PUPPY LOVE

Igår började jag och min man dagen med ett träningspass, precis som nästan alla andra dagar. Vi stressa därifrån eftersom han skulle jobba, och jag skulle hämta paket och sen hem och plugga lite. En helt vanlig Tisdag allså.. trodde vi...

Precis innan han ska sticka iväg till jobbet, lite smått försenad, kollar han till en av hundarna eftersom han tyckte hon ätit dåligt på morgonen. Då ser han något slemmigt och konstigt ligga där bredvid henne på filten. Va har hon spytt? Nej vänta, vad är det här? Är det där en tass? Va.. nej.. va.. jooo.. DET ÄR EN VALP!

Vår lilla Nala födde valpar!!! Vi som inte ens visste att hon var dräktig! Hon fick svullna tuttar för kanske 2 - 2,5 veckor sedan vilket hon fått förut efter hon har löpt, dvs symtom på skendräktighet. Hon var inte tjock i övrigt så vi tänkte att det bara var det. Inte ens veterinären, som kollade henne förra veckan när hon kom dit för att få medel för att minska svullnaden i tuttarna, kunde se att hon var dräktig, hon var ju för smal! Trött har hon inte heller vart, utan senast i måndagskväll var vi ute o lekte o sprang efter pinnar och allt det där. Men neeeeej.. 3 små valpar har hon burit runt på i 2 månaders tid!

Snacka om att vi fick en chock! 7-8 timmar efter att första valpen ploppat ut kom den sista lillen. Så 3 små valpar blev det :) Och alla mådde bra! Mamma Nala med!

Och kolla bara vilka små godbitar hon fick! ♥
Piff (även kallad Leo Jr), Puff och Lillen/Junior ♥

Kommentarer
Postat av: Sardonia

Ooooh Mathilda jag vill leka med en av de!!!!

Postat av: mickis

Åhh så söttt!!!

2011-10-05 @ 23:23:01
URL: http://mikaelasedell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback