Västerås och som alla vet så är ju Eskilstunas biografer rent ut sagt skit!

Meeeeen.. Västerås var fan värre!!!! I alla fall den salongen vi fick. Inte så jättestor och alla rader var i samma höjd och duken var högt upp på väggen! Världens minsta duk dessutom, Tv'n härhemma kändes fan större! Så det var verkligen minuspoäng gånger tusen. Hade ont i nacken eftersom man var tvungen att kolla uppåt hela jävla tiden. Som tur var så var filmen, Contagion, bra för annars hade man inte orkat setat kvar. Lite komiskt ändå att när man väl åker iväg för att få något lite bättre och nytt och så är allt sämre än vad man har här hemma haha.

Anyway, helgen är förbi och jag är mitt uppe i en tentavecka just nu. En hemtenta ska in på Måndag och jag vill väldigt mycket gärna vara klar innan helgen! Just nu känns det rätt bra så jag tror att jag grejar det vilket är skönt! Hade tänkt ladda upp inför återkommande plugg och jobbdagar med en lugn och skön kväll här hemma i soffan nu. Min älskade vän Gulstan kom förbi med nybakade bullar igårkväll så jag ska ta o mumsa på dem, dricka lite te, tända några ljus, lukta lite på valpisarna och kolla på några avsnitt Vänner :) Lite vardagslyx sådär!