Borta i tankar

Den här låten passar mig perfekt just nu...


Iband vill man bara försvinna
man mår kefft, att aldrig få vinna

Man söker efter sanningen, men sanningen gör ont
allt känns för jävligt, ensamt och tomt

Det ända jag hör är mitt hjärta som bankar
Jag är för långt borta i mina egna jävla tankar

MY SWEET EIGHTEEN!

SÅ VAR MAN MYNDIG MOHA!
image643

Lördagen vart till en början en stressig dag, fix i lokalen, sminkning på Make Up Store, hem fixa håret o äta, sen tillbaka till lokalen för mer fix, byta om o sen började folk komma.

Vi radade upp våra egna helrör på VIP bordet och festen satte igång ;) Musiken var najs o fler o fler folk började droppa in. Jag hade hur kul som helst :D Massa roligt folk, iaf de jag kände haha, och vi dansade massor :D Sen blev det ju såklart lite knas med bråk o allt, men det finns ju horungar till allt så inte så konstigt. Men även trots bråket och att jag vart fett lack där ett tag, så sket jag i det o vi som var kvar fortsatte festa till runt 4 - 5 på morgonen då jag, Faisa, Vickan o Dado upptäckte att det bara var vi kvar hahaha.

Men vi fortsatte flumma oss lite, tills jag o faisa la oss o sov på ett bord i nån timma, innan vickan kom o väckte oss haha. Började städa lite smått men med tanke på vilket tillstånd man var i gick det inte så snabbt haha. Rätt mycket o städa oxå, lokalen såg för jävlig ut. Sando kom o hjälpte till iaf o vid kl 13 var vi klara o drog oss hemåt.

Gårdagen blev en riktig bakis dag, med först påskmat o tårta eftersom vi inte hann det i lördags, sen sova i 3 timmar, vakna o gick med Sando o åt pizza på kvällen haha. Hade som sagt inte sovit mycket så sov gott inatt. Förutom att mina fötter har domnat sen i lördags o vägrar vakna haha, orkar inte gå 8)

Iaf födelsedagen blev mycket lyckad, trots lite tjaffs, men det hör väl till :D






Tack till mina älskade Tjejer ni är bäst! Tack till min bästaste bror och hans underbara kompisar! Tack till Stoffe för allt och för att du var så söt hela dan o kvällen, och sist men inte minst tack till Hoshiar, du är bäst! :D

Och ett stort tack till er andra som var där, jag hade hur kul som helst.
Och Tack för alla fina presenter :D

Till er som tyvärr inte kunde vara där, Natalie, Sarda och min Hulken
I really missed you! :(

Mer bilder HÄR

when i see you ?

ÄNTLIGEN PÅSKLOV!

Kunde inte komma bättre. Har sett fram emot de här 10 lediga dagarna så mycket och dem behövs verkligen! Har inget speciellt alls planerat, men det känns så skönt. Har ändå en hel del saker som jag ska hinna med så tiden kommer nog gå fort. Och även fast en del saker kunde vart bättre just nu så känns det mesta okej och jag är glad!

Men hur kan man inte vara glad när man fyller 18 år om bara två dagar moha :D Var med brorsan o kolla på lokalen idag o den såg riktigt najs ut. Har nästan fixat allt nu, ska iväg till faisa o madde ikväll o ta lite musik från dem så jag kan fixa iordning en riktigt grym playlist till på lördag! Åååh längtar! :D På lördag ska jag bara släppa allt o inte tänka på massa skit, ha roligt med mina vänner o helt enkelt bara FUCKA UUUUUUUUUUUR!

image628 image629

You are one of a kind

Igår drog vi till Västerås för lite shopping. Meningen var att jag skulle hitta nåt till min födelsedag, fast det gick inte så bra. Men kul hade vi iaf! Vi åkte med två bilar så vi racade lite på vägen dit haha. Alltid roligt att åka bil med musik på högsta volym, och när det sen är med cp människor blir det ännu roligare haha :D Gled runt i stan o zajkade oss som vanligt medans vi kollade kläder. Sen tog hungern över och vi åkte iväg för att äta på nån kurdisk restaurang. Åt så jag höll på att spricka och hade fan matkoma i typ 5 timmar sen :O fattar inte hur :/ När vi kom hem sen var alla lite små döda, så hängde med Gulstan o bara kollade film och snackade lite skit på kvällen.

Seg söndag som vanligt, men var iaf ute lite nyss i det fina vädret. Härligt med sol, men fan vad man längtar till sommaren nu ! Fast just nu längtar jag faktiskt bara till Torsdag eftermiddag. Eftersom det betyder Påsklov i 10 dagar! Och dessutom är det snart lördag! 6 dagar kvar...


Ming Palace i onsdags

Long time no seen!

Okej jag vet jag skriver knappt blogg längre... Men pallar inte!
Är en hel del som händer nu, plugg, fix inför min födelsedag och annat shiet

Min födelsedag ja.. 11 DAGAR KVAR!
FATTA! Sen är man myndig mohahaha :D
Om man bara kunde fixa nån jävla lokal nån gång!!
Det är väl typiskt att man ska fylla på Påskafton, och ännu mer typiskt att hela Eskilstuna helt plötsligt har bestämt sig för att fira påsk i alla lokaler som finns!

Aja dags o sova snart så man orkar med morgondagen. Mkt i skolan nu.
Blir iaf Ming på kvällen imorn med några i klassen eftersom Jala fyller!  ;)

image623image624
♥ Älskar er ♥

To the big city

image620
Stockholm imorn med klassen

- Besök på Armémuseet
  - Shopping och lunch i Kungshallen!
- Teater på Dramaten

Det är så varje skoldag borde se ut ;)

Random

Bra uppdateringar det var här då 8)

Kan väl sammanfatta helgen lite kort iaf till att börja med.
Fredagen lystes upp av min älskade Sardonia som kom hit på en snabb visit från Sthlm över dagen! Blev massa skitsnack och kramandes eftersom man ständigt saknar den jäveln! Underbar dag iaf :) Fredagkväll spenderades sen med Sando och Gulstan och lite filmtittande. Lördan var Tuna Park med Sando som gällde, och hänga med Gulstan igen på kvällen. Söndagen bestod av plugg, övningskörning och träning. Inte så intressant i know 8)

Och idag är det måndag igen. Kändes inte så jobbig iaf, trots att vi hade både Beep test på idrotten och ett skit svårt matteprov. Soligt och fint väder var det iaf fast det var kallt. Blev en promenad med Gulstan och Leo, (hunden allså) sen på kvällen. Var skit kallt men ändå skönt. Vi släppte Leo lös på ett dagisområde så han fick springa runt lite medans vi satt o snacka lite skit ;)

Nej nu är det dags o sova. Peace out....

image618image619