MY FUTURE HUSBAND RONALDINHO!

OMG OMG OMG!
Gårdagen var bättre än bäst. Helt galet.
Fattar fortfarande inte.

Det började med att jag och Faisa tog tåget upp till Sthlm. Vi hann gå o käka en Louisiana på Kungshallen och gå omkring på stan en stund i det fina vårvädret. Där inhandlades det förövrigt en stor Brasilien flagga! Sedan begav vi oss med tunnelbanan mot Solna och Råsunda. Väl där behövde vi inte vänta mer än 10 min innan de släppte in. När vi kom in på arenan stod Ghanas lag ute på planen. Nånstans där började vi fatta att vi faktiskt skulle se Brasiliens match.
   Vi satte oss på läktarn, taggade som fan, och efter ett tag kom även de andra. Vi satt i stort sett bara o glodde mot avbytarbänkarna för att se när de skulle komma. Och så kom dem! OMG! Brasiliens lag gick in på planen, och sist kom såklart Ronaldinho. Jag höll på att ramla av stolen. På riktigt! När jag sen fick syn på Kaká också, var det kört. Jag skrek o grät o allt därimellan. Shiet!
   Sedan var det dags för nationalsång. Vi hade såklart laddat upp genom att lyssna på den en antal gånger. Texten satt inte så bra dock men vi nynnade med så gott vi kunde haha. Ronaldinho visades på storskärm och det brast igen! Men sen dök det upp en annan sjuk sak. Elr det dök upp en annan person. Självaste KOFI ANNAN! Shiet det blev många flugor på samma smäll den kvällen allså.
   När matchen väl satte igång fanns det ingen hejd på oss. Och när det sen blev mål var det ju som ni kan förstå nästan kört. Jag höll på att ramla av stolen, ännu en gång, både på mannen bakom mig och framför mig, och jublandet tog aldrig slut. Ett par småkillar, i kanske 7års åldern, bakom oss sa: "det kommer stå om er i tidningen, som dem som skrek mest" haha riktigt söta, men det stämde nog. Men när Ronaldinho sedan vinkade upp mot vår läktare tappade jag nästan rösten istället. Fick fan nästan svårt att andas. Kunde inte ge ifrån mig ett enda litet ljud. Men rösten fanns lyckligtvis kvar. Och vi fortsatte skrika, hoppa, vifta med flaggorna, filma och fota. Allt på samma gång.
   Efter matchen kunde jag knappt prata och jag trodde att jag inte skulle kunna ta en enda hög ton till. Men det kunde jag! Vi sprang mot baksidan där bussarna stod och trängdes med alla ivriga ungdomar där. Höga stängsel o massa vakter men vad gjorde det. Det gjorde inte heller nåt att Brassarna tog runt 30-40 minuter på sig att duscha, elr vad de nu gjorde. Först kom, Gananerna (som Faisa kallade dem haha), och efter en lång tids, väl värd, väntan kom brassarna gående! Jag dog lite för varje spelare som gick förbi. Dog ännu lite mer när Robino kom, och ännu lite mer när Kaká kom gående förbi, vinkandes och med största leendet. Men sen, självklart sist, kom han med det stora H:et. RONALDINHO! Det var då jag slet ut det sista av min röst. Jag skrek som en galning. Men kan man göra så mkt annat när självaste Ronaldinho går 10 meter framför dig vinkandes? Neej just det!

Så jävla underbar dag att det inte är sant! Kan fortfarande inte fatta att vi faktiskt var där och såg Brasilien spela fotboll! Helt sjukt kul var det iaf och stämningen var på topp. Vad mer kan det vara när man ser Gilberto Silva, Robino, Kaká, Ronaldinho och resten av brassarna, och sen även den mest otippade Kofi Annan haha!


BRASILIEN IMORN!!!

Got nothing to say...
I let the picture speak for itself.

image57



Helgen

Så har ännu en helg passerat. Det går så fort när man har roligt!

I fredags bestämde vi, Jag, Faisa, Sando och Madde, oss för att göra något annat än att bara hyra film och moffa godis. Så vi begav oss för att handla grönsaker och dipp! Madde kunde dock inte låta bli en påse chips men den får stå för henne haha. Istället för film hade Madde även hämtat med en väska med spel. Vi bestämde oss för Rita&Gissa. Fifan vad roligt det var HAHAHA! Har inte skrattat så mkt på evigheter. Våra teckningar var ju inte direkt några mästerverk och Faisa konstaterade att vi nog aldrig skulle kunna kommunicera med varandra om vi var döva haha. Medan vi moffade grönsaker&dip ritades det flitigt, HAHAHAHAHAHA så många klockrena bilder det blev. Faisas "alibaba", Sandos "blod är tjockare än vatten" Maddes "George Bush" och Mokos "vagn" HAHAHAH tror bestämt att det skapades några klassiker den kvällen.

I lördags var det dags att fira min födelsedag :) Som vanligt begav vi oss till Ming först. Det är helt enkelt en tradition i samma utsträckning som Kalle Anka på Julafton haha, iaf för oss. Synd bara att vi blev riktigt irriterade på de små kineserna den här gången! Efter Ming drog vi hem till Natalie. Där blev det såklart röj! uj uj uj! HAHAHA ännu en klockren kväll där alltså. Måste bara nämna Maddes charad av "kinesiska muren" HAHAHAHAH "Ja nej ja nej ja nej" HAHAHAHAHA synd att inte alla förstår men jäkligt skoj var det! Även natalies imitation av .. hhm .. "quasimodo" 8) .. utbringade hysteriska skratt. Inte minst hos Faisa som låg o vred sig på golvet i minst 10 minuter HAHAHA. Biljardbordet användes även flitigt, fast kanske inte direkt till det som det är till för HAHA. Jag och Sando fick iaf till en miicket miiiicket fin dans där hahaha ;)

Idag var man lite små seg, och har blivit ännu segare eftersom jag bara setat inne o pluggat hela dan. Hur kunde det gå till?! Tog antagligen längre tid än planerat. Men hann iaf trycka i mig ett par våfflor! Ett par för många får man nog säga. Hua! Känner mig helt uppsvälld. Just nu gör jag verkligen skäl för namnet Bullen iaf ;)

Japp, man kan konstatera att helgen varit mer än bra. Tack för det tjejer! Veckan som kommer består av rätt mkt plugg då både NK prov och Spanska prov ska skrivas. Även en muntlig reklamanalys måste bli färdig. Riktigt tur att det bara är en vecka kvar som man behöver genomlida innan påsklovet!

Men det som gör den här veckan till att jag nog tippar den till den bästa hittills på året är Tisdagen! BRASILIEN! Shieeet fan vad jag längtar! Ska bli så jäkla grymt. Omg, kan inte fatta det, Bara TVÅ dagar kvar! Weeeeeeeeeeeei :D

Från Faisa...

Special, accepting, exciting and wise
Truthful and helpful, with honest brown eyes
Confiding, forgiving, cheerful and bright
Yes that's you... not one bit of spite


17 hela år nu gumman!
Låter så klyschigt nu men jag är nog inte den enda som
tycker att du gör världen till en trevligare , roligare och bättre
plats. Eller åtminstone Eskilstuna =) Alltid så kul tillsammans
och kan skratta ett jävligt tag utan någon som helst anledning....
Sen börjar vi skratta ännu mer för vi inte hade nån anledning
att skratta, och så fortsätter de så och de sägs ju att ett
gott skratt förlänger livet så vi kommer nog bli ett par 500åriga
kärringar. Vår-a Göterborgstrip, fikastunder, feststunder,födelsedagar
och så mycket mer har varit underbara och hoppas vi fortsätter
ha vår starka vänskap som består av goda skratt , mat *tragiskt*
och mycket mer. I dessa år jag har känt dig har vi aldrig blivit
osams och har inga som helst planer på de bullen!

Så ska inte skriva värsta uppsatsen nu men vill att
du ska veta att jag älskar dej och kan skratta
helt ensam bara jag tänker på vad vi gjorde senast
vi var och de så skönt att veta att vi kommer ha
flera sånna tider framöver

Appreciative, warm and precious like gold,
Our friendsship won't tarnish or ever grow old

You'll always be there, I know that is true.
I'll always be here... always for you

// Fayya

Dan före...

... Födelsedan!

Jajamensan, lilla Bullen fyller faktiskt hela 17 Bullår imorn!
Det ska såklart firas med bullkalas moha.

Men först iväg o shaka bort lite fett, så jag kan proppa i mig massa bullar med gott samvete imorn.

WE GOT THE TICKETS!

image53
Kaká och Ronaldinho
Here we cooome!

Oh Yes, Vi ska dit!
7 Biljetter till Brasiliens match mot Ghana på Råsunda 27 Mars
FAN VAD FETT!

Alpha Dog ikväll! Justin förfan :D
Och så Växjö tidigt imorn. Nice nice!

Väntan

Mycket till liv har man när man setat vid datorn
från klockan halv 8 i morse i väntan på att klockan ska slå 9.
Speciellt med tanke på att jag borde vara i skolan
och ha matte just nu ;)

Men klockan 9 är det magiska klockslaget idag.
10 minuter kvar! Fett nervööööös! :|

Men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för längre right?

Vååårglädje!

Fan vad hääärligt med vår!
Kan inte fatta att för typ en vecka sen gick man runt o pulsade i snön med vinterjackan o frös. Nu kan man ju gå ut UTAN att behöva frysa!
Bäst att passa på så länge det varar bara. Men än så länge skiner solen och man går runt och är överlycklig hela tiden!
Sååå jääävla underbart!!

Miikeey<3




Ms NoLife!

Är det möjligt att det ska ta upp till en timma att installera en scanner?
Jodå, för Bullen är ingenting omöjligt.

30 minuter: Åt att hitta den förbannade jävla cdskivan. Nån hade gömt den ju!
5 minuter: Dampa över att det tog så lång tid att hitta cdn
5 minuter: Åt att förgäves försöka installera skiten vilket inte gick!
15 minuter: Åt att dampa åt den helvetesjävlaskit scannern!
1 minut: Åt att installera den när det äntligen gick!
1 minut: Dampa över att jag kunde ha använt min tid till annat
1 minut: Scanna själva bilden
2 minuter: Till att dansa glädjedansen för att jag äntligen var klar!
 
Vad gör man inte för att ens kära bror ska få sitt efterlängtade kort :)

Slutsats av detta inlägg
:
Jag har inte mycket till liv!

Ronaldinho Guára de assis Moreira

image51

Sunday Bloody Sunday

Denna dag har gått snabbt. Kanske beror på att jag låg kvar i min säng till klockan 3 haha. Kul? Neej var helt gone! Kan det kanske ha nåt med rubriken att göra? Jovisst! HAHA där var jag smart! 8)

Iaf när jag vaknat o ätit lite drog jag mig ut på vägarna. Dvs jag övningskörde! Har inte gjort det på hela vintern så det var ett bra tag sen. Men det gick bra iaf. Ska försöka köra minst en gång i veckan nu har jag tänkt, moha arrivattanen...

Så har brorsan stuckit nu oxå. Han är nog antagligen framme helt o hållet i Miami nu. Fan vad avis man blir! Tur att våren är på väg här hemma iaf! Kände mig typ överlycklig igår när jag vakna o solen sken! Underbart!
Shiet, när man talar om trollen! Brorsan skicka sms nu haha. Skulle precis ta planet från NY till Miami. Där ser man ;)

Imorn börjar jag inte förrän 13.10. Det kallar jag sovmorgon! Hoho suckers....

27 mars, ooooh yeeeeeeeees!

LÅTEN!
http://www.youtube.com/watch?v=tnjHQwTLeyY

I've got The heart of the ocean around my neck

"Jack Jack Jack .. Roooooose Roooooose Roooooose"

Om ni hört denna replik någonstans i stan idag, var det definitivt från oss haha. Det beror nämligen på att vi drog Titanic igår. Riktigt myspys hade vi allså. Och med Titanic replikerna i bakhuvet begav vi oss till staden idag där resten av Etunas befolkning fick ta del av dem. Det bjöds även på ett Backstreet Boys medley på torget HAHAHA som det då kanske inte var meningen att andra skulle ta del av. Som Madde sa så bra "sånt händer bara oss"
Träffade Mikeey oxå, efterlängtat eftersom den jäveln vart i Italien i 5 dar.Buhu...
Lite dubbling, elr lite o lite, ganska mkt dubbling blev det, iaf för Maddes del. Hon är fan spelberoende allså haha!

Nu blir det att umgås lite med brorsan ett tag eftersom den lilla bösedrengen drar till USA inatt! Avundsjuk? Neeej då inte alls... skojar du eller! Fatta o dra till Miami nu! Miami Beach, runt 30 grader varmt o sen beachen, shoppa och festa hela dagarna! Me wanna! Tur att brorsan är inte är snål med presenter iaf ;)
Neej men nu ska jag ta o joina familjens middag, umgås lite med brorsan som sagt innan jag nog beger mig mot tjejerna som vanligt.


Faisa: Ser du humlan?!
Jag: Vilken humla?
F: Den där på stenen!
J: Det finns ingen jävla Humla.
F: Jo jag lovar, den första för i år!
J: Hahaha skadad...
F: Okej tro inte då, men när du säger att
du har sett ett lejon ska jag inte tro dig heller.
J: HAHAHAHA...


Bullen goes South Park

image50
Ser man att det ska föreställa lilla jag som en South Park karaktär?
Hahaha så jävla sööt iaf tycker jag :)
Skit roligt att göra dessutom. Jag och brorsan satt o höll på massa igår.
Skapa era egna karaktärer här
http://www.sp-studio.de/


Mikey kommer hem inatt, yeeeeey <3


To plugga or not to plugga

Hmm .. Not to plugga!

Jag och brorsan var hos Mario idag,
Asså finns det gulligare unge? Neeeeej!
Funderar skarpt på att kidnappa honom...



Jaha så var ens lediga torsdag snart slut.
Men imorn är det fredag så snart ledig igen iaf :)
Plugg plugg plugg. Orka!
Företagsekonomi prov imorn. Jippie
Pallar inte mer nu. Datorsuget tar över haha

To duscha or not to duscha?
To duscha...

Mörbultad Bulle

Träningsverk någoon?
JAAA till max!
Känner mig helt mörbultad vafan. Det tar på krafterna att åka skidor!
Att sova på bussar tar oxå, på nacken. Helvete vad stel jag är.
Imorn kommer det vara ännu värre med tanke på dansen idag.
Vi gjorde egna koreografier o allt så ett hårt pass blev det.
Tur att man är ledig imorn så kan man vila!
Filmtajm nu så länge jag orkar, sen sova som en jude.

Wohooo, sovmorgon here I cooomee...

Omknullkuffad i Romme

Klockren dag! Fan jag kan ju åka skidor haha. Elr typ nåt liknande iaf. Åtminstone är jag en jävel på störtlopp i svarta backar haha. En jävel på att skrika oxå haha ;) Racerbullen jojo ...

Dagen kan sammanfattas bra men för att sammanfatta den på bästa sätt ska jag citera kära pricken. Elr citera, KOPIERA pricken haha. Klockrent inlägg var det hon skrev iaf!

"Ramlade två gånger. Den ena gången var i ankarliften.. Jag fick tvångstanke att ta på den svarta grejen och råkade putta bort Mathildas rumpa från pinnen man sitter på, så hon ramlade. Då skulle jag hoppa av och åka ner med henne men då fastnade jag i liften och när jag väl kom loss åkte jag in i Mathilda som låg på backen och då ramlade jag med. Lyckade människor det finns här i världen =) Den andra gången var i sittliften.. Eller efter sittliften när Elin, jag & Mathilda åkte på rad och Elin såg Lovisa.. Hon svängde utan att vi märkte det så där låg vi i en hög. Mathilda den jäveln klarade sig =/ ..Tills vi åkte "Götes brant". Hon har lite svårt att svänga när det går fort så hon kör störtlopp ner istället i en jäävla fart. Det slutade med att hon åkte baklänges (hur hon nu lyckades med det?) och ramlade. Jag tyckte jag hörde några skrik här&där men jag fattade inte vem idioten var, men tydligen var det lilla bullen. Där låg hon.. Mössan&glasögonen hade flygit av och fastnat under ena skidan och hela hennes hår var fullt av snö. Snacka om vara bäst på att göra den bästa vurpan i alla fall!

- Hade dom varit här hade jag lätt blivit omknullknuffad.
Bra där Mathilda! Så kan det gå när man tänker för mycket på ..sånt.. HAHA! =)"











Skiii Skiii Skiii

image37

Weeehooooo!
Imorn bär det av till Romme.
Visserligen en kort endagstrip men vafan, ska bli riktigt nice.
Har ju inte åkt skidor på typ 2 år elr nåt så man får väl se hur det går!
Men tror att det sitter kvar. har ju trots allt åkt skidor i största delen av mitt liv.
Men nån vurpa här elr där får man väl bjuda på ;)
Ska packas ner ordentligt med saker.
Bad brorsan bunkra upp med massa bullar och annat gott från Skogaholm så matbrist kommer  jag inte lida av iaf haha.
Rätt jobbigt att behöva gå upp halv 6 dock!

Nej vi får väl se om jag lever imorn eller inte. Goodnight =)
 

It takes two baby

Två saker som skrämmer dig
Mörkt vatten. Allså att vara vid sjön/havet på natten
Hur många psykopater det faktiskt finns här i världen
Två av dina favorit band/grupp/artist just nu
Justin Timberlake
Nelly Furtado

Två saker du vill ha i ett förhållande
Tillit
Humor

Två sanningar
Jag saknar Mikey redan :(
Är hungrig som en jävla hebré

Två fysiska saker du attraheras av
Rufsigt hår (so true faisa)
Killar som slickar/biter sina läppar. Haha lät lite peddigt men lovar, jag dör!

Två av dina fritidsintressen
Träning - Dans
Vänner

Två saker du verkligen vill ha
Sommar nu nu nu!
Ett antal miljoner på banken

Två saker du vill göra innan du dör
Resa runt i världen med vänner
Se mina barn, barnbarn växa upp, haha djupt sagt

Två saker som gör dig till en stereotypisk tjej/kille
Älskar tjejtidningar och skvaller!
Gråter åt romantiska scener i filmer. saker som "I love you"

Två saker du vanligtvis inte skulle erkänna
Att jag sover naken, nästan, iaf på sommaren (A)
Nåt mer kommer jag inte på...

Två konstiga saker du har för dig
Skrattar åt allt och ingenting även när jag är ensam
Biter mig i läppen/insidan av kinden

Två saker du missbrukar
Mat, till den högsta grad
Allt annat som inte klassas som mat, dvs snacks osv

Två saker du tänker på just nu
När fan är maten klar!
Borde nog ta o duscha...

Jigmotherfuckingpsychosaw

Stängda ögon, illamående, Saw 3, svart natt, mardrömmar, speachless, out...

Dedicated to Jake

170489-33







Jake Gyllenhaal
I could marry your sister just to get in to your family!

Rastlös?

Haha vi har snart datorkunskap.. om 30 min rättare sagt. Mickis och Mathilda sitter och Pratar om Mandy Moore och Kirsten Dunst. Mathilda frågar om hon får läsa Joels arbete. Sen kom Idres den idioten och skrattar som en jagvetintevad och snackar om "bluff".. apa. Nu kom David och försökte försvara sig, men det funkade inge bra. han gick igen. Mathilda sitter och letar efter en film på imdb. AHHAHAHA joel torskade sig när han berättade att nån hade cancer i filmen "A walk to remember"... blablabla.. Mickis säger "lalala".. Joel har inte sett "Dagboken".. Mickis säger att han måste kolla på den. Mathilda hittar likheter mellan han i ondskan och någon.. Sen nu undrar Joel hur man skriver ett brev.. hmm.. Mathilda svarar "ofta man kan skriva ett brev". Nu sa hon att ondskan heter Evil på engelska. Nu blev Joel upprörd för det namnet... nu är en diskussion startad.. 

PALLLAA?!?!?!?


// Stoffe



Hahaha Stoffe Missikos beskriver en helt vanlig rast vid Rekarneskolans datorer.