Oweee owee ooh ice ice ice

Wooop wooop.. var med brorsan på O'learys och kollade El Clasico tidigare ikväll. Lite hamburgare, lite corona och så en feeeet Barca vinst! Fiiin kväll det hehe :)

Annars har helgen vart bra. Fest och utgång i fredags, vilket var riktigt kul eftersom det var ett tag sen vi var ute nu. Bästa var ändå att när vi kom dit sa grabbarna till mig o Madde att dem skulle supa oss fulla eftersom vi skulle ut och dem inte, men efter lite kortspel och charader med straff så slutade med att det var grabbarna som var hinkade och helt plötsligt följde alla med ut haha :D Så jag och Madde lyckades med vår plan :P Lördan blev lugn sen och hann trycka i mig en 8 rätters meze + grillmix på Beirut, vilket gjorde att jag var så mätt resten av kvällen att jag inte pallade gå upp från soffan för att gå till kylen ens hehe 8)

Aja, blev lite onödigt babbel här men var ett tag sen man uppdatera som vanligt. Imorn är det iaf sthlm som gäller, hoppas på lite shopping. Gäller bara att somna tidigt nu då, måste gå upp typ 9 vilket är det tidigaste jag gått upp sen innan sommarlovet elr nåt så får väl se hur det går 8)

Pyyyysss och kraaaam!realitycheck

I'm terrified, but I'm not leaving

cuz you will never let me down


To fast to furious

Okej såg nu att jag skrev ett fett tråkigt och onödigt inlägg igår, men var riktigt irriterad just då så var väl därför. Nu sitter jag iaf här och pallar knappt skriva för mina armar här helt sega efter mitt hårda träningspass idag. Jag är nog expert på att köra slut på mig själv på gymmet. Imorn kommer jag säkert inte kunna röra armarma, var så förra veckan iaf haha. Men men, jag gillar ändå träningsverk, då känner man iaf att man gjort nåt :)

 

Anyway ska inte sitta o babbla massa shit idag med. Anledningen till att jag ens skrev idag var för att jag skulle lägga in den här låten. And this is what I need you to do: Bränn låten, sätt er i bilen, kör ut på motorvägen, höj volymen och gasa.. och försök hålla hastighetsgränsen sen ;) Love it!

 


Mothafucker i'm ill

Idag har jag setat i 4 olika telefonköer under två timmar, fast jag bara har ringt till två olika ställen - sjukrådgivningen och vårdcentralen. Asså dem är ju fan mongolider allihopa! Man ringer och berättar vad som är fel och dem skriver upp allt i sina journaler men ändå måste jag rabbla upp allt igen varje gång jag ringde på nytt fast de hade allt framför sig på sin jävla dataskärmar "aa ont i halsen, feber, svullen, kan inte svälja..." repeat repeat repeat. Fan kändes som jag var nån doktor i greys eller nåt som ringde åt en av mina patienter till slut haha.

Och allt detta i två timmar för att dem till slut ska säga att vi får ringa imorron bitti istället för att få en tid. Wtf! Vi ringer ju nu för att vi vill ha en tid nu! Väntat hela helgen på att det ska bli bättre men när det istället blir sämre så vill man väl veta så fort som möjligt om det är halsfluss som kan botas elr bara vanligt ont i halsen, så man slipper plågas ännu mer. Irriterande när man vet att det finns jourtider oxå. I mean, hur lång tid tar ett blodprov egentligen? Fett sega mongolida människor det finns allså.. Och nej det e inte jag som är sjuk, som tur är *knock on woods*

Och jag vet att jag inte uppdaterar så mkt, har inte pallat. Men vem vet det kanske kommer tillbaka! :)

Nej, nu ska jag kila och ta hand om min sjukling lite till, för vårdcentralen verkar ju iaf inte kunna göra det så.. Dr Grey at your service!