All the crazy shit I did tonight, will be the best memories


Blev en riktigt lyckad utgång igår. Började med att jag Madde och Sando drog en flaska tequila innan vi drog till Harrys. Och som tur var spelade dem sjuuukt bra musik igår! Catja och Andreas från PH var där men nån brud till DJ som jag känner igen men inte minns vem hon var, och hon blandade gammal och ny hiphop och Rnb på bästa sätt så vi hade sjukt kul. Inte som sist när vi var ute på Olearys. Säääämsta jag någonsin var med om! Går aldrig dit igen allså. Sämsta musiken och tråkigaste människorna. Uuusch!

Och idag snöar det massa så har bara segat inne, men nu måste jag nog ta tag i mig själv och fixa iordning mig lite. Ska på bio och se Shutter Island ikväll men vi tänkte dra och käka på Ming innan. Var sååå sugen igår och nu är jag skithungrig eftersom jag har sparat mig hela dan haha. Blir skönt med en lugn kväll efter gårdagens härj =)


Pyyyss och Kraaam!

You're disturbing my flow

Först vill jag säga att gå ALDRIG till Chic Smedjan när ni vill fixa håret! Jag har alltid gått dit och vart nöjd men nu går jag aldrig dit igen! Sämst! Gjorde slingor för två veckor sen ju, men gick tillbaka nu i veckan för att jag tyckte det såg oranget o gult ut. Hon fixa det då utan extra konstnad såklart, eller "fixa" ska man nog säga för det sluta istället med att jag gick därifrån med en VIThårig utväxt. Såg ut som en vit fläck i hårbotten, helt sjukt! Gick tillbaka nästa morgon och när jag sa att jag tyckte det såg äckligt ut som att jag har gjort det själv hemma säger hon "nej det ser proffessionellt ut". Ville bara garva haha. Hon kunde fixa det.. men inte gratis såklart och my ass att jag betalar igen när det är hon som förstört mitt hår.

Så gick till Sandos syster (som är frisör på El Pelo) och hon fick en chock när hon såg hur jag såg ut. Snäll som hon är fixa hon det iaf åt mig och hon själv hade lust att skälla ut frisörerna på Chic. Så nu vet ni, gå aaaaldrig dit!


Då                                Nu

Annars då.. eeh jaa inte så mkt eftersom det är snöstorm ute och man får brainfreeze och snö i ögonen, öronen, näsan och överallt så fort man går ut. Har därför vart hemma hela dan och segat. Lagade god mat så legat deckad i matkoma en timme i soffan nu hehe. Är gone away from home for the weekend av lite olika skäl, men nu har min knubbsäl lämnat mig för jobb så jag är själv igen, eller piff och puff är ju här men de sover mest =) Så jag ska ta och ringa min bästa Sando för att se vad vi ska göra ikväll! Eller rättare sagt bråka om vem av oss som ska komma till vem, för ingen av oss har nog nån direkt lust att ta oss ut i det här vädret hehe. Pyyyss och Kraaam!


bajs

Är så hungrig att jag vill gråta

Har inte ätit sen klockan 9 imorse. Seriöst allså. Då åt jag cornflakes och yoghurt. Men var hos frisören och sen tränade jag så när jag kom hem o hade duschat vid 3 var ja så hungrig att jag inte hade ork att ta fram o laga nåt ur frysen. Tryckte i mig två mackor o en banan för att inte dö på plats. Det enda som fanns i kylen var nåt min syster hade gjort.. dvs vegetariskt. Och ni som känner mig vet att jag inte äter vegetariska grejer utan kött! Spec inte när jag har tränat. Skulle kunna döda för en fet biff nu..

Plus att jag har min lingonvecka också. Den rubbar hela mitt matsystem, för kan inte äta vad som helst då. Är som en gravid kvinna, får cravings efter vissa saker och blir illamående av andra. Så nu sitter jag här helt utsvulten. Känns som jag gått ner 10 kg bara för det.

Måste samla krafter för att ta mig till konsum nu. Hoppas jag inte däckar i nån snöhög bara, har hört att det ska bli snöstorm. Kul att dö av både svält och förfrysning...


Blondes have more funGjorde slingor nu i veckan. Tanken var ju att jag skulle få bort min blekta bruna färg, äckliga utväxt och så småningom gå tillbaka till min vanliga hårfärg. Typ. Och på bilden ser det ju ljust och normalt ut, men i verkligheten.. aa vettefan allså jag tycker det känns typ.. oranget? Och för mörkt. Skumt är det i alla fall, får väl hoppas det blir bättre snart.

Haft världens skummaste vecka också. Vart så irriterad på allt o alla så det inte är sant. Fick typ nervous breakdown en dag också, helt sjukt. Inte så kul. Men blev på bättre humör i slutet av veckan iaf.

Just nu är det mysskväll som gäller, har ätit massa massaaa tacos och druckit en hel del vin, och ska fortsätta mysa nu med ännu lite mera vin, kanske lite ost o kex och sen lite godis till nån bra film. Fööör nu är det sluuut på veckan, det är dags fööör löördaagsmyyyyyyys!

Pyyyyss och Kraaam