Naaaaeeej hvad flodt!

Så var man här hos syrran i Växjö. Åkte igår runt 10 från tuna och var framme vid 2 ungefär. Mötte syrran och vi drog och fikade lite. Handlade lite mat o sen begav vi oss hem till henne på Campus, dvs Växjö Universitets området.
  
Mysig kväll blev det igår. Vi åt lite o sen fixade iordning oss inför lite festande. Hahaha efter att vi båda var all set to go, upptäckte vi att vi i stort sett såg likadana ut haha. Svart top, mörka jeans, silveraccesoarer och liknande smink haha. Det första vi fick höra när vi kom till nåra av hennes kompisar var oxå "guuuud vad lika ni är" haha systrarna sisters är vad vi är ;)
 
"Haer kommer danske soldaeter med rööve full av tomaeter"

Eftersom lilla jag inte är 18 ännu, och det tydligen behövdes ett antal leg och medlemsgrejer som var betydligt för krångligt för att fixa, blev det att stanna på förfesterna ;) Efter att ha vart hos "ekonomerna" drog vi till fransmännen hahaha! Klockrena haha. De skulle hela tiden visa alla svenska ord de kunde;
"heter det jäääääääg elr jaaaaaaaaag" fast eftersom fransmännen inte kan säga H, lät det mer som "Jaaaaaag äter Julian" haha. Kul var det haha. När resten började ge sig ut drog jag o syrran hem. Vi drack upp resten av vinflaskan och åt typ allt som fanns i kylen haha. Trevlig kväll var det iaf :)

Mysig morgon oxå. Bakade scones så vi har moffat rejält nu! Vi tänkte ge oss ut o handla lite inför kvällen nu. Det ska lagas tacos så det står härliga till här! Pouya kommer oxå o äter, lite goda snacks o så filmkväll! Nice! Jag ääääääälskar lov!

Later ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback