I'm scared of lonely

Well har haft en soft och rolig helg. Började i Fredags med att brorsan kom hem utan förvarning för att joina oss när vi firade syrran som fyllde år. Så vi åt indiskt och sen bakade vi paj, moffade o kollade på film bara :)

Sen igår drog ja me Gulstan till kurdfesten i Solna. Hade tom kurdiska kläder på mig 8) haha :D Men efter en dans bytte ja om, fan ja dog i dem hahaha. Iaf d va skit kul o ja Gulstan, Idres, Peshraw, Werya, Biston, Hoshi, Rafi o resten av gänget djuraaade haha. Mina fötter var typ sönder när vi skulle hem sen. Fast fick till en skön vurpa på väg till bilen när vi skulle hem hahaha. Helt isigt o blött o ja bara gled o drog Diana (gulstans lillsyrra) med mig o Biston dog av garv samtidigt som han försökte hjälpa oss upp, för ja slutade aldrig glida hahahahaa. Rakt i en typ vattenpöl oxå fan haha o precis utanför så d va ju inte så att ingen såg direkt hahaha 8) Men men tur att d var när vi skulle hemiaf haha :P

Deckade skönt hos Gulstan sen iaf, o imorse var d småjobbigt o gå hem har världens träningsverk fan haha! Är skit trött oxå har inte sovit så mkt, o så mkt plugg har man inte hunnit med heller eftersom brorsan är hemma. Men men vart en najsig helg iaf, och nu ska ja fortsätta umgås med brorsan lite eftersom han drar hem imorn igen.

Pyss o krrrraaaam!







Twelve songs

Stop all the clocks, cut off the telephone
Prevent the dog from barking with a juicy bone
Silence the pianos and with muffled drum
Bring out the coffin, let the mourners come

Let aeroplanes circle moaning overhead
Scribbling on the sky the message He Is Dead
Put Crêpe bows round the white necks of the public doves
Let the traffic policeman wear black cotton gloves

He was my North, my South, my East and West
My working week and my Sunday rest
My noon, my midnight, my talk, my song
I thought that love would last for ever: I was wrong

The stars are not wanted now: put out every one
Pack up the moon and dismantle the sun
Pour away the ocean and sweep up the wood
For nothing now can ever come to any good

// W H Auden

FINASTE!!!


Och se den
här

I am sasha fierce

Asså ibland hatar jag Beyoncé. Vissa perioder stör jag mig så jävla mycket på henne och tycker hon är jobbigt och typ tjatig o jag vet inte vad. Men så kommer perioder då jag älskar henne. Som nu! Älskar hennes nya album!




Och så fanns d inte embed på den bästa
låten på youtube såklart. Har verkligen tjajat ut låten till max haha. Hoshiar ville slå sönder mig för att jag satte låten på repeat typ 20 ggr. Men sen nästa dag hörde jag att han hade lagt in den i mobilen HAHAHA. Iaf bästa albumet. She speaks my miiiiiind!

I keep climbing and hoping things will change



För det första vill jag börja med att säga att jag hatar Geografi! Helt seriöst, det måste vara det absolut tråkigaste ämne som någonsin existerat. Jag spyr på geografiboken och somnar nästan varje gång jag tvingas läsa i den. Vem fan bryr sig om hur jorden i marken ser ut och vart maskar helst bor? Seriöst, som att dem kunskaperna kommer ta mig nånstans här i livet.. jävla skit ämne!

För det andra vill jag säga att jag vill ha vår nu nu nu! Jag är trött på min tjocka klumpiga vinterjacka, varma tröjor och vinterskor. Jag vill ha tshirt, skinnjacka och tygskor! Ååååh tänk vad underbart att gå ut på morgonen i solsken och inte frysa! Ge mig vår nu god damn it!

För det tredje har jag inget liv, och vad som roar mig mest just nu är att sätta på
Halo på högsta volym, sjunga med och beundra min oerhööört vackra röst 8) Haha okej det är inte vad som roar mig mest men d e fan kul o sjunga (läs: skrika) med så högt du kan i låten. Moving Mountains med Usher är bäst, speciellt i duett med Gulstan haha. Och helst ute när d blåser oxå 8) *psykosvarning*

Pyss o krrraaaam!


So sick

Well well, vem gick inte o blev sjuk sådär lagom när skolan började igen. Eller det började ju i måndags tom bara för att ja hade bestämt att träna då såklart 8) Anyway, sjuk har man vart iaf  så vart hemma hela helgen. Typ inte haft nån röst men gav mig ett gott skratt iaf eftersom d lät förjävligt varje gång ja öppna munnen så garvade varje gång ja skulle prata haha. Har iaf tillbringat helgen i min säng, lovar, har inte rört mig därifrån i onödan, o så har ja matat OZ. Inte hunnit träffa Gulstan heller som kom hem från Paris :(

Men men nu är man iaf bättre så hoppas bara ja blir helt frisk snart så ja kan träna, fan ja dööör. Aja nu håller ja på o dör av Coca Cola abstinens (var tvungen att skriva coca cola för min bror tycker det är förbannat kul när ja bara säger kola haha) så ska kila fixa det. Pyss o krrraaaam!


Carpe Noctem!

Brorsan har dragit tillbaka till Gbg igen, resten av familjen börjar snacka jobb igen och jag börjar tänka plugg igen.. typ.. iaf.. nästan... lite.... pytte...

Anyyyyywaaay.. Det jag skulle säga var att d märks iaf att lovet börjar ta slut. Imorn är sista lovdagen och the biggest problem kommer helt klart vara att somna imorn. Seriously, har somnat tidigast 5 varje natt, o ja är hur pigg som helst nu, så hur fan ska ja kunna somna imorn :S Egentligen måste ja sova typ NU NU NU (?!) för att kunna vakna tidigt imorn så jag är trött imorn kväll o yada yada... Bullshit! Sånt där funkar ändå inte på mig. Och kom precis på att räddaren i nöden, mina extra starka koffeintabletter, nog är slut vilket betyder att jag antagligen måste hälla i mig typ en liter kaffe på onsdagsmorronen. Yeeey!

Så om ja kommer helt speeedad till skolan på onsdag är det inte för att jag är supermegaexited över att skolan börjar igen.. nope it's just koffein baby!


är man en nattmänniska så är man...

Mitt 2008 - Del Två

Juli
Första veckan spenderades som sagt hos Morfar i Faaborg, Danmark vilket var helt underbart! Väl hemma igen fyllde Madde äntligen 18 vilket firades med en skitrolig och underbar grillkväll! Nya människor ploppade upp och så kom värmen och troligtvis en av sommarens bästa veckor! Borsökna varje dag, grill, vattenpipa o allt d vanliga på kvällarna men i värme! En sjukt rolig utekväll på Nybron, storgrillning i Sundbyholm och några sköna filmkvällar bjöd Juli på.



Augusti

Vädret blev sämre och det blev "Svensk Sommar" igen. Våra dagar fortsatte som vanligt, massa film, massa vattenpipa och massaaa Burn & Lion för min del. Batman hade premiär och vi hade en sjukt rolig biokväll. Fler roliga fest- och utekvällar på Nybron och ännu roligare taxifärder.Både Bernie Mac och Isac Hayes avled :( Sen började sommarlovet lida mot sitt slut och vi maxade sista helgen med grymt roliga festkvällar,  roadtrip till sthlm och The Voice 08, och låten Lady gjorde sitt. Och så började skolan igen och jag gick in på mitt tredje, och sista, år på Rekarne. Syrran flyttade hem!




September
Faisa fyllde äntligen 18! Jag levde kvar på sommarminnena, fortsatte träna på Friskis, hade roliga stunder med klassen som vanligt och  Syrran drog till NY o jag var inte alls avundsjuk. Arkeologiutgrävning, skolfoto, och besattheten av The Hills började! Både Stoffe och Caitlin fyllde 18, och Caitlin firades med en grym fest! Morfar var här nån vecka, syrran kom hem från USA med fina presenter och hösten började..



Oktober
Spexfoto "förfest, fest, efterfest" i skolan, dem började krångla med vår studentdag, Anja & Dunja fyllde så det blev käk på Ming o massa Kareoke haha. Sega höstdagar med massa plugg, Ashti fyllde 18 och vi hade en sjukt rolig kväll! Jag färgade håret Brunt, bakade fööör många Äppelpajer med Gulstan, Hade ett vääldigt slappt höstlov och lärde mig vilka mina riktiga vänner är och hur riktigt underbara mina nära och kära är! All kärlek till er!



November
Natalie fyllde 18! Annars började månade med en sjukt rolig Halloween fest som urartade i ett färgkrig haha. Moko hade inflyttningsfest, Sardonia kom på besök igen, Felle fyllde år och vi firade henne. Jag maxade Immortal Technique, hade många myskvällar med syrran, en hel del plugg, julpyntande i skolan, gick på tjejernas julkonsert i Fors Kyrka med Stoffe haha och hade en fööör rolig festkväll med tjejerna!




December
Sista månaden och mycket plugg i skolan. Bakade massa lussebullar, skolan bokade våra Cesena biljetter och så var det äntligen avslutning och Jullov! Började med att vi firade Sando, fix inför julen och bara slappa lovdagar. Firade Julafton med familjen och Mummu, hade en sjukt rolig juldag, fortsatta slappa lovdagar och så tillslut Nyårsafton som blev lyckat och jag fick ett mycket bra avslut på mitt underbara 2008!





Och så var vi här då - 2009.
Känns konstigt med tanke på att 2008 var ett roligt år som gick fööör snabbt. Men inget o deppa över för 2009 är här och det ser ljust ut! Ljuset som såklart är Studenten! Detta år är året då jag blir fri, och fyfan vad jag längtar! 2009 here I come!


Mitt 2008 - Del Ett

Januari
Första månaden på mitt 2008. Fortsatte med rätt mycket film och moffande med tjejerna om kvällarna. Åt en del Club sandwich på Perrongen, bokade egypten resan, och började träna på friskis vilket lyckades hålla i sig än idag! Var även en del studiebesök me klassen runt om i stan, annorlunda redovisningar, sörjde Heath Ledgers död, Gossip Girl började och jag var helt hooked och längtan efter sommaren började..



Februari
Ming Palace öppnade igen efter branden och vi var självklart där direkt! Träningen på friskis fortsatte, blev en tripp till syrran i Växjö, började med Körkortsteorin vilket jag iofs la på hyllan sen 8) Det blev sportlov och jag drog till brorsan i Gbg några dagar, Emma fyllde 18, man lärde känna lite nya  människor, och så kom sardonia o hälsade på o lyste upp tillvaron.



Mars
Under Mars blev det studiebesök till Sthlm med klassen, åt även på Ming med några i klassen, fixade massa  inför min födelsedag och räknade ned dagarna! Så kom påsklovet och jag fyllde 18! Hade en mycket rolig fest, och  resten av lovet blev chill och nedräkning inför Egypten resan..


April
Började med en liten konstig period, men med mina vänner klarar man allt. Hade en del roliga redovisningar i skolan och vi spelade in vår Hamlet film, firade pappa och sen finally - Egypten! En vecka i Hurghada med mamma, pappa och brorsan som var mer än wonderful! Väl hemma igen bokade vi biljetter till Jay Z konserten i Juni, njöt av det fina vårvädret grillade, luffade, rökte massa vattenpipa, basket och bara längtade till sommarlovet! Firade valborg i gbg..






Maj
Började hos brorsan i gbg med lisebergsbesök o hela kitet. Forsatte våra hobo lives med luffande o vattenpipa ute, syrran kom äntligen hem från Mozambique och Jag och Sando blev jagade av kameler i Fröslunda HAHA. Mickis fyllde 18 och vi åt på Ming, sommarvärmen kom och vi steke ute, drog på allkårsfestival på Campus i Växjö hos syrran och hade en sjukt rolig helg o fick bla se Looptroop. Värmen fortsatte och slutspurten i skolan började så man försökte bara hålla ut de sista veckorna, Ahmed och Iid firades.




Juni
Sista veckan i skolan som inte bestod av så mycket plugg utan bla aktiviteter ute i solen i Vilsta. Lata dagar i solen efter skolan var det som gällde, och så kom första doppet! Skolavslutning,  och så såklart Studenten och många skulle firas! Men det var inte bara sommarlovet som började utan även Fotbolls EM! Maxade helt o glodde i princip varenda match! Sen var det ju Finally Jay Z konserten som blev helt awsesome! SATC the Movie hade äntligen premiär, annars fortsatte sommarlovsdagarna som vanligt,  dock inte så varma, men med basket, hookah och massa Lil Wayne om dagarna innan Familjen Sandberg drog till Danmark...





Fortsättning kommer...

While you were sleepin

Asså vafan det här funkar inte längre. Jag kan inte vakna på morronen, vakna för en timme sen :S Har inte vaknat tidigare än 12 en enda dag på lovet, vaknar oftast mellan 1-2. Hinner ju inte mer än äta nåt sen är det helt plötsligt mörkt ute fan haha. Jag o brorsan hade bestämt att vakna innan 11 idag, men aa som sagt vi vakna för en timme sen. Fan måste do something about it, kommer ju vara lagom död när skolan börjar igen på onsdag.. skolan ja... *suck*

 
Orsaken bakom vf ja inte vaknar - filmtittande hela nätterna. Och då ser det ju ut sådär som andra bilden på dagarna sen... eller okej ja ljög det där var annan dag jul och ja var deckad efter juldan 8)

Happy New Year!

Jaha, kan ändå inte sova fast jag hade tänkt göra det för typ 2 timmar sen, så kan ju lika gärna bara skriva nånting här. Får väl bli om Nyår :)

Jaa jag klaga ju massa innan på all stress o sånt, så jag stressade inte aaalls ;P O d blev hur najs som helst! Började hos madde där vi drack massa goda drinkar o så, sen drog vi till stan till 12 slaget, träffa massa folk som vanligt o sen drog vi ut på Nybron där vi maxa dansen till skit bra musik. Skitkul! Så det blev en bra nyårsafton iaf, utan förväntningar brukar d ju bli bra så :)

Hade tänkt sammanfatta året 2008 här i bloggen oxå, hade tänkt fixa det idag, för d lär ju ta ett tag, men pallade inte hehe, bara segat o kollat film me brorsan så får ta det nån annan dag ist :)

Pyss o kraaaam!