We're on top of the world!

Har bara en sak att säga om denna helg - fööööör bra!

Började i fredags med att vi firade Rim som hade fyllt 20 år! Vi började hos moko och drog sedan ut till Nybron. Träffade på Stoffe, Philip o grabbarna och vi maxade där inne som vanligt. Sjukt kul!

Så igår var det bara att tagga till igen för nu skulle Gabriela som oxå hade fyllt 20 firas! Började hos Anja och Simson innan vi drog till Kroatiska Föreningen. Fick fööör god mat från akropolis och spritbordet förflyttades sakta men säkert över till vårat bord haha. Hela gänget samlades och vi maxade som vanligt. Flippination in the nation! Skit bra musik, alla var på bra humör, alla var snygga och glada och allt var bara såå braaa! Men såklart om man har alla sina underbara samlade så kan inget gå fel :) Verkligen lyckad kväll!

Men såklart imorse mådde man ju som man förtjänade efter två vilda kvällar. Men men det är det värt :) Så idag har det bara vart chill och massa fix här hemma eftersom mitt italienbesök kommer imorn! Javisst, de närmsta dagarna ska Alberto Ridolfi bo hemma hos mig haha. Ska bli kul :D

Pyss o krrraaaam!


fler bilder finns på fb eller bdb för dem som e intresserade...

Kommentarer
Postat av: Fayya

HAHA aa since i got u on tape i min blogg o hela vida världen ska få se hur du var:p haha

Postat av: Sarda

Vacker som satan, as always. Love you

2009-02-10 @ 01:39:08
URL: http://sarda.bloggagratis.se.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback