2009-10-28


If I aint got nothing, I got you
If I aint got something I don't give a damn, cause I got it with you
And it's me and you
Thats all we'll have when the world is thru#24


MONDAY MORNING


Jag skulle vakna klockan 9 idag. Tänkte unna mig lite sovmorgon sådär på en måndag, men ändå inte för sent så jag skulle hinna komma igång med allt jag ska göra vid 10. Jag behöver nämligen:
  • Plugga innan jobbet 16.30
  • Skicka massa viktiga jobbmejl
  • Fixa andra jobbärendet på internet
  • Checka scheman och planera veckan
  • Skicka iväg mejl och annat viktigt innan olika dealines
  • Hinna duscha o laga mat innan jobbet vilket gör att jag helst borde vara klar med plugget innan klockan 15.00!
Jag vaknade inte klockan 9 utan strax innan 10. Klockan är nu snart halv 12 och jag:
  • Dricker Kaffe
  • Facebookar
  • Bloggar
Gillar verkligen måndagmornar! Känner mig väldigt väldigt produktiv..

JUST AS FAST AS MY FEET CAN FLYBra jag är på att blogga då.. noot. Men det blir som det blir ibland med mycket plugg o jobb i veckorna!

Anyway, Söndag idag och jag har precis kommit hem efter att ha vart hos mina kusiner hela dagen. Min ena kusin fyller år imorn så var där o käka lite tårta, lira guitar hero, spana efter Bissen (dem bor mittemot Bissens hus här i stan :P) och bara umgåtts o skrattat med mina knäppa mostrar o kusiner. Gillar såna söndagar!

Vart en jättelugnt helg annars också, men finns inte så mkt mer man kan göra när man har två valpar som måste ha 24 timmars översyn! Men jag klagar inte!  Superskönt att bara ta det lugnt, äta massa gott, dricka lite vin o vila dem helgerna man inte behöver plugga eller jobba :)

Men nu ska jag gå och sniffa lite på mina puppies! Valpar luktar ju sååååå goooottt!

Just nu:O r k a r   i n t e   p l u g g a !

PUPPY LOVE

Igår började jag och min man dagen med ett träningspass, precis som nästan alla andra dagar. Vi stressa därifrån eftersom han skulle jobba, och jag skulle hämta paket och sen hem och plugga lite. En helt vanlig Tisdag allså.. trodde vi...

Precis innan han ska sticka iväg till jobbet, lite smått försenad, kollar han till en av hundarna eftersom han tyckte hon ätit dåligt på morgonen. Då ser han något slemmigt och konstigt ligga där bredvid henne på filten. Va har hon spytt? Nej vänta, vad är det här? Är det där en tass? Va.. nej.. va.. jooo.. DET ÄR EN VALP!

Vår lilla Nala födde valpar!!! Vi som inte ens visste att hon var dräktig! Hon fick svullna tuttar för kanske 2 - 2,5 veckor sedan vilket hon fått förut efter hon har löpt, dvs symtom på skendräktighet. Hon var inte tjock i övrigt så vi tänkte att det bara var det. Inte ens veterinären, som kollade henne förra veckan när hon kom dit för att få medel för att minska svullnaden i tuttarna, kunde se att hon var dräktig, hon var ju för smal! Trött har hon inte heller vart, utan senast i måndagskväll var vi ute o lekte o sprang efter pinnar och allt det där. Men neeeeej.. 3 små valpar har hon burit runt på i 2 månaders tid!

Snacka om att vi fick en chock! 7-8 timmar efter att första valpen ploppat ut kom den sista lillen. Så 3 små valpar blev det :) Och alla mådde bra! Mamma Nala med!

Och kolla bara vilka små godbitar hon fick! ♥
Piff (även kallad Leo Jr), Puff och Lillen/Junior ♥