Adidas Marley Track Top

image602
Denna Adidas tröja skulle jag verkligen inte säga nej till!
Ge mig någon? Snälla! 8)


It's a mad world

Det HÄR är fan helt sjukt alltså. HELT SJUKT! Vad fan är det som händer med världen?! Jävla zajk människor det finns alltså! Sjukt Sjukt Sjukt!


Älskade syster!

image598image599
image600
GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA SYSTER PÅ 25-ÅRSDAGEN!

Du är underbar, bäst och betyder så mycket för mig!


Elsker daj min lile skadt :) <3

En helt vanlig skoldag för spsp2

Studiebesök idag med klassen. Vi var på Energi och Miljö och fick lyssna på presentationer av Parken Zoo, Kommunfastigheter och såklart Energi och Miljö. Som alltid ser vår klass till att vara så minnesvärda så möjligt haha. När någon av föreläsarna säger "Fika" är hela klassen framme vid bordet på en halv sekund och rensar drickor, bullar, delicato-bitar, kakor, godis och allt som finns. Inte nog med det så droppas även dem skönaste kommentarerna och frågorna titt som tätt.

Philip: "Den väger nog 500 000 kubikton!"

Mickis: Men Amiiiir.... oj Philip, stjärna (philip*)
Jag: HAHAHAHAHAH vadå inte påverkad av Msn!

Inte konstigt att alla studiebseök är så roliga!
image596image597
Nästan hela klassen + Joel som är fotograf

SPSP2 - Born to be wild!

Unbelievable

Skådespelaren Heath Ledger har hittats död i en lägenhet
på Manhattan i New York, uppger CNN.

image593image595
VAA???!! NO NO NO!! OMG! NOOOOO! :|:|
Kan inte fatta det! En av mina favorit snyggingar ju :(
Fan vad hemskt! Han blev bara 28 år och han hade ju en liten dotter också :(
Usch, undrar why elr hur. Riktigt hemskt iaf!

Bland kameler och pyramider

image588image592
image590image591

Bokat och klart
Egypten, Hurghada; 7 - 14 april 2008

The one where everybody finds out



HAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHHA!
Jag garvar lika mycket och lika högt varje gång! Ross är bääst! :D

Move move shake shake!

image587Var och tränade med Emilia på Friskis idag. Skönt att komma igång med träningen nu iaf, gäller bara att fortsätta nu hehe. Men tror det är ganska lugnt, har börjat tänkt ut ett träningsprogram och känner mig motiverad så det här ska nog gå ;)

Efter att ha ätit och duschat har jag nu bäddat ner mig bland alla kuddar i sängen med datan i knät hihi. Så skönt! Hade tänkt kolla på en film innan jag sover, men kan aldrig bestämma mig bara! Borde sova gott efter träningspasset iaf! ;)

En aning övertrötta

Ett samtal om Felicias brors dotter....

Mickis: Men då är du alltså hennes bror..... mor!
Jag: VA?! Du menar morbror?
Mickis: Nej alltså hon är hennes bror-mor
Felicia: HAHAHAHA hur kan jag vara hennes bror-mor?
Mickis: Ja men alltså jag tänkte bara att det är din bror..... och du är hennes mor!
Jag: HAHAHHAHAHAHHAHAHA
Felicia: Omg, så skulle det ju vara om man fick barn med sin pappa!!

HAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA Jag garvade tills luften tog slut!
För den tanken brukar man ju tänka på rätt ofta 8)

Inna Di Red


Like spring to my ears

Jag lyssnar jämt på webbkanalen P3 Street. Bästa radiokanalen som bara spelar Hiphop och R&B, med lite inslag av reggae, dancehall, soul osv. Inget skit snack eller jobbig reklam, utan bara grym musik!

Iaf, det var inte det jag skulle prata om utan, de senaste dagarna har de spelat några låtar som påminner mig så jävla mycket om den här tiden förra året. Eller okej, det var kanske inte just i Januari förra året, utan det var väl snarare under våren i Mars, April nån gång, men iaf!image584

Jibbs - Chain hang low
Lloyd  ft. Lil Wayne - You
Akon - Don't matter

Åååh minnen!
JAG VILL HA VÅR NU!




Ingen kickar fotboll som han!

image583
Zlatan vann både priset som Årets Manlige Idrottare och Jerringpriset på årets Idrottsgala som var nyss. Men det var inte det jag skulle säga egentligen utan: Oh My God vad snygg han var i kostym :| Så söt när han pratar och ler haha, satt och log hela tiden jag med.

Tills dem filmade hans höggravida tjej! Damn den där Helena alltså, damn it! Hon hann före mig 8) Och inte nog med ett barn, hon måste ha två små Zlatan kopior oxå.

Aja, Zlatan i all ära, men I pray to God att hans barn inte har eller får hans näsa iaf!


It's not easy beeing a largehead

Tror nog att min bror har tagit åt sig liiiiiite för mkt av det ökända smeknamnet Storhuve genom åren....

image582

Inte blev det bättre när jag såg att han hade joinat en ny grupp på Facebook:
- " FFFOSH - Förenade Föreningen För Oss Med Stora Huvuden"

Okej jag ska inte ljuga, jag joinade teamet jag med 8)

Something to think about

You're driving along in the hurricane, and see 3 people at a bustop

The first is an old lady, she's sick and is about to die
The second one is your best friend who had save your life
and The third is the girl/boy of your dreams


But the thing is, you only got space in your car for one person
who do you take with you?

This is a hypothetical question and a riddle thats supposed to show
what type of person you are and where you at in your in life.

Back to reality

image581

Puuuh, jobbig skoldag
. Första dan i skolan efter lovet och alla var redan så trötta att man kunde tro att vi hade gått i skolan i flera veckor redan. Men så brukar det ju vara, alltid lika svårt att ställa om sig när man inte är van att behöva gör nåt eller ens röra på sig under lovet, elr iaf jag då hahaha 8)

Vi hade iaf inte så lång skoldag vilket är skönt, men när jag kom hem var det till att plugga. Blev lite Historia, och alldeles strax måste det även pluggas lite Psykologi. Men innan dess ska jag ta och laga lite mat. Köttfärs á la Bullen, my specialty and my favourite ;) Äter köttfärsås minst en gång i veckan hehe, men tröttnar aldrig, I still luv it!

Nej, nu ska sätta på lite Stephen Marley och börja med matlagningen!

Errorerrorerror

Syrran åkte hem idag och brorsan åkte i Torsdags. Nu är det tomt i huset igen. Märks verkligen att lovet är slut. Suck :/ Har verkligen verkligen iiiiingeeen lust att börja skolan än. Känner mig inte utvilad, fast det ända jag har gjort på lovet är att tagit det lugnt och segat. Skulle behöva en vecka till där jag bara kunde sova och ta det lugnt. Inte känna nån stress över skolan och ha tankarna på vilka läxor som måste göras. Orkar fan inte mer. Den här terminen kommer bli jävligt jobbig dessutom så det gör ingenting bättre. Dessutom pallar jag inte vinter o mörker längre, inte för att man nånsin pallar det, men den här hösten och vintern har vart värst. Snacka om depression...

Aja blir mer depressed när man sitter o funderar på det så ska sluta skriva. Försökte iaf koppla av idag för att ladda upp inför imorn, bastade läänge, och gosade ner mig bland alla kuddar och kollade på film. Men nu är det nog dags att sova. Försöka iaf. Idrott står först på mitt schema imorn, suck....

Victorias Angels

Åt på Bamboo med mamma, pappa och syrran idag. Var inte sugen på den maten direkt, men när man väl kommer dit och ser maten ändrar man sig haha. Speciellt när jag hittade Kycklingen i röd stark curry sås, och jag gjorde min mongoliska bbq tallrik extra stark! Var verkligen vad jag behövde. Ni vet sån där riktig stark mat så att man blir helt varm, snoret rinner, man kan knappt andas och dricker 15 liter vatten? 8) låter kanske äckligt men, OH YEAH säger jag bara haha, elr vad säger du faisa? 8)

Orkade aldrig röra mig hemifrån sen så stannade hemma och kollade på några Gossip Girl avsnitt till. Blir helt hooked! Sen hittade jag Victoria Secret Fashion Show 2007 på Tv-links så jag kunde inte hålla mig haha. Det kommer ju imorn men var tvungen att titta haha. Jag brukar tycka att modeller är för smala och att för smala tjejer inte är fina, men dem tjejerna är verkligen undantag. Killer bodies allihopa :| Jag dör fan när jag kollar, undrar hur killaar känner 8) Man blir ju peppad inför träningssäsongen iaf, HAHA sä tror verkligen, men iaf, Faisa när du har sett det imorn vet jag att du kommer vara likadan moha så nu jävlar! 8)

and btw

GRATTIS DAVID PÅ 18ÅRS DAGEN<3<3
Den ärligaste, underbaraste, gosigaste och segaste människan i världen haha :D
(snodde faisas beskrivning, för den stämde för bra haha)

image578 image579

Okej förstår om ingen fattar vad jag babblar om men who gives. Nu ska jag kolla på nåt Vänner avsnitt innan jag sover.

Fred och vita duvor, som brorsan brukar säga.

You know you love me

image576image577

Var på Perrongen med Sando, Madde och Faisa ikväll. Åt skitgod Smultron och Björnbärs sorbet! Mums :D

Har kollat massa Gossip Girl fram tills nu. Både böckerna och tv-serien äger! Men nu är det dags att sova. Sleep tight!

Late evening or Early morning

Fan nu är klockan halv 5 igen. Jag som hade tänkt sova efter att jag och brorsan kollat klart på vänner vid 3.

Men men, typiskt mig. Är väl bäst jag går och lägger mig nu då, och försöka gå upp tidigt imorn. Lycka till med det säger jag bara haha! Har fan vaknat 1 varje dag, and me dont like it. Hinner fan inte öppna mina ögon innan det är mörkt ute igen haha.

Aja dags o kila då. Peace in the middle east.....

image575
Hahaha du är bäst! Älskar dig <3


1:a januari 2008!

Igår var nog den skummaste, eller iaf mest annorlunda Nyårsafton jag har haft haha. Jag var inte så taggad dagarna innan och brydde mig knappt att det faktiskt var Nyårsafton. Jag var inte ens festsugen och ville bara att det skulle bli nytt år. Kanske berodde på att dem jag ville fira nyår med var utspridda lite här o där, annars vet jag inte.

Iaf, eftersom jag inte var taggad hade vi inte planerat nåt speciellt heller. Satt med pyamas till klockan 22 hemma haha, då madde kom. Efter en stund kom även Faisa och vi drog oss ner mot stan för att möta David och Damir. Fyrverkerierna var höjdpunkten och vi skålade med champagne. Var iaf kul att träffa lite folk och önska alla gott nytt år. Efter det drog vi mot Lundby där det skulle vara fest, men när vi kom fram hade dem vi skulle träffa dragit, och eftersom jag inte ens var på fest humör från början drog vi därifrån. David och Damir drog nån annan stans, och jag och Faisa promenerade hem till mig. Hos mig satt vi hela natten och kollade på Vänner, Family Guy och massa annat kul. När hon drog vid halv 7 på morgonen deckade jag skönt, och vaknade för en stund sen.

Låter inte som den ultimata nyåraftonen va? Nej det var det verkligen inte heller haha, men jag hade kul. Hade verkligen inga förväntningar så allt som hände var positivt. Fick iaf börja det nya året på det klassiska Bullen sättet - Med några av mina närmsta vänner, nerbäddad bland alla kuddar och tecken, myskläder, några Vänner avsnitt och choklad! :D