She's a sexy bitch

Om det inte vore så att nån klubb har nåt speciellt event varje dag skulle man aldrig hålla koll på dagarna här nere. Kom precis på att det är Söndag igen vilket det nyss kändes som det var så veckan har gått lika fort som vanligt. En riktigt najs vecka där vi har haft riktigt grymma efterfester på jobbet några kvällar. Har kommit därifrån vid 7-8 på morgonen och då har vi ändå slutat jobba vid 5 ungefär så det har vart flippat, lippat o blippat gånger hundra :P

Najs vecka allså förutom då att typ halva Eskilstuna tydligen fick för sig att dra hit till Rhodos just denna vecka. Är det inte sjukt att när man åker iväg nånstans för att slippa se samma gamla jävla människor som man ser hemma hela tiden så dyker de som man helst av allt inte heller vill se upp dit du åker? Fan vad världen känns liten vid såna tillfällen allså.

Jaja, kan iaf säga att det börjar kännas att man vart här en månad ändå för man börjar sakna vissa saker och personer mer och mer nu. Men men jag njuter fortfarande av livet här nere och stämningen är på topp så jag klagar inte!

Well well.. Nu ska jag fixa lite cup-noodles och kolla på nåra vänner avsnitt innan det är dags för work igen! Simma lugnt där hemma elr vart ni nu befinner er.

Pyyyss och Krraaaaaaaam!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback