Anonymous A....??

Efter förra veckans tre festdagar då vi firade både Ashti, Chia och Anja bestämde vi oss för att ta det lugnt den här helgen. Iaf jag och madde bestämde oss för en lugn helg eftersom lördagens firande av Anja tog alla helger hittills haha. Så igår tog vi det helt enkelt bara lugnt, satt o fika o snacka hela kvällen i stort sett. Men när vi var påväg hem och hade gått o babblat massa shit som vanligt blev jag tyst o kolla på madde innan jag börja garva.. för heeeela fuckin kvällen var Fest, alkohol och mer alkohol det enda vi hade snackat om! 8)

Så med tanke på att Josef fyller år idag och att jag och Madde blev för rastlösa efter igår så lär ju den här helgen iaf inte sluta helt vit som det var sagt haha. (kanske behövs ett AA möte snart ändå?) Men men så länge det inte går som förra lördan så är det lugnt haha :)

Pyss och Kraaam!

P.S Juuuust.. efter att ha klagat på mitt äckliga solblekta extremt blonda hår i typ 2 månader elr nåt bestämde jag mig för att göra nåt åt saken igår... så nu blev det såhär! D.S


Call it what you wanna call itOnsdag = Fest
Fredag = Fest
Lördag = Fest

= Vi ses på söndag.. elr nej snarare måndag! 8)

mmmm watcha saaaaay

Long time no seen.. elr nåt. Som vanligt är ja seg på att uppdatera. Meeen meen..

Igår fyllde Ashti år så ikväll blir det hem till henne för lite mat och dricka. Eller nej där ljög jag.. MASSA mat och dricka ska det va 8) Med tanke på att förra helgen var fest- och alk oholfri (aa bortsett från ölen till matchen i lördags då) så har denna dag varit efterlängtad 8)

abstinensbesvär? eeeh jaaa! :/

Ibland är det ju tur att man är arbetslös iaf eftersom jag inte har nåt viktigt att vakna upp till imorn mohaha. Onsdag = Lilllördag så jaa denna kväll kan ju faktiskt sluta precis hur som helst! :)

Pyyyyss o Krraaaam!


Birthday girl!


We gon' run this town


Okej.. jag vet att jag knappt skriver blogg längre. Men vafan, känner bara inte för det. Har inget o skriva om heller, har bloggtorka som det ju så fint brukar heta :)

Men men.. har vart hemma i Sverige i 2 veckor nu o kan väl säga att allt kändes som vanligt ganska med en gång. Mörkt, kallt och rätt grått :) Höst i Sverige alltså. Men har ändå haft 2 roliga veckor. Har gjort typ absolut ingenting. Luffare på hög nivå.. eller kanske ska säga arbetslös på hög nivå istället 8) Luffar alltså runt om dagarna = rundor på stan, rundor i tuna, rundor med bilen, rundor i fröslunda, rundor hemma hos alla för att ruttna framför tvn.. and you know what? I love it! Det ända som skulle vara bättre är väl om pengarna kunde rulla in på nåt strange sätt ändå :P

Har haft två helger med sjuka förfester och sjuka utgångar också och det lär ju även bli så denna helg. Tur att mina vänner iaf är festsugna hela tiden för själv har man ju typ smått abstinensbesvär efter boooooze i veckorna haha 8) Ska inte säga att jag är ensam om det heller, i mean madde heter typ Tequila i andra namn nuförtiden 8)

Anyway har inte så mycket mer att skriva, tyckte bara synd om alla därute som ju bara ÄÄÄÄÄÄLSKAR min blogg så mycket att dem ständigt läser och kommenterar, så tänkte att ni kunde få något nytt att intressera er för ;)

Pyyyyyyss och Kraaaaaam!