Blood Diamond

Yes! Jag fick se Blood Diamond till slut haha. Tog ett tag men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge right? Iaf, riktigt bra film var det! Och riktigt hemsk! Helt sjukt att det dem berättar har hänt på riktigt. Skit hemskt att se alla barnsoldater! Fatta att det är barn i typ 10års åldern och uppåt som springer runt med vapen och skjuter på allt och alla. Det är fan overkligt, men dessvärre sant! Sjukt! Filmen var iaf bra och DiCaprio var lite sådär små het haha ;)

Idag är sista lovdagen! Shiet, känns verkligen inte som det! Varör går alla lov så fort? Alltid! Iförsig har man ju iaf gjort något under lovet. Hälsat på syrran i Växjö och vi hittade på massa där, umgåtts mycket med vänner och sist men inte minst soooovit massor! Sitter alltid fint med en veckas lov! Tur att det inte är så himla jättelångt kvar till påsklovet iaf. Det brukar gå rätt snabbt, och är ju iförsig ledig nu på onsdag oxå, Guld!

"Off the record, I liked to get kissed before I get fucked"
Helt klart bästa citatet från Leo ur Blood Diamond haha.

Hoppas ni haft ett trevligt lov folk och njut av den sista lediga kvällen! För er som precis fått lov (sarda t.ex) LYLLOS ER!

Kommentarer
Postat av: Prickis

DAGS FÖR SKOLA & GOOODISBITAR, bulleen!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback