THIS IS NOT THE END

Här var det dött!

Kanske beror på att det varit allt annat än dött när det gäller allt annat i livet..

- Jullov från skolan, flytt, ikeatrips, fix o trix hemma fram o tillbaka i massor, jobb jobb och jobb, syrran hemma från portugal, julfirande och så självklart jobb och ännu mera jobb i mellandagarna tills nu.. så inte konstigt att det inte blivit nåt bloggande!


Imorgon är det Nyårsafton, och jag ser fram emot en härlig kväll med mina underbaraste och faktiskt så ser jag även fram emot 2012 :) Tror kanske t.o.m att det vore passande med ett mål för nästa år om att blogga mera! Har ju alltid varit så bra på det förut så känns som jag borde shapa up lite igen. Mest för min egna skull då allså, gillar ju att gå tillbaka och se vad man haft för sig genom åren :)

Bild från Nyårsafton förra året
FINALLY

Idag kl 14.10 ska jag kicka Sociologitentans ass!


..Efter det ska jag jobba...Och efter det ska jag sova första natten i VÅR nya lägenhet!

TUFFT!


Home is ...

Idag fick vi nycklarna till vår lägenhet

GAAAAAAAAAAAAAAAAH!!

Typ så känns det. Så fin, så mysig, så underbar!

Lite jobbigt bara att jag inte kommer flytta förrän nästa torsdag. Har en tentavecka framför mig just nu och det kändes inte helt rätt att börja flyttkaosa mitt i det. Ni vet; ingenstans att sitta, ingenting på rätt ställe, ovant, stressigt o bla bla. Och eftersom jag är inredninsfreak numero uno och redan har massa idéer och tankar om hur vi ska ha det så skulle jag ju inte direkt kunna fokusera på plugget där!

Precis som att jag kan det nu ändå haha. Min kära man är ju där och har redan "flyttat". Hundarna behöver ju vänjas in osv så då passar det bra. Men fuskit bara att han får vara där när MIO levererar soffa och kösbord o allt! Men men bara och hålla ut en vecka till!

Har ju iaf något att se fram emot i plugghetsen!

Kan ju alltid drömma mig bort sålänge..