Eskilstuna History X?

Kom nyss hem från stan. Blev inte direkt en helt vanlig shoppingrunda. När jag, Madde och Sando kom ut från H&M hörde vi nåt som lät som ett buller. Vi kollade bort mot torget och ser massa människor. Jajust tänkte vi det skulle ju vara Nazistmanifestation eller nåt liknande, så vi börjar gå mot det hållet för att se efter. Då ser vi hur man svajar med en stoor flagga och nu fattar vi att bullret är från deras fötter. Jag lovar det lät över hela stan när de gick! Så börjar de ropa, och helt plötsligt blir det kaos. Vi ser dem hoppa på nån eller nåt liknande och poliser kommer springa från alla håll.

Shiet vad äckligt det var. Det går inte att förklara, men om ni var där vet ni hur det lät och det kändes verkligen som en film. Polisen kom med hundar o shiet och spärrade av överallt. Vi som skulle gå mot nyfors fick inte gå där eftersom det stod ett tiotal poliser ivägen. Massa folk samlades och vi stod där minst en halvtimme innan vi kunde gå igen. Men vi hann inte gå långt innan det blev kaos igen, men nu var det bland alla människor som stod där, och poliserna kom igen. Helt kaos var det och vi visste inte vart vi skulle gå eftersom ingen visste vart nassarna hade tagit vägen. Till slut kunde vi gå hem iaf

Oj lite lång text kanske men var bara tvungen att berätta. Var så sjukt äckligt att se när de marsherade och det läskigaste var hur jävla mycket det lät när de gick. Har aldrig sett något liknande, kände som American History X elr nåt haha.

Nej men nu är jag hemma iaf, ska äta och sen kila över till Sando med Madde och Fayya. Får se vad vi hittar på ikväll :)

image438image439

Kommentarer
Postat av: Sarda!

Jääävla fucking nazzar!!!:@


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback