We pop champagne

Det har vart en av de bästa helgerna på länge! En lugn skön Fredag först, o sen vare festa me tjejerna igår. Skit länge sen d var bara vi tjejerna så skit kul! Först hos Caitlin sen mötte vi upp Stoffe o dem o drog till Nybron. Maxade som vanligt så lyckad kväll! Och idag en perfekt bakisdag. And thats it. Piz!
twentyeight days to christmasIdag vare Julpyssel som gällde i skolan. Finally, har krigat för det i 3 år fan haha. Så nu är vårt klassrum mysigt! Annars har ja fan inge o säga, är bara uttråkad till max. Vill ha Jullov nu!!! Vill ha Nyårsafton så det kan bli 2009 nån gång! Längtar så mycket. MITT ÅR JU! Eller rättare sagt, längtar till 6 JUNI 2009!

Jag måste skriva dem tråkigaste inläggen fan, pallar inte ens läsa själv haha

Men men vill bara säga att jag aldrig tröttnar på den
Här låten. Älskar texten!

Puss o kraaaam skumbanaaaaan

HUNDRANITTIOFYRAVet inte varför jag alltid skriver på söndagar :S Typ för att summera veckan elr vadå? Som att d ens finns nåt att berätta om veckan, pretty much the same hela tiden.. skola skola skola, plugg plugg plugg. Skit kul o skit intressant i know! Seg helg oxå. Bara vart hemma typ, segat me syrran kollat film o käkat massa choklad. Pappa var på kryssning så han shoppade loss i tax freen hehe. Men d behövdes fan, lingon veckan u knoow, då är jag fan i desperat behov av chocolate så det satt fint haha.
 
Jaa, och vad finns mer att berätta då? Hmm det är 4 veckor kvar till jullovet! Vilket iofs betyder att lärarna har bestämt att suga all kraft ur oss med allt plugg så att vi knappt kommer orka fira jul och nyår (sa knappt allså moha) Ne men helt ärligt på de här 4 veckorna ska jag hinna med:

♦ Rättskunskapsprov
♦ Psykologiprov
♦ Skriva analys av en engelsk novell
♦ Läsa en bok på engelska
♦ Skriva book report om boken
♦ Muntlig book report om boken
♦ Ha seminarium i Historia
♦ Prov i Svensk Språkhistoria
♦ Religionsprov
♦ Geografiprov
♦ Muntlig News report på engelskan
♦ Skriva Psykologi uppsats
♦ Skriva engelsk argumentation

Allså varför skrev jag ens den här listan :S Ska fan sova snart haha.. aja ni ser iaf att dem här 4 veckorna lär bli skit roliga! Allså kill me, kill me now! Elr nej skoja bara.. idag är det ju faktiskt BARA 194 dagar kvar till studenten! Yeeeey en hel evighet typ 8) Men men jag har iaf börjat nedräkningen..

194 dagar sen är jag friiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!

weekend

I fredags kom min baby Sardonia hit.  Så det blev en eftermiddag med henne som var lika mysigt o rolig som alltid. Honey, miss u already! Och sen igår var det först firande av Felle som ju äntligen fyllde 18 i Torsdags. Det blev tacos, lite drinkar o så överraskningen, homeparty ;) Haha :D Sen var det meningen att jag o Gulstan o några av grabbarna grus skulle på kurdfest i Västerås, men det blev ändrade planer o i brist på energi att göra nåt annat slutade det med att Gulstan o jag hamnade på Phoenix istället haha.

Nu ska jag äta lussebullar, dricka julmust och kolla film med syrran!


Right na-na-na-na-now

Okej jag vet ja skriver knappt blogg längre, men jag pallar helt enkelt inte. Det kanske kommer framöver men just nu har jag iaf inte så mkt blogglust. Men tänkte bara säga att ja lever o allt rullar på som vanligt. Lugn helg. Bakat o kollat film me syrran, besök på Ikea, Mokos inflyttningsfest igår o så Fars dag idag. Får väl se vad den nya veckan bjuder på. Piz!
Halloween!
Ja men lördagkvällen var ju lyckad som ni ser. Det var alltifrån djävulen, en ängel, jokern från batman o scream till stora öron, stora näsor, tjuvar och fransmän!