Crea Diem up in this!

Har vart en riktigt skön helg, med inga som helst måsten utan det var verkligen oplanerade Crea Diem dagar som gällde! Me like! ;)

Fredan blev först massa Donken mat vid stadsparken med Sando och Gulstan. Tjockisar som vanligt hehe. På kvällen blev det chill med vattenpipa och massa annat gott i Vilsta med Madde och Roqia. Vi hade tänkt dra till Rakan's fest, men nånstans så fastnade vi i fröslunda på vägen så hoppade det haha.

Lördagen blev först en runda på stan med Sando, för att sedan dra till Vilsta o grilla hela eftermiddagen. Riktigt härligt o sitta i gräset i solen o kolla på när alla andra grillar HAHA 8) Ne men det var riktigt skönt iaf haha :D Alla djurade maten som vanligt, o efter grillade vi marshmallows (som btw fastnade överallt i mitt ansikte o hår o god knows vart haha) och chillade med vattenpipa, såklart ;) Var riktigt trött efter all mat o grillande men vi drog iaf till en fest i Stålforsskolan senare på kvällen. DJ'n sög så musiken var inte så mkt att hurra för, men vi drog några danser iaf så rätt kul blev det ändå

Som sagt det var en riktigt najs helg med massa sol o umgåtts med dem bästa, och nu är det bara 3 skoldagar kvar tills nästa låånga helg moha! :D



Kommentarer
Postat av: Sarda

HAHAHA! Asså kurder och deras grillning. My daddy är crazy nu, han vill ut o grilla varje dag 8) Men gött är det, så borde inte klaga! Härligt o se bilder på Vilsta efter så många år haha 8) Det är sig lik, lite grönare då. Hoppas vi ses snart sugarpie. Puss o kram! Misss you.

Postat av: Mathilda

Sarda: HAHA Jaa men grilla är faan bäst, love it! :D Haha jaadå Vilsta är sig likt haha :D Yees hoppas jag med, riktigt snaaaart! (L)

2008-04-28 @ 18:39:27
URL: http://bulleens.blogg.se
Postat av: Sarda

Svar: Yes baby yes. Very well done! Gör det, pump up the volyme!!! (L) Haaaaan ääär ju bara det bästa som fiiiiiiiiiiiiiinns!

2008-04-28 @ 19:39:33
URL: http://mesmerizeee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback