My head spin right round right round

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
Zaajkooooo zaajkoooo, streeess streeesss,  tuusen tankaaar, meer streeeess, zajkoooo.. psykiskt sammanbrott snaart!


Vart i skolan heeela dan fan, massa fix o sen föräldrarmöte o bajs, palla fan mitt huve sprääängs. Och imorn har vi vår projektredovisning, dvs vår Modevisning! Lite stress idag dåå haha. Och imorn gäller d, så om ni inte har nåt bättre för er kom förbi rekarneskolans aula kl 13.00 haha grym show allså :P

Nu ska ja iaf begrava mig i sängen, kolla Greys o äta det som finns kvar av tårtan jag fick körd till skolan som försenad födelsedagspresent av hoshiar i fredags hahaha ätbara saker uppskattas ju alltid (Y)

Pyss o krraaaaaaam!


Do you still care, does it still mean a lot now?Tanya Stephens låttext
Mary J's röst


Behövs inte sägas nåt mer, lyssna bara

Do you have facebook?

Hade nyss en rolig konversation med mamma hahha

Mamma: Du vad är en profil på facebook?
Jag: Asså d är din sida
Mamma: Jaha, så alla kan se din profil?
Jag: Jaa, eller ja du kan ställa in vilka du vill ska se o så
Mamma: Men jag läste om han från Bonde Söker Fru som har facebook, vadå är det typ en dejtingsajt eller?
Jag: Neee, asså du har din sida, dina vänner o sådär bara o kan prata med dem
Mamma: jaha, men är det som en blogg då eller?
Jag: Nee en blogg är ju en dagbok typ..
Mamma: Jaha så en blogg kan bara vissa se..
Jag: nee en blogg kan alla se, Facebook är ju en community du måste va medlem
Mamma: Okej.. men asså vad gör man på facebook då?
Jag: eehm.. asså allt, man skriver till varandra, d finns grupper man kan gå med i, man lägger upp bilder aa asså allt typ
Mamma: Men vadå kan vem som helst se mina bilder då eller?
Jag: Jaa typ
Mamma: men jag vill väl inte visa upp alla mina privata bilder för alla
Jag: ne men du lägger ju bara upp dem som du vill visa
Mamma: Men Tiina i Paris hade ju sett när vi firade jul, varför ska man visa såna bilder för? dem sätter man ju typ i fotoalbum bara..
Jag: haha men vadå det är ju roligt o visa, dem är ju inte privata..
Mamma: Ja men så kan alla se dem bara sådär
Jag: ne men du väljer ju vem som kan se din sida
Mamma: men det är ju så bilder sprids ju så helt plötsligt har man massa bilder på nätet som man inte vill att alla ska se..
Jag: Men du väljer ju vilka som.. åååååh pallar inte låt mig ääta!

HAHAHA fast konversationen var myyycket längre och mer utdragen egentligen hahaha :P och d kanske inte lät så roligt nu, men garvade som fan efteråt haha ni skulle sett hennes min hahaha så söt, man såg verkligen att hon försökte fatta hahaha 8) Men hur fan förklarar man vad facebook är ens? Haha typ omöjligt fan haha inte ens ja själv vet vad jag gör där :P

Haha ne nu måste ja få i mig lite kaffe, med svart mjölk (!) så jag orkar dyka ner i plugget, eller facebooka som jag ju lär göra istället haha
Pyss o krrraaaaaaaam!


tjugoandra mars tvåtusennio

JA MÅ JAG LEVA, JA MÅ JAG LEVA, JA MÅ JAG LEVA UT I HUNDRADE ÅÅR!


Moha så var man 19 ååår dååååååå! ;)

Haft en riktigt bra helg! Firade mig igår med alla underbara. Började hos moko o d blev lite flipp och lite spårning som vanligt haha. Kommer aldrig glömma faisas min när hon ramlade ut ur toaletten HAHA! Anyway, drog ner ett gäng mot stan sen o mötte upp hoshi o dem ute oxå o så blev d utgång. Sämsta musiken men vi hade kul iaf! Så länge man är med dem bästa så är d ju lugnt :)

Och idag har det vart en riktig chill dag hemma med familjen och lite besök. Åt feeeetaste middagen och massa tårta såklart ;) Känns lite sjukt att tänka att det var ett helt år sen ja hade min 18-årsfest, en fest man inte glömmer direkt haha, och det här året har gått sjukt snabbt! O nu var man helt plötsligt lite vuxnare oxå.. elr inte haha :P

Nu ska ja fortsätta kolla film med la familia och äta mer tårta moha! :D
Pyss o krrraaaam!mer bilder på fb och bdb

Let the sunshine in

Sooool sooool sooool! Underbart! Helt sjukt hur glad man blir så fort solen kommer fram lite :) Snälla låt det vara så nu oxå ingen mer snöööö!

Btw körde jag ett skapligt hårt träningspass igår. Hade ju med mig min egna Personal Trainer, dvs brorsan haha så man fick ju en hel del tips. Har en ganska mysig träningsvärk i armarna idag iofs men I luv it!

Hade inte ens nåt speciellt att skriva, var mest bara så glad över det fina vädret haha :P Nu ska jag kila o äta Pasta Bolognaise med massa parmesanost och vitlöksbaguette som brorsan har fixat ;) Im staaaarviing!

Pyss o krrraaaaaam!My head spin right round right round

Vet inte varför det har blivit så men har märkt att ja skriver typ en gång i veckan nu förtiden haha. Pallar inte skriva blogg heller egentligen. Har inte så mycket att berätta. Vad händer mer i ens liv än typ plugg plugg plugg? längtan till sommaren och nedräkning till studenten? För det är väl typ så mitt liv ser ut just nu..

Igår kom brorsan hem iaf, en vecka tidigare än planerat men d e alltid najs. Förutom att han förstör mitt pluggmode eftersom han har bosatt sig i mitt rum, i min säng me sin data :P så har inte gjort ett shiet på två dagar nu haha tur att vi typ inte har så mkt plugg den här veckan iaf.

Så den här veckan lär gå snabbt iaf o ja längtar till helgen för då fyller jag ååååår!:D Kommer bli en riktigt chill helg, har redan bestämt maten för hela helgen haha (ovanligt) och på lördagen blir d firande me alla underbara så det kan inte bli bättre än så :)

och så ville jag bara säga att jag hatar Faisa för att hon visa mig den
Här bloggen. Asså kan d bli värre.. snygga tjejer me galet snygga kläder, snygga smycken, snygga killar o gaaaaalna klubbar :| Vadå typ hejinsemittlivärboringochmeningslöst! ;( haha :P

Pyss o krraaaaaaam!


Impossible is nothing!

Nehe här har man inte skrivit på ett ganska bra tag såg jag, så kanske får dra en snabb sammanfattning av vad som har hänt och inte har hänt i mitt så intressanta liv sen sist ja skrev då..

Kan ju börja med att säga att 100-dagarsfesten var najs, för d var väl där nånstans vi var sist ja skrev. Fredagen efter var ju inte så mysig direkt iofs, jobbig bakisdag i skolan med prov o allt haha, men men, förra lördagen firade vi Biston 18 år med utgång,  och veckan i skolan har väl vart som vanligt med plugg (och måste bara säga att skriva en uppsats har aldrig vart så chill som att skriva min Rastafari uppsats haha) i Tisdags kom våra Studentmössor o gav en gaaaalen stämning i klassen så nu står den fint nerpackad i kartongen på mitt rum för att behålla sin glans :MAnnars har d inte hänt så mkt mer för i Torsdags vakna ja me illamående, huvudvärk o allt va man nu kan tänka sig plus att ja vart förkyld i 2 veckor oxå, så var typ helt off hela dan somnade vid 10 o gick upp 11 nästa dag o så har hela helgen vart typ, sovit massor och så firades Farbror som fyllde 50 igår också och där bjöds det självklart på maaaassa maaaaat 8)

Btw tänke jag bara säga att:
  • Det är 14 dagar till Min födelsedag!
  • Det är 16 dagar till 75-dagars festen :P
  • Det är 27 dagar till påsklovet!
  • Det är 42 dagar kvar till Italien!
  • Det är 90 dagar kvar till Studenten!
Och ja jag har tråkigt, därför tänkte ja sluta skriva här oxå o göra nåt vettigt med min kväll :P

Pyss o krrraaaaaaaaam!