Röd och Vit - Dansk Dynamit!



Tomorrow it is
Då bär det av till Danmark, den underbara staden Faaborg och älskade Morfar!
Längtar så mycket!

Ses om en vecka då. Ta hand om er, simma lugnt o allt det där..
PEACE!

WEEEEEEZY F BAAAAAABY!

THA CARTER III


Mr Carter                                        Got Money

Dont Get It                                          Tie My Hands

Mrs Officer                                       Comfortable

3 Peat                                          Shoot Me Down

JIGGA MY MAAAAAAAAAAAAAN!

Börjar bara med att säga... HOOOOOOOVAAAAAAAAAAAA!

Egentligen skulle jag kunna sluta där, meeeeen alla vet att jag gillar att babbla sooo here we go haha... 8)

Gårdagen började med att Jag, Madde, Caitlin och Dannie tog 8 tåget upp mot Sthlm, var vid Globen vid 10 tiden som de typ 8 första där haha. Sedan var det bara o vänta, i typ 7 timmar ehee eheee... Vi hann med ett X-antal besök på Donken iaf haha 8) Så efter halv 7 nån gång släppte de in iaf o vi hamnade typ näst längst fram framför scenen. Perfect!

Adam Tensta var förband, och även fast jag inte gillar honom så måste jag säga att han var mycket bättre Live och han fick igång publiken! Och så hade han ju Eboi med sig riktigt ögongodis moha 8) Det var riktig trångt där framme vid scenen oxå var typ fastklämd åt alla håll haha. Helt sjukt varmt oxå aldrig svettats så mycket haha men de delade iaf ut vatten till alla som tur var annars hade man nog dött, men d var nån som svimmade bara under Adam Tensta haha.

Och så efter en låååååång väntan var det allså dags! Ridån drogs bort och där stod bandet. Så hördes "Uh uh uh" i högtalarna and there he was! Går inte att beskriva! Helt gaaaaaaaalet! Han drog igång direkt och publiken vart djur haha trodde jag skulle dö elr nåt, men så hördes de magiska orden "If you have a girl problem I feel bad for you son, i got 99 problems but the bitch aint one... HIT ME" Och dåå jävlar säger jag bara. Sket i att jag knappt kunde andas och bara djurade sönder. Underbar och en heeeelt galen känsla! Och så fortsatte det, och sen helt plötsligt säger han "I got my man Memphis Bleek with me tonight" Och så var helt plötsligt Memphis Bleek uppe på scenen med honom oxå under typ två låtar :O Heeeelt sjukt!

Men så fortsatte det iaf. Hova charmade publiken som fan, och jag måste bara säga att han är MYYYYCKET finare i verkligheten. Jag har ju alltid tyckt han är typ uglyness himself haha men nu tycker jag fan att han är het allså! Caitlin o Dannie håller med Haha :D

Iaf vi djurade sönder o min röst brast ett antal gånger så mycket som jag skrek. Men tänk er själva låtar som: 99 Problems, Dirt of your shoulder, I just wanna love you, Song Cry, Big pimpin, Hard Nock Life, Encore/Numb... aa ni fattar själva! GAAAAALEEET! Tyvärr var konserten rätt kort, typ 80 minuter, hade gärna stått där i typ en timme till hur trött och svettig jag än var haha så grym var konserten!

Och måste bara säga att ni som aldrig har vart på en konsert har VEEERKLIGEN missat något! Det går inte att beskriva känslan! Spelar ingen roll om man inte är artistens största fan, det är en speciell känsla i live spelningar allså! Och att sen få se Jay Z lixom, en av de största och höra aaaalllaaa de gamla klassikerna som man bara älskar... aa det är obeskrivligt. Heelt sjukt! Det var helt klart bästa kvällen och en riktigt jävla grym konsert! Det lär gå ett bra tag innan jag kommer ha en liknande grym kväll och en sådan upplevelse igen allså!

JAY Z LIVE 19 JUNI = OFÖRGLÖMLIGT!



Mer bilder HÄR

Everybody wanna be Hov - but hov still alive


Imorn gäller det! Jag, Madde, Caitlin och Dannie drar upp till Sthlm och Globen för att se Jay Z live! Tåget går redan kl 8 från Eskilstuna hehe... Jepp vi ska nämligen spendera heeeela dan köandes utanför globen moha. Snacka om att vi är taggade :D Jag o Madde ska alldeles strax dra iväg o handla massa till imorn. Vi måste ju ha mat när vi köar haha 8) Kommer bli såå grymt lääängtaar :D

Och ikväll är det match oxå. Vi ska krossa ryssarna mohaha! HEJA SVERIGE!

It's alla about fussball!

Nu har en vecka gått av sommarlovet. Det går snabbt! Men mitt sommarlov har iaf börjat på bästa sätt och precis så som jag ville att lovet skulle vara. Lite synd att vädret är tråkigt just nu bara, jag blir så seeeg utan solen. Haha mina ursäkter för att sega hemma hela dagarna, inte göra nåt alls o framförallt inte träna är extrema haha.

Men en positiv sak med att jag är seg och att vädret inte är det bästa är ju att man kan glo på fotboll hur mkt som helst då mohaha. Okej inte för att jag hade kollat mindre fotboll om kvällarna om det var 30 grader ute iofs, men antar att mina vänner hade slagit mig då haha dem hatar mig redan för att jag måste kolla fotboll varje dag ist för att göra nåt haha 8) Sitter faktiskt o kollar på fotboll nu haha uppladdningen inför matchen Kroatien -Tyskland som börjar snart. Fet match och nu ska Tyskarna krossas mohaha!

Btw så är det en vecka kvar till Jay Z konserten nu oxå. Gaaalet! Jag och Madde är fett taggade o börjar planera dagen så smått d kommer bli fett :D

Helt onödigt och tråkigt inlägg märkte jag nu, men vafan d var reklam o jag har inget liv. Ska kila o hjälpa brorsan med maten istället så d blir klart innan fotbollen hehe. Peace n luv!

SVERIGE - Nu ska bollen in i mål!


20.45 är det magiska klockslaget!
IT'S ON!

Student 2008



Studentärj i stan = 4 timmar i stekande sol, 32 gradig värme, människor överallt och skit svårt att hitta alla studenter man ville gratta. Seriöst tror aldrig jag har svettats så mycket som jag gjorde igår haha. Men det var det väärt :D Mina älsklingar Sando och Gulstan tog studenten och efter att ha härjat i stan bar det av till Sando för student mat och vi åt så vi sprack innan vi var tvungna att kila över till Gulstan och Hoshiar för att äta där. Meeen orkade tyvärr inte mer haha 8)

Sen var det Anja och Dunjas student fest i Engelska skolan och det blev en rolig kväll! Fattar inte hur jag kunde ta mig hem imorse ens mina ben sov och sover typ fortfarande haha. Så riktig chill dag idag i väntan på första matchen i EM!
ÄNTLIGEN! :D

It's a beautiful day!

Härlig sommardag med klassen i Vilsta idag! Det stektes, det badades, det röktes vattenpiipa och det grillades! Riktigt härligt! :D Och imorn är det ääääntligen avslutning! Kan inte fatta att det är sommarloooov! Även fast det har kännts som lov de senaste dagarna så kan jag ändå inte fatta det! Så underbart :D Men nu borde jag verkligen ta o sova, rätt komiskt att avslutningen kommer bli typ den tidigaste dagen på hela skolåret haha så bäst man tar o slaggar. Peace!



KOLLA IN -
Ett år med SpSp2!

Lolli lolli let me see you pop that body

Allra sista provet i årskurs 2 avklarat idag! Så nu känns det fan som sommarlov. Fast det har det iofs redan gjort den senaste veckan. Slappt i skolan, nästan inte vart där alls och så underbart väder! Känns verkligen som sommar på riktigt nu, och vi tjejerna har redan börjat leva vårat sommar 08 liv nu haha. Lovely! :D

Lite bilder från helgen då både Iid 18 år och Ahmed 20 år firades, sol och bad, och självklart precis som alltid - massa shisha! Sommar sommar sommar!