Everybody knows that nobody really knows

Min bror sa till min syster för några dagar sen "så här lite inloggad på msn har mathilda aldrig varit i typ hela världshistorien.. har d hänt nåt eller? vad gör hon!"

Haha och det är fan sant, har inte vart online på msn på typ hela lovet så man kan ju undra vad jag gjort? Saken är att jag inte gjort nånting.. har  bara tagit det lugnt helt enkelt och inte pallat med datorn så mkt :)

Fast för att inte har gjort nånting har jag ändå hunnit mkt.. har tex hunnit färga håret, åkt galna bildfärder med stoffe (haha) utgång me tjejerna o firat Emma, börjat sy på en av mina studentklänningar ( elr ok inte jag då men iaf) kollat klart på OZ, kollat typ två säsonger av Scrubs, driftat ute vid Volvo, roat mig med att se en bil åka ner för vilstabacken, sett en heeeeel del filmer, tagit många rundor på stan, sovit och framförallt ÄTIT :D Helt enkelt lite av varje och jag fick ett rätt perfekt lov ändå alltså!

Var ledig idag också vilket var väldigt skönt, men hatar att man ställer om sig för lov så lätt, för nu blir det jobbigt me skolan igen. Orkar inte!! Tur att det på Torsdag bara är 100 dagar kvar till Studenten iaf, ser lite ljusare ut då ;) Och torsdag innebär ju även 100-dagars festen! Så kan nog bli en bra vecka iaf :)

Och förresten, lite seg jag vet.. men om ni inte sett Happy Feet så gör det! Haha fan bästa har garvat åt den i efterhand i flera dagar haha!

Pyss o krrraaaam!


Den fanns inte på youtube (!) men..
LADDA NER LIONEL RICHI & AKON - JUST GO!! BÄÄÄASTAASTE!!!

A fork in the road



VAFANCULO EH!

Har haft en sjuuukt rolig vecka! Började i måndags med att min Italienare Alberto kom för att bo hemma hos oss. Tillsammans med han, alla andra italienare och alla andra värdar från klassen och Smid har vi haft skit kul! :D Vi har ätit tacobuffé, bowlat, spelat biljard, åkt skridskor, spelat minigolf, ätit på phoenix, hängt på Java, lagat köttbullar och massa annat. Verklligen skitroligt och jag saknar dem redan mycket! Så tråkigt o ledsamt när de åkte hem igår :(

Saknar Kamils skratt som hördes över alla, Albys flummeri och truso poser, Lucas blickar, Coffees fina gubbposer (HAHA) Sanus "dont touch my hair" och allt annat oxå! Om två månader ses vi iaf igen i Italien! Längtar! ;D

Och så är det ju lov nu, hur skönt som helst! Känns som jag har fått två veckor lov eftersom vi inte hade nån skola när Italienarna var här. Idag är det iaf Emma som ska firas, så det blir ut o äta o sen får vi se. Och så är det ju Alla Hjärtans Dag idag oxå, har ätit massor av gelehjärtan och nu sitter jag o väntar på blombudet som ska komma me blommor till mig... från vem? Det återstår att se ;)

Pyss o krrraaaam!




We're on top of the world!

Har bara en sak att säga om denna helg - fööööör bra!

Började i fredags med att vi firade Rim som hade fyllt 20 år! Vi började hos moko och drog sedan ut till Nybron. Träffade på Stoffe, Philip o grabbarna och vi maxade där inne som vanligt. Sjukt kul!

Så igår var det bara att tagga till igen för nu skulle Gabriela som oxå hade fyllt 20 firas! Började hos Anja och Simson innan vi drog till Kroatiska Föreningen. Fick fööör god mat från akropolis och spritbordet förflyttades sakta men säkert över till vårat bord haha. Hela gänget samlades och vi maxade som vanligt. Flippination in the nation! Skit bra musik, alla var på bra humör, alla var snygga och glada och allt var bara såå braaa! Men såklart om man har alla sina underbara samlade så kan inget gå fel :) Verkligen lyckad kväll!

Men såklart imorse mådde man ju som man förtjänade efter två vilda kvällar. Men men det är det värt :) Så idag har det bara vart chill och massa fix här hemma eftersom mitt italienbesök kommer imorn! Javisst, de närmsta dagarna ska Alberto Ridolfi bo hemma hos mig haha. Ska bli kul :D

Pyss o krrraaaam!


fler bilder finns på fb eller bdb för dem som e intresserade...

Studio fiftyfour

Allså hur kunde jag glömma bort den här låten? :S Helt sjukt fan. Jag o Faisa bombade den i somras under alla festkvällar, eller vi bombade den under alla vanliga kvällar med för den delen. Men vi taggade alltid som fan till den, men sen när sommarlovet tog slut bara glömdes den bort typ :( Skit skumt, jag som aldrig brukar glömma mina sommarlåtar. Men så kom jag på den idag av någon anledning iaf o d väckte minnen, så nu är den back on track igen :)


Annars händer inte så mycket. Vill bara att den här veckan ska ta slut så att det kan bli helg. För helgen ser rätt lovande ut, och sen får vi ju inte glömma att om en vecka från idag, nästa måndag, kommer min italienare! Weeeiiii :)

Och en sak till; Jag veeeet att mitt liv är sååå intressant att man typ dör om man inte får läsa min blogg, meeeen.. min blogg är faktiskt inget klotterplank för patetiska, omogna och fega idioter som inte vågar stå för vad de säger :)
 
Just so you know.. Pyss o Kram!